Manual ktomu nemam...Pikolik napísal:a v manualy to nieje???
aku značku notebooku ???
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj som si myslel, ze je to Scrollovacie tlacitko, len mi to nejako nesloShark NX napísal:vrtulnik ... Pokial mas nainstalovany Ovladaci Software k TrackPointu tak stredne funguje ako Scrollovacie.
Rovnako ako keby si krutil koleckom mysi.
Dík...
A este mi povec, ako sa s tym robi
-
vrtulnik
Medium Professional
Uz mi to funguje, nainstaloval som ovladacvrtulnik napísal:Nwm... Nejako mi to nejde...ked som nainstaloval ovladac priamo na tento scroll, tak som stlacil ScrlLK a pri hodinach mi nabehla taka ikona sipka dole a hore... Stlacil som to stredne a nic sa nedeje...
![]()
btw... ostatne tlacitka k TrackPointu mi normalne funguju, len toto stredne mi nejde.
A este sa chcem spytat, ci neviete, ci ma T40 Wifi, lebo som cital na inzeratoch, ze ma, a od koho som kupil, tak povedal, ze to nema... Tak teraz nwm. Ale je tam taky obrazok, kde je aj ledka baterky, ale nwm ci je to IRDA alebo Wifi
mam MSI rok a pol a nic sa mi na nom nechce pokazit, fakt ma to stveSapo napísal: Podla mna najkvalitnejsie znacky su IBM Lenovo, Dell, Macbook?...
do strednej triedy by som zaradil asi Toshibu mozno ten asus, MSI niekde na spodok strednej triedy....
-
vrtulnik
Medium Professional
Aj ja som chcel T60/61 len som ju nevedel nikde najst a este si drzia cenu... Kupil som si T40, to mi staciDj-XxX napísal:Vlastnim Lenovo T61
Klavne na tukanie na klavesnici je to skvely pomocnik a ked sa nudim aj ten Nfs Carbon zahram na MIN deatiloch
ja osobne z HP nemám dobré skúsenosti. za dva roky používania sa pokazil display a pár mesiacov po tom aj baterka..od známych ale počujem dobré ohlasy, tak by som nemal problém ísť doňho znova.
na siemens mám tiež ťažké srdce, aj keď problémy tam sú skôr kôli viste. notebook sa dal pripojiť na wifi až po tom ako som nanovo nainštaloval os a aj tak sa často z neznámych príčin odpája.
mimochodom čo hovoríte na MSI? plánujem doňho investovať, v testoch sa nestráca, ale od ľudí čo ho používajú som ešte nič nepočul. resp. nepoznáte nejaký dobrý gaming notebook do 1000euro? pozeral som na rôzne testy, ale tam väčšinou stoja viac(a nie o málo). hry už moc nehrávam, ale rád by som vyskúšal oblivion, fallout a podobne, mám totiž už 5-6 rokov to isté pc, tak všetky hry za posledné tri roky išli okolo mňa.
na siemens mám tiež ťažké srdce, aj keď problémy tam sú skôr kôli viste. notebook sa dal pripojiť na wifi až po tom ako som nanovo nainštaloval os a aj tak sa často z neznámych príčin odpája.
mimochodom čo hovoríte na MSI? plánujem doňho investovať, v testoch sa nestráca, ale od ľudí čo ho používajú som ešte nič nepočul. resp. nepoznáte nejaký dobrý gaming notebook do 1000euro? pozeral som na rôzne testy, ale tam väčšinou stoja viac(a nie o málo). hry už moc nehrávam, ale rád by som vyskúšal oblivion, fallout a podobne, mám totiž už 5-6 rokov to isté pc, tak všetky hry za posledné tri roky išli okolo mňa.
-
el_chupacabra
Medium Star
ja osobne ti môžem povedať že MSI radšej nie.
Podľa štatistík jednej spoločnosti sú najkvalitnejšími výrobcami:
1. Asus (zrejme hlavne vďaka Eee PC)
2. Apple
3. Lenovo
4. Toshiba
http://www.rescuecom.com/RESCUECOM269.html
Podľa štatistík jednej spoločnosti sú najkvalitnejšími výrobcami:
1. Asus (zrejme hlavne vďaka Eee PC)
2. Apple
3. Lenovo
4. Toshiba
http://www.rescuecom.com/RESCUECOM269.html
No tak ako naozaj skvele rady...každy vravi inu značku,tak podla čoho si vybrat? Nechcem notebook za 50litrov,niečo do 600eur,ja by som si asi vybral Asus alebo HP... a jasné že ten book aj tak nebudem mat dva tri roky tak mi je jedno že po zaruke sa kazi.. Chcel by som niečo spolahlive,aby sa neprehrievalo a aby som furt nemusel po servisoch behat
Zaujimave, kolko ocakavas, ze budes mat ten notebook ? Aby som aj prispel do threadu, tak osobna skusenost vedu Lenovo, potom Dell, na konci mojho rebricka je HP.Crank25 napísal:No tak ako naozaj skvele rady...každy vravi inu značku,tak podla čoho si vybrat? Nechcem notebook za 50litrov,niečo do 600eur,ja by som si asi vybral Asus alebo HP... a jasné že ten book aj tak nebudem mat dva tri roky tak mi je jedno že po zaruke sa kazi.. Chcel by som niečo spolahlive,aby sa neprehrievalo a aby som furt nemusel po servisoch behat
aj ja som este pred 3 mesiacmi hladal notebook pre seba, a hladal som vsade mozne rozne nazori, vsade sa pisalo o tom ze lenovo je najlepsi. tak som si kupil lenovo G550 za 600eur.
presieli dva mesiace, pokazil sa mi. nemohol som ho vobec zapnut, asi odysla maticna alebo procesor. asi tyzden mi trvalo kym som zistil kde mi ho mozu servisovat - bolo to polsko.
ak by som mal think pad, bol by opraveny hned na druhy den, to viem. ak by som mal kupovat druhy krat aby by som lenovo do 600eur nekupoval.
presieli dva mesiace, pokazil sa mi. nemohol som ho vobec zapnut, asi odysla maticna alebo procesor. asi tyzden mi trvalo kym som zistil kde mi ho mozu servisovat - bolo to polsko.
ak by som mal think pad, bol by opraveny hned na druhy den, to viem. ak by som mal kupovat druhy krat aby by som lenovo do 600eur nekupoval.
Notebook HP ProBook 4710s
Zdravím ...
Som na strednej škole v BB . Bývam na intráku a bez NB je tam nejak nuda
V poslednom čase za dosť zaujímam o grafiku , tvorba www a práca vo photoshope .
Takže hľadám nejaký NB s väčším displejom . Kedže s väčším displejom tak to bude mať aj numerickú klávesnicu čo mi vyhovuje lebo som si na ňu strašne zvikol a na NB ktoré ju nemajú sa mi zle pracuje .
Som teaneger tak si rád zahrám aj nejaké náročné nové hry čo už staré dobré pc-čka nepotiahnu.Tak hľadám NB s aj dobrým výkonom. Vo výkone procáku , grafiky a pamete RAM sa nejak nevyznám tak neviem aký je najlepší pomer alebo kombinácia týcho veci.
S toho čo som čítal vo viacerých článkoch , a to čo som sa dopočul od kamošoch by som ACER-ko asi určite nebral . Do ASUS-ka sa mi tiež nechce. Niesu naň dobré ohlasy.
Je finančá kríza a ktomu otec dostal výpoveď tak si moźme dovoliť nejaký NB do tých 25-tých tisícoch čo je cca 750e . V hotovosti to zaplatiť nemožme takže to musí biť na splátky. Obmrkal som weby a najviac sa mi pozdáva alza.sk .
Vzhľadom na cenu atď som našiel Notebook HP ProBook 4710s
http://www.alza.sk/hp-probook-4710s-d138740.htm
Tých verzií probookov je tam veľa. Neviem či je lepšie mať slabší procák a RAM 4GB DDR2/3 alebo silnejší procák a RAM 3GB DDR2 alebo DDR3.
Sú tam na výber rôzne kombináce.Cena je pri tom skoro rovnaka alebo nejake zanedbateľne rozdiely.
Neviem nič bližšie o kvalite , výkone a kazivosti týchto značiek NB .
keďže je to ProBook tak od neho očakávam len pozitývny prínos do mojho života
Tak sa vás chcem spýtať čo si o tej značke myslíte . či je to vzhľadom k cene , výkonu a kvalite dobrá investícia ??
Ak nie tak by ste mi mohli prosím pomôcť nájsť niečo čo by mi vyhovovalo.
Viem že na výzore až tak nezáleží ale mne osobne sa nepáčia Lesklé NB-čka ani také ktoré su nejak extra oblukovité. Viac sa mi páčia hranaté NB , napríklad taký aký som si vyhliadol.
Samozrejme moje požiadavky niesu až tak nutné. Dôležité je aby bol hlavne výkonný a nejaká ta kvalita ktomu.
Za rady vopred Ďakujem !
Som na strednej škole v BB . Bývam na intráku a bez NB je tam nejak nuda
Takže hľadám nejaký NB s väčším displejom . Kedže s väčším displejom tak to bude mať aj numerickú klávesnicu čo mi vyhovuje lebo som si na ňu strašne zvikol a na NB ktoré ju nemajú sa mi zle pracuje .
Som teaneger tak si rád zahrám aj nejaké náročné nové hry čo už staré dobré pc-čka nepotiahnu.Tak hľadám NB s aj dobrým výkonom. Vo výkone procáku , grafiky a pamete RAM sa nejak nevyznám tak neviem aký je najlepší pomer alebo kombinácia týcho veci.
S toho čo som čítal vo viacerých článkoch , a to čo som sa dopočul od kamošoch by som ACER-ko asi určite nebral . Do ASUS-ka sa mi tiež nechce. Niesu naň dobré ohlasy.
Je finančá kríza a ktomu otec dostal výpoveď tak si moźme dovoliť nejaký NB do tých 25-tých tisícoch čo je cca 750e . V hotovosti to zaplatiť nemožme takže to musí biť na splátky. Obmrkal som weby a najviac sa mi pozdáva alza.sk .
Vzhľadom na cenu atď som našiel Notebook HP ProBook 4710s
http://www.alza.sk/hp-probook-4710s-d138740.htm
Tých verzií probookov je tam veľa. Neviem či je lepšie mať slabší procák a RAM 4GB DDR2/3 alebo silnejší procák a RAM 3GB DDR2 alebo DDR3.
Sú tam na výber rôzne kombináce.Cena je pri tom skoro rovnaka alebo nejake zanedbateľne rozdiely.
Neviem nič bližšie o kvalite , výkone a kazivosti týchto značiek NB .
keďže je to ProBook tak od neho očakávam len pozitývny prínos do mojho života
Tak sa vás chcem spýtať čo si o tej značke myslíte . či je to vzhľadom k cene , výkonu a kvalite dobrá investícia ??
Ak nie tak by ste mi mohli prosím pomôcť nájsť niečo čo by mi vyhovovalo.
Viem že na výzore až tak nezáleží ale mne osobne sa nepáčia Lesklé NB-čka ani také ktoré su nejak extra oblukovité. Viac sa mi páčia hranaté NB , napríklad taký aký som si vyhliadol.
Samozrejme moje požiadavky niesu až tak nutné. Dôležité je aby bol hlavne výkonný a nejaká ta kvalita ktomu.
Za rady vopred Ďakujem !