O2 simka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
patress
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

O2 simka

Príspevok od používateľa patress »

kde sa da kupit tato karta naolko podvodnici pri inzeratoch vacsinou pouzivaju cislo od tohto operatora... cize tie cisla niesu pisane na meno...ci ako... lebo tieto simky sa pokial viem predavaju aj inde ako v predajni O2...konkretne nejake startovacie balicky O2 fer
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

tusim podla nejakeho zakona si musi operator pri kupe predplatenej karty vystacit s ustne podanymi udajmi :wink:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Vodafone v Cechach nevyzaduje nic, tam sa da kupit simka aj v TESCU prides hodis do kosika zaplatis pri pokladni 199Kc a telefonujes pokial sa ti chce. Aj priamo vo Vodafone predajni si vyziadas predplatenu simku a ona sa zohne pod pult vytiahne ti jednu das jej do ruky 199Kc a nic neriesis, ziadny podpis ani OP. V T-mobile aj v Orange to je (aspon bolo) tak ze musis predlozit OP ale ako to ma O2 neviem.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

No tak neviem ale ja co mam O2 simku tak som podpisoval papiere + vsetko a cislo je vedene na mna.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

- eXo - napísal:No tak neviem ale ja co mam O2 simku tak som podpisoval papiere + vsetko a cislo je vedene na mna.
A mas nejaky program alebo iba nejaky zakladny kredit?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

taktiež som podpisoval, a to som kupoval kreditovú kartu o2 štart ešte kedysi dávno pred tescom keď O2 začínal a tie krásky to rozdávali :oops: vlastne som tú kartu ani nechcel, ale ona bola taká pekná :oops:
no a tam som vypísal adresu, meno, podpis a to je tuším všetko
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

audiotrack napísal:taktiež som podpisoval, a to som kupoval kreditovú kartu o2 štart ešte kedysi dávno pred tescom keď O2 začínal a tie krásky to rozdávali :oops: vlastne som tú kartu ani nechcel, ale ona bola taká pekná :oops:
no a tam som vypísal adresu, meno, podpis a to je tuším všetko
Je to mozne, ja sa pamatam na kupovanie starej kreditovej SIM karty v Euroteli, tzv. Dr. Mobil, niekomu to mozno nieco hovori, reklamu robil Jozo Procko na trolejbuse myslim :D To bol oldschool.

K teme: tak vidis, staci ti podpis, meno a mas kartu.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ja co mam kartu O2 tak to som kupoval priamo v predajni O2 a musel som davat aj OP a aj podpisovat papiere ale bolo to uz dost davno mozno nejake 2 mesiace potom ako O2 prislo na slovensko..
peYko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peYko »

- eXo - napísal:No tak neviem ale ja co mam O2 simku tak som podpisoval papiere + vsetko a cislo je vedene na mna.
hm, tvoja simka mi este funguje :)

ALe ked kupujes sim v predajni, tak to aktivujes cez telefon, tam im diktujes udaje a mozes si navymyslat sprostosti :)
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

tak tym to asi bude...nakolko clovek co podviedol mna mal tiez O2 v teme podvodnici z oravy .... ale oni tych cisel mali vela ...prevazne O2 a teda preto som zakladal tuto temu
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

asi pred mesiacom som si kupoval O2 fér kartu na kredit. Normálne som prišiel do O2 povedal, čo chcem, dal občiansky ona to nahodila do PC dala mi kartu aj s kopou letákov a šiel som domov. Nemamätám si, či som niečo podpisoval

Ak sa chceš vyhnúť podovníkom tak si ju kúp normálne v O2 predajni. Nevidím dôvod, prečo by si nemal zbehnúť priamo do predajne a tam si to kúpiť.

//edit: patress: aha ok
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

Shwollo napísal:asi pred mesiacom som si kupoval O2 fér kartu na kredit. Normálne som prišiel do O2 povedal, čo chcem, dal občiansky ona to nahodila do PC dala mi kartu aj s kopou letákov a šiel som domov. Nemamätám si, či som niečo podpisoval

Ak sa chceš vyhnúť podovníkom tak si ju kúp normálne v O2 predajni. Nevidím dôvod, prečo by si nemal zbehnúť priamo do predajne a tam si to kúpiť.
noo asi sme sa nepochopili...tato tema bola cisto informativna..ja mam 2 sim orange a T-mob ...ja O2 nepotrebujem...islo cisto iba o zistenie ci pri predavani O2 sim kariet potrebujes predlozit OP nakolko neseriozny predajcovia vacsinou pouzivaju cisla od tohto operatora
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som tie o2 karty videl v Tescu normalne medzi toverom v takom stojančeku. Pre podvodníka žiaden problem.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ja som kupoval o2 fer v predajni a musel som davat udaje a tak .. ale kupoval som susedovi v NAY a nic ..
Napísať odpoveď