//Ked myslis, ja som zartoval
Co by ste privitali nove na fore???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
podľa mňa si ty teraz naložil sebejankyi napísal:Podla mna GothaR teraz celkom slusne nalozil Adesovi.
-
Soviet
Darca
Mozno to tu bolo, mozno je to zbytocne, ale neda mi nenapisat, ked nato uz myslim.
Niektore fora zahranicne maju nieco ako "like,unlike" system. (palec hore ,palec dole.
Tu to sice funguje na baze karmy, ale nebolo by mozne nieco take spravit?
Vyuzitie?
Vela krat sa stane, ze do videovtipov sa dostane mnoho videi dobrych a niektorych total blamaz..Takato vec by sluzila viacmenej pre ostatnych uzivatelov, ktory by dany prispevok vlastne "ohodnotili" verejne..
Takze ostatny ked by napriklad sli pozriet nejake video ci uz citat dlhy clanok, by videli, ze aha tento ma 50palcov hore tak to isto bude stat zato.
Ak nie tak nie..nic sa nedeje
Niektore fora zahranicne maju nieco ako "like,unlike" system. (palec hore ,palec dole.
Tu to sice funguje na baze karmy, ale nebolo by mozne nieco take spravit?
Vyuzitie?
Vela krat sa stane, ze do videovtipov sa dostane mnoho videi dobrych a niektorych total blamaz..Takato vec by sluzila viacmenej pre ostatnych uzivatelov, ktory by dany prispevok vlastne "ohodnotili" verejne..
Takze ostatny ked by napriklad sli pozriet nejake video ci uz citat dlhy clanok, by videli, ze aha tento ma 50palcov hore tak to isto bude stat zato.
Ak nie tak nie..nic sa nedeje
-
hojko
Site Admin
Soviet: Kolko toho pribudne do vtipov, aby si pri tych videach mohol davat palce??? Zo tri denne, ci ani tolko nie??? Je to skutocne tak potrebne??? Podla mna nie, nevidim v tom nejaky zmysel a vyuzitie, len dalsie zbytocne programovanie ako tomu bolo napriklad v pripade priatelov, zavislakov a podobne...
napadli ma prave take prkotiny nepodstatne, ale mozno niekoho potesia
v profiloch - zmenit "Obrazok postavicky" za "Avatar/Avatar uzivatela"
a "kontakt *nick*" za "uzivatel/user *nick*" pripadne ak to ma byt ako cast sluziaca na uverejnenie kontaktov na jednotlivych userov tak "Kontakt na uzivatela: *nick*"
viem ze su to blbosti, ale tak audio sa uz urcite nudi a ziadna zmena tu dlhsie nebola, tak preco nie?
v profiloch - zmenit "Obrazok postavicky" za "Avatar/Avatar uzivatela"
a "kontakt *nick*" za "uzivatel/user *nick*" pripadne ak to ma byt ako cast sluziaca na uverejnenie kontaktov na jednotlivych userov tak "Kontakt na uzivatela: *nick*"
viem ze su to blbosti, ale tak audio sa uz urcite nudi a ziadna zmena tu dlhsie nebola, tak preco nie?
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
Shark NX
Addict
Ak sa nemylim tak troch.bolek napísal:Mňa napadla taká maličkosť ohľadom karmy. Keď náhodou idem dať niekomu karmu, komu som dala nedávno, napíše mi, že musím najprv ohodnotiť iných userov. Nemohlo by to písať aj koľkých?
Na fore by som privital jednu moznost vo vyhladavani , ze ked si dam vyhladavat slovo napriklad "klavir" a najde mi to v teme Textove vtipy, lenze ta tema ma okolo 150stran.Moho by to tak byt spravene ze kliknem na nazov temy a automaticky ma presmeruje na tu stranu kde sa slovo nachadza alebo vypise nazvy stran kde su tie slova.
pripájam za za tento návrhIMI napísal:Na fore by som privital jednu moznost vo vyhladavani , ze ked si dam vyhladavat slovo napriklad "klavir" a najde mi to v teme Textove vtipy, lenze ta tema ma okolo 150stran.Moho by to tak byt spravene ze kliknem na nazov temy a automaticky ma presmeruje na tu stranu kde sa slovo nachadza alebo vypise nazvy stran kde su tie slova.