Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JumperAL »

No nie je to film, ale serial, chodilo to davno, bol tam taky chalan co po nejakej nehode zostal v kome a cely serial sa vacsinou odohravava v jeho mysli.
vlaman
Novice
Novice

Názov filmu???

Príspevok od používateľa vlaman »

Dovozcovi zeleniny zo Španielska do Francúzska, francúzski pestovatelia zeleniny bránili v dovoze a podpálili mu kamión, v ktorom mu zhorela manželka. On sa im potom pomstil a postupne ich zabíjal. V minulosti bol príslušník ETA. Išlo to v kinách v 80-tych rokoch a myslím, že potom aj v telke.
Dewey
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dewey »

Kazde Vianoce chodi film na STV1, kde chalan alebo dievca, uz si nepamatam, spadne z kona ked je v lese na prechadzke a ocitne sa v stredovekej dobe....potom mu chcu ublizit ale prave v ten den je zatmenie slnka a on im povie ze to je koniec sveta tak ho pustia a myslia si ze ma neake extra schopnosti..je to film vacsinou pre deti, no neviem si spomenut na nazov. dik..
tusim nieco ako Yankee alebo Artus alebo cosi take...dik
Sonic68
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sonic68 »

cawte.
rad by som este raz pozrel film ktoreho ale nazov neviem.
V tom filme bol chlapik ktroý mal ženu alebo snubenicu ona bola tušim modna navrharka a išli raz aj z 2 kamaratmi na aute na výlet a havaroval do nich kamion a prežil iba on a ked sa zobudil z komy tak mal schopnost že ked sa pozrel na fotku alebo obrazok tak sa vedel presunut do toho času kedy bola ta fotka spravena a vedel vlastne zmenit situaciu a tým aj buducnost ... tak si zachranil snubenku aj z kamaratmi nenarazil do nich už ten kamoin ale buducnost sa zasa vyvijala inač a jeho žena ho už nechcela ... ak by ste niekdo vedel aky to je film neni to určite nič staré tak od 2004 hore si myslim ....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Sonic68 napísal:cawte.
rad by som este raz pozrel film ktoreho ale nazov neviem.
V tom filme bol chlapik ktroý mal ženu alebo snubenicu ona bola tušim modna navrharka a išli raz aj z 2 kamaratmi na aute na výlet a havaroval do nich kamion a prežil iba on a ked sa zobudil z komy tak mal schopnost že ked sa pozrel na fotku alebo obrazok tak sa vedel presunut do toho času kedy bola ta fotka spravena a vedel vlastne zmenit situaciu a tým aj buducnost ... tak si zachranil snubenku aj z kamaratmi nenarazil do nich už ten kamoin ale buducnost sa zasa vyvijala inač a jeho žena ho už nechcela ... ak by ste niekdo vedel aky to je film neni to určite nič staré tak od 2004 hore si myslim ....
Nieco sa mi mari, zeby to mohlo byt Butterfly Effect 2. Viedela som to sice, ale neviem si spomenut o com to presne bolo. A na CSFD moc toho obsahu neni.

//GothaR: ano, je to BE2 ;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Dewey napísal:Kazde Vianoce chodi film na STV1, kde chalan alebo dievca, uz si nepamatam, spadne z kona ked je v lese na prechadzke a ocitne sa v stredovekej dobe....potom mu chcu ublizit ale prave v ten den je zatmenie slnka a on im povie ze to je koniec sveta tak ho pustia a myslia si ze ma neake extra schopnosti..je to film vacsinou pre deti, no neviem si spomenut na nazov. dik..
tusim nieco ako Yankee alebo Artus alebo cosi take...dik
nieco take o zatmeni je Yankee na dvore krala Artusa... http://www.csfd.cz/film/18062-yankee-na ... s-court-a/ ale nic s konom.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Caute , rad by som sa dozvedel nazov nasledujuceho filmu , budem sa Vam ho snazit co najlepsie ako viem a ako si pametam ho opisat.

Film je o tom , ze je jeden parik (chalan a baba - ziadny chlapci z Čuketavnu) no proste lubia sa ale idu na rozdielnu skolu , alebo proste baba chodi na skolu ktora je daleko od toho chalana co lubi .

Ten po case ide za nou , lenze ide aj s jednou stripterkou (aspon sa mi zda) .

Po ceste ako tam idu sa ten chalan do tej stripterky zaluby + ked volal tej svojej povodnej babe myslel si , ze ho podviedla s inym , pretoze jej spolubyvajuca hovorila , ze tu vystraja a povedala niake muzske meno . Lenze to nebol muz ale pes -a iba sa s nim hrala - nie je zoofil .

Nakoniec ked dojdu na tu skolu , ten chalan jej vynada , povie aka je tucna a asi sa da do kopy s tou stripterkou .

Pomocka moze byt , ze sa mi zda , ze ten hlavny hrdina je Mike z Priatelov - ten co chodi co sa ozeni s Phoebe .

No neviem , ci to som to dobre napisal , predsa par rokov uz ubeholo odkedy som to videl naposledy.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

to Talian :

ten film sa vola Overnight Delivery - Nebezpečná zásielka

Dobry film...podobne ako Road Trip :wink:
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

meffisto napísal:to Talian :

ten film sa vola Overnight Delivery - Nebezpečná zásielka

Dobry film...podobne ako Road Trip :wink:
JJ , diki moc :-)

Chytila ma nostalgia :oops: :cry:
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

z ktoreho filmu je toto...?? pls
Prílohy
f_129665045_c21905c58a6eb42fc32930a9737d7c31.jpg
meffisto
King
King

Je to z filmu "Ako prichadzaju sny"

Kód: Vybrať všetko

What Dreams May Come
trailer

nadherny film
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Včera bol na markíze film o schyzofrenikovy. Okolo nejakej druher ráno. Aký to bol názov? Lepšie povedané, skôr ako sa volal ten človek (nie herec)
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

Gepid napísal:Včera bol na markíze film o schyzofrenikovy. Okolo nejakej druher ráno. Aký to bol názov? Lepšie povedané, skôr ako sa volal ten človek (nie herec)
John Forbes Nash ml.
btw ten film > http://www.csfd.cz/film/4543
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

Gepid napísal:Včera bol na markíze film o schyzofrenikovy. Okolo nejakej druher ráno. Aký to bol názov? Lepšie povedané, skôr ako sa volal ten človek (nie herec)
A Beutiful mind(Cista dusa): John Nash (hra ho Russel Crowe)
Kipper34
Novice
Novice

Film ???

Príspevok od používateľa Kipper34 »

Zdravím potreboval by som názov filmu kde asi na začiatku hľadajú nejakého snipera na nejakom poli ale je to celé asi iba tréning lebo keď ho našli tak mu nič nespravili.Ak niekto vie názov Pls píšte...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

takze nieco obtiaznejsie
hladam konkretnu show Cirque du soleil, videl som ju uz davno a pamatam si z nej akrobatku, ktora vystupovala na cervenom zamatovom zavese, partiu gymnastov oblecenych ako zombie (robili hlavne ludske pyramidy) a hlavna spevacka bolo asi len 10-11 rocne dievca. nevie niekto, ktora ich show to bola?

edit:// vyriesene, bola to show Quidam
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdravím. Potreboval by som zistiť názvy týchto 3ch filmov ktoré sú v tejto ukážke

Naviac sa mi jedná o film s tým černochom ktorý začína od prvej minúty.

sú tam filmy 4ry ale posledný je underworld takže tak.

Dopredu ďakujem
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

pippo napísal:1. The Rundown
Toto je myslim Kracajuca skala
meffisto
King
King

treti je Dragon: The Bruce Lee Story

inak tu mas presny zoznam filmov - ktory herec (nazov filmu) bol pouzity na postavy zo SF

prvy je The Rundown :wink:
Napísať odpoveď