Supermani na internete

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Nicki »

Vigor napísal:Vies, co je to podrazka, vsakze?
co je u sulina podrazka,by som si este dokazala so svojim slepacim mozocgom tipnut..len o aky podraz?..obrala som ho o prachy,prebrala mu frajerku alebo ho kvoly mne vykopli zo zamestnania,zo skolky..no netusim.. :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lub0$ napísal:OMG uz sa donho tolko neobuvajte....vies ono vacsinou, ludia ktory napisu nieco take, su deti pod 14 rokov...tych si netreba vsimat...
Teraz si myslel co?
winni napísal:gangy a co keby si sa zamyslel preco to ty ludia napisali?
Myslis si ze ma to sere? :roll: Naopak si uzivam ak sa niekdo nasere tak ze by rozmlatil polku izby len z toho ze mu na nejakom fore napisem ze je idiot. Ved to je chore...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Som reagoval na Winniho prispevok....ze clovek, ktory pise na internete ako by ta zbil a ako by si ta podal, je bud psychicky naruseny, alebo nema ani 14 rokov...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Gangy
Takze aj v realnom zivote nemas problem povedat neznamemu cloveku do oci,ze je idiot?Dajme tomu ak ta nastve svojou hlupostou...
:) -myslim ze nie.Myslim,ze ty si typ cloveka ktory je velky frajer-ale len za PC...
To,ze to nemaju tvoji blizky lahke-jedna vec je ak si to clovek neuvedomuje...
Druha vec je,ak o tom vie,ale vsetko co k tomu povie je nieco ako
Myslis si ze ma to sere? :roll:
Mozno by stalo za zamyslenie,kto sa sprava ako idiot...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Nicki napísal:alias anonymita netu dovoli utocit.Kazdy to poznate-silacke dristy,urazky,invektivy,familiarne oslovenia-najvecsia sranda je,ze vecsina ludi dokaze urazat a hadzat cool poznamky,iba ked su skryti v anonymite internetovych diskusii..Mozno namietnut,ze viaceri zverejnili svoje foto,prip.su zname urcite osobne udaje-napriek tomu,si niektori dovolia omnoho viac na nete ako by si dovolili v reale-to je bez debaty.Jednym slovom,internetova anonymita dava moc-no mozno dovtedy kym s blbeckom nehodite rec v reale :lol: ..akokolvek..samo,net ma aj svoje vyhody,ludia sa dokazu otvorene vyjadrit k politike,k otazkam ktore ich trapia,k sexualnym problemom,k medziludskym vztahom atd..anyhow..mate skusenost s podobnym diskuterom,ktori mal ohromne cool poznamky a pritom v skutocnosti,bol len ubohe nic,ktory si pri realnom kontakte daval sakra pozor co mu vylezie z papule?

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 14:57 )
som tu kratko a dost mozne,ze sa uz pod.tema prepierala..no mozno mate odvtedy nove zazitky a mam zato ze sa zostava diskuterov casom meni,resp.prichadzaju novi ...nez ma zacne niekto upozornovat
tak za prve cakal som ze ma tu niekto spomenie v zlom, hm, nic, dikybohu...
za druhe k teme. Internetovi hrdinovia? Hm, vyjadrim svoj nazor....
Mate ludi a ludi a prostredie a prostredie. Dajme tomu ze Gangy (nic proti aj ked viem ze si ma opatovne vezmes do huby uz len z principu) je sef na nete a lahostajny, navrhne stretko kde sa stretne on s nejakym hojkacom pred okresnym uradom, na namesti a zacne hrdelne zo seba drat na druheho ze co uz nie je sef a com sa posral. Situacia dva, stretko navrhne druhy clovek, daleko od mesta, v noci kde sa kdesi tusi vezmu aj dotycneho kamarati a gangy ostane sam. Otazka gangyho proti partii v tme a mimo od mesta ze preco sa mu nito nepostavi by bola jasna samovrazda. Tym sa chcelo ukazat ze kazda situacia a stretnutie ohladne internetovych hrdinov moze skoncit inak. Gangy ukaze svaly oponent ho streli plynakom do ksichtu a skope tak ze sa na hojku mesiac neukaze. Pritom oponent moze mat aj 40 kil a byt prave pusteny z koncentraku.

Takze, ja osobne zo seba hrdinu nerobim aj ked mnohi (v ramci forum srandy ho zo mna robite). Na nete (pokial ma fakt ze nevytoci alebo nemam echt blby den) nemam potrebu do nikoho vyryvat ani provokovat ani mu nadavat, na pokeci vystupujem pekne s foteckou, albumami, adresou a menom a priezviskom takze pohoda.

Su ludia, a napisem dva pripady, ktorych to vyslovene ze bavi.
1. Pisal mi somariny ohladne toho, ze ako sa na mna chysta mafia, a ze uvidim a ze dostanem, a ze vie kde byvam atd. Tak ze pohoda mu vravim ze prid. Medzicasom som obvolal kamaratov, proti tomu co sa vsak stalo by mi boli asi prd platni. Pred bytovku mi prisla cierna octavia s chlapmi ala sumo a vyholenymi hlavami a zacali trubit ako ebnuti pochopitelne na mna, vysiel som zadnym vchodom a odhadujem ze pod 35 "chlapci" nemali. Nespravil som nic, . . . Niezeby som bol az taky posraty ale nevedel som kto mi co chce a hlavne zaco, vyryvat zacala ich strana a pochybujem ze by prave tito "chlapci" travili cas vypisovanim "romanikov" prave mne. . .
Tak som nick vtedy rozposlal kamaratom a oni dalsim a dalsim a nakoniec bol klud, behom tyzdna, niekedy som si aj pamatal znacku auta co mi bolo hovno platne nikto nevedel o koho ide a na policii by som asi nepovedal ze mi holohlavi pani trubili pod oknom a ze ich chcem udat.
To bol prvy a posledny pripad co naozaj prisli. Verim ze keby zastavili pred dverami gangymu tak by to s nim aspon pohlo. (sice ked fici na antidepresivach po ktorych je mu vsetko jedno tak asi nepohlo)

Dalsie pripady? Tykali sa skor chlapcv v puberte, 14-15-16-17 rocni ktori nevedeli co so sebou, tak zacali utocit na mna, samozrejme slovne na nete a dokonca aj na mojich rodicov, par pripadov sa vyriesilo tak ze moj otec ako velmi schopny doktor zachranil zivot prave pribuznym tych chlapcov ktorych dost zralo svedomie zato ze bez priciny nadavali a urazali cize im dalo vlastne svedomie co proto. Dalsou skopinkou su ti isti chlapci avsak trochu drzejsi a odvaznejsi. Par pripadov sa riesilo tak ze sme sa stretli na frekventovanom mieste trochu podvecer, (fajn nasli sme si tam toho chlapca) a v zastupe ostatnych som sa spytal co ma za problem. NIe preto zeby som ho nezvladol sam (a to verte ze zvladol to boli curackovia na n-tu) ale aby videl ze to myslim vazne. Rozklepal sa, podaval mi ruku, a doteraz chodi hlava dolu. (nie ja popri nom nemam vitazoslavny pohlad magora ktory si vydobija respekt, ja sa tvarim normalne ja som hadku ani provokaciu nezacal ale skoncil som ju v mieri a bez ujmy na zdravi tak sa nic nedeje)
Niektorych som si tak povediac chytil sam by ste neverili aka je napomocna jedna poza usi zasrancovi, hlavne pred holkami ktorym strusne, milo, nezne, a gentlemantsky vysvetlite preco ste spravili co ste spravili a ktore svojmu kamaratovi dostatocne dohovoria. (ked je este zasran v puberte je kludny a znova sa nikomu nic nestalo) Par pripadov sa riesi aj inak lebo ja z duse nenavidim, ked sa niekto ide bit ked mam pri sebe kamaratku alebo holku, ktoru by som mile rad toho cirkusu usetril pretoze ked sa pred holkou bijete ste bitkar, nasilnik (a ona si z toho dokaze usudit zeby ste dal aj jej keby bola na vas zla) a ked to nespravite nie ste dominantny samec ktory ju doakze ubranit a pruser je zas. Takze sem tam sme niekedy niekoho nahanali - sem tam niekto nas.
(prve ze ideme fer fight {ktory je asi len v starych akcnych filmoch} potom sa na nas samozrrejme zozbiera vacsia partia ved cim vacsi pocet proti nam tym vacsia sanca supera vyhrat boj s co najmensimi stratami a nasledkami ala ist do skoly s monom od nejakeho hajzlika co vam trafil oko ked ste sa natahovali s vacsim . . .)

Takze zaver, Gangy sorry, dal som ta len ako priklad, ako PRIKLAD, fakt prisam boze, nieze by som sa ta bal ale ty spolu s dalsimi ste schopni tu zo mna zase spravit boh vie co, som unaveny hadat sa mi nechce, a vytrhovanie z kontextov si odpuste moderatori v telke a radiach to robia tiez je to na hlavu,.... kazdy si najde len toto co mu je dobre.

Zaver dva, Snazte sa vzdy vyriesit situacie miernou cetou a v najnevyhnutnejsom pripade sa do dacoho pustat.

Zaver tri. Sem tam mi este napise par borcov, napisem mu svoju osvedcenu vetu a vsetci su hned ticho. nie, nepoviem, nenapisem mozno na nejake prehovaranie, snad vas to nezaujima, budem si musiet nieco vymysliet . . . .
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nicki napísal:co je u sulina podrazka,by som si este dokazala so svojim slepacim mozocgom tipnut..len o aky podraz?..obrala som ho o prachy,prebrala mu frajerku alebo ho kvoly mne vykopli zo zamestnania,zo skolky..no netusim.. :D
Krista pana zena, sak rozmyslaj. Pozri si v akom kontexte to pisal. Preco by pisal, ze si odpluje smerom k Tvojmu podrazu??? Napisal podrazka, co je spodna cast topanky, nie podraz...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Qwerty...okrem tvojho nicku...ktorym ta volaju aj vsetci vo Vt....okrem toho ze si z Vt, a kolko mas rokov, dalej ze mas postavu vhodnu na takticku vestu,vyzbroj a vystroj protiteroristickej prepadovej jednotky. Ze mas oci ako sniper, a ze si stale panic, mi ten tvoj pokec profil nic nepovedal....sorry, ale nevidim tam ani adresu ani nic ine co si spominal :wink:

Ale osobne mi viac ani netreba vediet...ved sme z maleho mesta, sa staci dakoho opytat a viem vsetko :P

A prekvapujes ma poslednymi vetami, ze sa mame snazit riesit problemi bez nasilia...za poslednych par mesiacov si tu uz fakt chcel zkopat niekolko ludi so svojou partiou.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Vigor napísal:Krista pana zena, sak rozmyslaj. Pozri si v akom kontexte to pisal. Preco by pisal, ze si odpluje smerom k Tvojmu podrazu??? Napisal podrazka, co je spodna cast topanky, nie podraz...
jaaj -smerom k mojim podrazkam..debil,neviem citat..

/nevsimat,mensie nedorozumenie-mylit sa je zenske :D /
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Neak mi unika pointa temy, damy a pani.
Ano, internet a internetova diskusia je priestor, kde si hoci kto moze dokazovat velkost svojho pimpula bez toho rizika, ze by bol pripadne v realnom zivote konfrontovany. A? Nicki, tak ako ja ti mozem napisat, ze si blba ako rucka z hrabiel, tak isto aj ty mne mozes napisat, ze som tupy sta pixla farby. A? Je to len na tebe, ci si to pripustis k telu, resp. ako sa dokazes v diskusii obhajit. Tvoje spravanie mi tu na fore pripada len ako neake vyplakavanie. Nad cim? To neviem. Nic v zlom, ale svojim spravanim ostatnych len provokujes k tomu, ze sa spravaju ako sa spravaju.

Ad tema - kto by mna prebil? :cookies: :D
motherfuckinggayfish
Novice
Novice

Príspevok od používateľa motherfuckinggayfish »

Gangy je obyčajný dement ktorý nemá manželku, deti, žiadnu rodinu ani kamarátov... je 100 hodín denne na fóre kde píše svoje dementné príspevky a lieči si komplexy... Gangy je určite naj "Superman" na Internete
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

motherfuckinggayfish napísal:Gangy je obyčajný dement ktorý nemá manželku, deti, žiadnu rodinu ani kamarátov... je 100 hodín denne na fóre kde píše svoje dementné príspevky a lieči si komplexy... Gangy je určite naj "Superman" na Internete
dosť drsné urážky od niekoho kto sa pred chvíľkou registroval, nemyslíš?
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

kinjeril napísal:Neak mi unika pointa temy, damy a pani.
Ano, internet a internetova diskusia je priestor, kde si hoci kto moze dokazovat velkost svojho pimpula bez toho rizika, ze by bol pripadne v realnom zivote konfrontovany. A? Nicki, tak ako ja ti mozem napisat, ze si blba ako rucka z hrabiel, tak isto aj ty mne mozes napisat, ze som tupy sta pixla farby. A? Je to len na tebe, ci si to pripustis k telu, resp. ako sa dokazes v diskusii obhajit. Tvoje spravanie mi tu na fore pripada len ako neake vyplakavanie. Nad cim? To neviem. Nic v zlom, ale svojim spravanim ostatnych len provokujes k tomu, ze sa spravaju ako sa spravaju.

Ad tema - kto by mna prebil? :cookies: :D
klidek..zatial sa bavim,vyplakavat nemam v povahe..
pixla farby..hehehe..teraz si to zabil :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

bolek napísal:Čo ja viem, ja sa snažím písať a vystupovať aj na nete normálne resp. tak isto, ako v reálnom živote. Ale občas sa stane, že človek si dovolí a napíše viac, ako v reále. Ja si vždy hovorím, že nikdy neviem, či sa s niekým z týchto ľudí nestretnem v skutočnosti. :)
S tymto 100%ne suhlasim a snazim sa toho drzat. Viac si dovolim az na takychto supermanov s ktorymi sa od zaciatku mojho moderovania stretavam coraz viac :) Minimalne raz do tyzdna mi tu niekto neznamy vynada najhorsimi nadavkami, ale nemyslim si, ze by to dokazali aj v realnom zivote, preto sa nad tym len pousmejem a odpisem nejaku drzu blbost, nech ich to vyburcuje este viac, to sa potom zacina skutocna zabava :)
K teme: najdu sa taki, ale casom clovek ziska cit na rozoznanie ludi, ktori sa na nieco hraju a tych, ktori sa spravaju normalne. Tych prvych potom staci ignorovat a potom sa uz da na internete normalne komunikovat.
Gangy
Darca
Darca

dudo02 napísal:Gangy
Takze aj v realnom zivote nemas problem povedat neznamemu cloveku do oci,ze je idiot?Dajme tomu ak ta nastve svojou hlupostou...
:) -myslim ze nie.Myslim,ze ty si typ cloveka ktory je velky frajer-ale len za PC...
Boze takych ako si ty milujem, poznas ma snad? Mylit sa uz ani viac nemozes. Myslis si ze som este nedostal po papuli za to ze som si ju prilis otvaral? Jasne ze hej. A myslis si ze ma to odradilo? Ani trocha. Nie nadarmo ma niektori v partii volaju "papula". Tak pls, zdrs sa tychto tvojich tez, lebo su uplne mimo.
motherfuckinggayfish napísal:Gangy je obyčajný dement ktorý nemá manželku, deti, žiadnu rodinu ani kamarátov... je 100 hodín denne na fóre kde píše svoje dementné príspevky a lieči si komplexy... Gangy je určite naj "Superman" na Internete
Strasne by som chcel vediet koho je toto double acc. :lol: Presne toto je typ ktory mi robi dobre, takyto hater mi zdvihne naladu viac ako 10 k+ za minutu. A nie, manzelku nemam, to si trafil :vrta_sa_v_nose:
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

motherfuckinggayfish : to pise clovek s takymto nickom? si trapny, ubohy, zjavne mas 13 rokov a ty sam nemas tu manzelku (ziadna by ta nechcela) a deti? (radsej by som ich dal utratit)

Gepid : Zbieras prispevky? Lebo to co pises je uplna ko*ot, ty ho osobne nepoznas...pises len same kluposti nepodlozene nicim, v osobnom zivote je to super clovek, takmer vzdy ma pravdu (aj ked ju nema snazi sa to zahrat do outu), tento chalan v zivote uz nieco dokazal, preskakal si vsetkym moznym, Gepid ty co ti ocinko zaplati net tu nieco pises? Takym ako si ty sa inak povedat neda len ze si idiot (neni to urazka, to je bohuzial tvoje psychicke rozpolozenie), ked nepoznas nesud, oka?
Gangy : Su to deticky ktore si myslia ze su vladcovia sveta, vela serialov pozeraju a uz im to zajeba**** na hlavu, nerob si z nich nic. Pre mna si jeden z najlepsich ludi ktorich mam pri sebe vzdy, ci je rano o 5tej ale podvecer o 6tej.

Pre vsetkych ktori si myslia ze ste frajeri, len piste dalej, gangyho ta vasa nenavist voci nemu naplna, uvedomte si to prosim vas :-) Vy zavistive kur*y.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Gangy heh ked sme uz tak pri tvojej osobe a tvojom vystupovani na fore .. tak ja som s tym mal na zaciatku problem , vela komentarov mi prislo prilis drsnych a nadradenych ... ale casom som nasiel vela k veci s ktorymi som plne suhlasil takze som zmenil nazor ... a proste beriem ta normalne , je to tvoj styl prejavu , kazdy sme nejaky ...

k motherfuckinggayfish by som bol zvedavy s kym ma rovnaku ipecku .. ci nahodou ... :D

s bolekom plne suhlasim ... mna obcas ale na sebe hneva ze si nalozim viac ako dokazem ... na fore mam cisty stit okrem jednej internej zalezitosti ale tu si doriesim v blizkom case ...
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

Lord ANAKIN napísal:Gangy heh ked sme uz tak pri tvojej osobe a tvojom vystupovani na fore .. tak ja som s tym mal na zaciatku problem , vela komentarov mi prislo prilis drsnych a nadradenych ... ale casom som nasiel vela k veci s ktorymi som plne suhlasil takze som zmenil nazor ... a proste beriem ta normalne , je to tvoj styl prejavu , kazdy sme nejaky ...

k motherfuckinggayfish by som bol zvedavy s kym ma rovnaku ipecku .. ci nahodou ... :D

s bolekom plne suhlasim ... mna obcas ale na sebe hneva ze si nalozim viac ako dokazem ... na fore mam cisty stit okrem jednej internej zalezitosti ale tu si doriesim v blizkom case ...
A ty si myslis ze co? Ze on je na nete uplne odlisny? Taky ako je v skutocnosti, je aj vo virtualnom svete. Vidno, ze ho dobre nepoznas.
Gangy
Darca
Darca

No nic, mali by sme sa prestat zaoberat mnou a pisat trocha k teme, inak sa tu to asi zamkne za OT a flame.
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Gangyho by som "internetovym supermanom" nenazyval. Poznam ho osobne a viem, ze si povie svoj nazor povie aj ked s nim nie vzdy a vsetci suhlasia. Arogantne v sukromi a ani na internete podla mna neposobi, castokrat sa stane, ze len prikyvujem hlavou nad jeho prispevkami, no uznam ze niekedy je to prehnane a dalo by sa to napisat aj inak.

Tu na hojkovi som si vsimol ze vela internetovych hrdinov nie je, no o to viac je tu takych, ktori zozrali vsetku mudrost sveta a snazia sa spravit dojem nadmernej inteligencie, nechcem ich menovat, vsetko su to uz dospeli jedinci ktori zarabaju velke peniaze..

Na zaver len, neberte tie internety tak vazne :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lub0$ napísal:Qwerty...okrem tvojho nicku...ktorym ta volaju aj vsetci vo Vt....okrem toho ze si z Vt, a kolko mas rokov, dalej ze mas postavu vhodnu na takticku vestu,vyzbroj a vystroj protiteroristickej prepadovej jednotky. Ze mas oci ako sniper, a ze si stale panic, mi ten tvoj pokec profil nic nepovedal....sorry, ale nevidim tam ani adresu ani nic ine co si spominal :wink:

Ale osobne mi viac ani netreba vediet...ved sme z maleho mesta, sa staci dakoho opytat a viem vsetko :P

A prekvapujes ma poslednymi vetami, ze sa mame snazit riesit problemi bez nasilia...za poslednych par mesiacov si tu uz fakt chcel zkopat niekolko ludi so svojou partiou.
:roll: tak ja neviem kde sa vam to zobrazuje ale ja som tam napisal meno a priezvisko, normalne ked tam boli tie policka tak som to tam vpisal a tu fajocku (ked nebola len pri nezverejnovani veku) som odfajkol .... Ja z ineho nicku na pokec nebeham a tiez si z ineho ani vlastny profil neobzeram cize neviem ale viem na sto pro ze som to tam vypisal . . . a lubos narovinu, panic si aj ty, .... problemy sa maju riesit bez nasilia, alebo sa o to aspon snazit, teda ktory problem ake riesenie, si precitaj co som pisal to su vsetko realne pripady, zisti si, niektore su uz starsie par rockov ked si o mne vies vsetko zistit. . .
aaa tato tema nie je o nas dvoch ,.....

//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2009, 8:16 )
Gangy napísal:Nemas pravdu, viem byt vludny a priatelsky akurat ma extremne vytaca ludska hlupost. Preto som "neokrochany"/neomaleny, ci ako to povedat. Proste si nedavam servitku pred usta. To ale neznamena ze zo seba robim kinga, ale ze ak si o niekom myslim ze je to idiot tak mu to poviem/napisem bez toho aby som bral ohlad na nejaky spolocensky bonton, ci podobne veci.

Myslim ze je v tom zasadny rozdiel.

Kto venuje mojim prispevok pozornost vie, ze aj ked svoj nazor vyjadrujem znacne agresivne, vacsinou mam v konecnom dosledku pravdu. A v konecnom dosledku mas trocha pravdu aj ty, moja rodina/blizky to so mnou lahke nemaju :smt064
podla mna si servitku pred usta davas ale sakramentsky to zalezi od situacie, na nete si povies svoje, ale niekde v krcme typkovi co do teba "nechtiac" buchol a mal rozmery dva metre vyska a 150 kil vahy v svaloch s partiou by si ze je kkt mu do oci isto nepovedal, pretoze prave niekde v tej zasitej krcme by hrozilo ze dostanes taku pecku ze ti stena druhu vrati . . .
:roll: takze kazdy si dovoluje len tolko kolko moze. . .
Alebo len tolko kolko ma v sebe, nikto si sam od seba nedovoli na kuklaca. Kolko pripadov bolo ked si opity chlap myslel ze ich vsetkych pomlati a pustil sa do nich, .... proste bol napity tak odvaha.
Tym sa chcelo povedat ze ako som uz pisal kazdy si dovoli len natolko nakolko moze. A ty tiez, ....
Napísať odpoveď