symbian uiq3
symbian uiq3
prave som sa docital ze na uiq3 na SE sa nedaju nastavit mp3 ako zvonenie. Je to pravda ? existuje nejaky soft ktory to umozni ? pripadne nejake dalsie nedostatky uiq 3 ? planujem kupit SE G900. Dakujem
http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=sk&lc=sk
na hej.sk maju pravdepodobne chybu ...
takze by mal podporovat mp3 a to som aj predpokladal telefon v dnesnej dobe musi podporovat mp3 ako zvonenie je to standard ... pri modeloch vyssej triedy...Podporuje hudobné zvonenia - MP3, AAC
na hej.sk maju pravdepodobne chybu ...
Re: symbian uiq3
Rád by som vedel, ak si ho kúpil, či si s ním spokojný, pretože sa ho práve chystám kúpiť tiež. Ďakujem i za odpovede ostatných, ktorí ho náhodou máteRattata napísal:prave som sa docital ze na uiq3 na SE sa nedaju nastavit mp3 ako zvonenie. Je to pravda ? existuje nejaky soft ktory to umozni ? pripadne nejake dalsie nedostatky uiq 3 ? planujem kupit SE G900. Dakujem
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja mam G900 kedze to bol vyhodny obchod a zatial ho nemenim (mozno pokial htc magic nezlacnie (a mozno kusok nezabeha).
Co mozem povedat je to ze je celkom ok a nic mi tak na nom nechyba. Jedina vec co ma ale irituje je pomalost mobilu, trvania kazdeho kliku na display. Proste vobec nie je svizny a to dost kazi cely dojem s narabanim.
Co mozem povedat je to ze je celkom ok a nic mi tak na nom nechyba. Jedina vec co ma ale irituje je pomalost mobilu, trvania kazdeho kliku na display. Proste vobec nie je svizny a to dost kazi cely dojem s narabanim.
len potvrdim slova Curuj-a, UIQ3.0 telefony su pomale, ale ako spominal, staci ked si nechate spustene aplikacie na pozadi... (ja napr. mam spustene SMS, Kontakty, Walkman) a na tu "pomalost" sa da zvyknut...
mam SE W960i, 8GB vnutorna pamat a vyborny dizajn, len cena je vyssia
ALE, v tychto dnoch by som o UIQ telefone neuvazoval, kedze tato platforma zanikla a uz sa dalej nebude vyvijat! Teda ani ziadne dalsie aplikacie...
mam SE W960i, 8GB vnutorna pamat a vyborny dizajn, len cena je vyssia
ALE, v tychto dnoch by som o UIQ telefone neuvazoval, kedze tato platforma zanikla a uz sa dalej nebude vyvijat! Teda ani ziadne dalsie aplikacie...