Ale veď keby ste neporušovali pravidlá, nemuseli by ste tu teraz vyplakávať.. Znechutilo sa Vám to tu? Nech sa páči, v pravom hornom rohu máte červený krížik čakajúci na stlačenie. Začnite sa správať normálne a verím tomu, že ak 'vyššia moc' uvidí pokrok k lepšiemu, odblokuje Vám tú karmu.
Ziadna diskusia uz nema zmysel. Na predchadzajucej strane som sa vyjadril k tomu, kedy by to mohlo byt na urcite casove obdobie, to sa vas vsak netyka.
pozri sa napríklad na výsledok hlasovania a okrem toho sa to v tejto téme rozoberalo minimálne 10x. Len kvôli tomu, že sa to tebe nepáči sa to rušiť nebude. Ak karmu nechceš, stačí ak ju budeš jednoducho ignorovať.
pinco napísal:pozri sa napríklad na výsledok hlasovania a okrem toho sa to v tejto téme rozoberalo minimálne 10x. Len kvôli tomu, že sa to tebe nepáči sa to rušiť nebude. Ak karmu nechceš, stačí ak ju budeš jednoducho ignorovať.
jajj sak ooka mne je jedno ,.,..ja teez nemozem udelovat karmu ,..,,.ale podla mna to je pi*ov*** cela karma ,.,.,.
audiotrack napísal:ty buď rád že nemáš rank zablokovaný za tie duplicitné účty. Na tvojom mieste by som bol radšej ticho
tak to tu ani nist uz povedat nemozem alebo co?? hmm nerob sa tu az takym panom audiotrack ok...si tu sice admin ale uzivatelia si sem mozu napisat svoje myslienky/nazory/vtipy....hmm toto som myslel ako vtip...len tebe to asi nejako nedochadza ...
Mahonacik napísal:tak to tu ani nist uz povedat nemozem alebo co?? hmm nerob sa tu az takym panom hojko ok...si tu sice admin ale uzivatelia si sem mozu napisat svoje myslienky/nazory/vtipy....hmm toto som myslel ako vtip...len tebe to asi nejako nedochadza ...
boze, ty pises jak Tatar. Citujes audiotracka, vyzera to, ze sa bavis s hojkom a o tej zocharcine radsej pomlcim