Aky pouzivate e-mail klient
-
vladino001
Light Professional
-
Georgeo88
Light Star
ja tieždodo_mt napísal:Klient: Mail.app (standardna app v OSX a iPhone) som nadmieru spokojny
Protokol: IMAP
Prevadzkovatel: Gmail
Ako som odisiel od zoznamu tak konecne rad vyuzivam maily...
dodo
-
brendnpeto
Medium Expert
Ja používam IncrediMail, ale poslednú dobu mi začal totálne blbnúť... Už som to aj preinštaloval na najnovšiu verziu a mám Prémium... A mám taký problém, že ked mi príde mail a je v ňom napríklad video, tak tam buď to video neni, alebo tam video je, ale nejde mi prehrať a vyhodí mi to chybu, ako keby bolo video poškodené... Pri fokách a pps to isté... Akurát zatial nemám problém s dokumentami... Robilo vám to niekomu? Čo s tým?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Sundevil a ako je to stym programom, je free ?? lebo to pouziva moja mama v praci a pytala sa ci nemozem to doma nahodit ale na nete som to nenasiel....sundevil napísal:lotus notes 7 a gmail cez web
lotus notes nie je freeware, navyse na domace pouzitie takmer nepouzitelny, resp sa z celeho balika stava len obycajny email klient. Preto je vyuzivany vylucne len vo firemnej sfereAndrew007 napísal:Sundevil a ako je to stym programom, je free ?? lebo to pouziva moja mama v praci a pytala sa ci nemozem to doma nahodit ale na nete som to nenasiel....(Lotus Notes)
na torrentoch najdes urcite nejaku verziu, LN 7 moc neodporucam kvoli menej pritazlivemu vzhladu radsej nejaku 8, resp. 8.5
ak vsak chces skusit lotus notes, netreba ho stahovat z netu ale skopiruj si od mamy cely adresar kde je LN nainstalovany a nasledne prajem good luck pri konfigurovani email uctov, postup je troska zlozitejsi ako pri vacsine klientov