jedla

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aughostino »

tomaxx_199 napísal:...napr. volske oko staci tam len jedno vajce a je fajne jedlo.
chces mi povedat, ze sa najes z jedneho volskeho oka? ja potrebujem aspon 6 aby som sa najedol a to nie som az taky velky jedak :D

ale k teme: ked sme s ocom sami doma, tak si robime prazenicu ale iba zo zltkov, rozslahas zltky, pridas trochu soli a das na panvicu po par minutach ked "masa" chyti na krajoch kôrku tak mozes konzumovat, das si k tomu cerstvu zeleninu, plesnivy syr a mas mňamku zarucenu :P
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Asi ako väčšina: párky, toast, instantné cestoviny...čo sa týka vajec tak tie vôbec nejem, takže s tým ti neporadim :)

bolek >> tie zemiaky musím vyskúšať :D
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Nesquik, Chocapic abo CornFlakers :)
Abo hemendex, párky.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Clean_Up napísal:bolek >> tie zemiaky musím vyskúšať :D
Omg chlapci, mi nevravte, že nikdy ste neskúšali zemiaky z rúry! Pochúťka, k tomu si občas dám nejakú nátierku a večera je na svete. Čo sa raňajok týka - buď zbehnem do obchodu na čerstvé rožky, croissanty, lupačky či chlieb, niekedy, keď je chuť tak jogurt poprípade Nesquik s mliekom. Ak treba na obed/večeru teplú a rýchlu stravu, tak jednoznačne volím kombináciu vajcia/zemiaky - či už to hranolky, volské oko, hemendex, vajíčko natvrdo/namäkko a podobne. Ak mám chuť, dám si mäso - oravskú/anglickú slaninku alebo nejakú klobásku - buď to surovú alebo pečenú. Posledné dni do mňa nejak ide rožok+syreček, prídem večer zvonku, nie je čas vymýšľať, tak len schmatnem rožky, syrečky a dusím do seba.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Innocence >> Musím ti povedať, že som ešte neskúšal :) väčšinou máme doma 1-2-3 Hranolky, tak dávam do rúry tie.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Clean_Up napísal:Innocence >> Musím ti povedať, že som ešte neskúšal :) väčšinou máme doma 1-2-3 Hranolky, tak dávam do rúry tie.
Hranolky sú fajn, ale toto je lepšie, ešte s vegetou a korením navrchu a k tomu veeeľa kečupu. :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak ste ma nato navnadili, že už sa zemiačky pečú :D

///Už som ich aj zjedol, bola to dobrá mňamka, dik za tip bolek, spravil som ich presne podla Tvojho receptu :wink:
Môžete pridávať ďalšie dobré jedlá :D heh
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

tak pridám aj ja niečo...je to dobré a sladké...spravíte si palacinkové cesto ale hrubé asi tak 1-1,5cm alebo ako sa podarí :D...na to si dáte nejaký kompót (najlepšie broskyne, marhule, hruška) zalejete roztopenou čokoládou (alebo posypete grankom) a nejakú šľahačku navrch...tiež veľmi dobrá pochúťka :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Boha, mi robite chutky. :lol:
Ja si davam na ranajky zvycajne rohlik so sunkou a nejakou zeleninou ktora je akurat doma.
Btw, najlepsie rohliky maju skoro rano v Jednote. Fajnove chrumkave a cerstve. :)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

diky za typi presne toto som si predstavoval :wink: dajte tu este viac. vidim ze dobre jedlo je hemendex a este skusim tie zemiaky z rury ale z mikrovlnej alebo na pecenie? davajte sem aj recepty na vase oblubene rychle jedla. :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Na pečenie a na plech si daj papier na pečenie a na to zemiačky, sa ti neprilepia. :wink:
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

aha ved ja som uz jedol zemiaky z rury su dobre. a co davas k prilohe?

a co mam dat do hemendexu?
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

najvacsi masaker je to s anglickou slaninou...ale neni to zle aj so sunkou...omg experimentuj....ja si spravim vzdy nieco ine a vzdy je to good
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Sprav si spageti + kečup + syr :D fakt rychle
Alebe rychle a vrazedne je Cestoviny + puding + slahacka to nerozdychas ale je to super :D
treba experimentovat

velmi rychle je hocijake cerealie z uvarenym kakaom ale pri pc by som to nejedol
Este velmi dobry recept je rozok z jedne strany natrety kremzskou horcicou z druhej domacim kecupom /kupovany do toho moc nepasuje/ medzi to sunku a zohriat to v saciku v mikrovlnke :smt023
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

TUCERO_SVK napísal:Sprav si spageti + kečup + syr :D fakt rychle
Alebe rychle a vrazedne je Cestoviny + puding + slahacka to nerozdychas ale je to super :D
treba experimentovat

velmi rychle je hocijake cerealie z uvarenym kakaom ale pri pc by som to nejedol
Este velmi dobry recept je rozok z jedne strany natrety kremzskou horcicou z druhej domacim kecupom /kupovany do toho moc nepasuje/ medzi to sunku a zohriat to v saciku v mikrovlnke :
:smt042 to z rohlikom sa mi paci skusim dik ale to z pudinkom si neviem predstavit :aasmile19:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

TUCERO_SVK napísal:Cestoviny + puding + slahacka
Tak toto si nedokážem ani predstaviť ako to chutí :D

Spravte si cestoviny, uvarte cestoviny (najlepšie Cannelloni), tie ja mám najradšej. Nakrájajte si na kocky nejaké mäsko napr. čo sa vám zvýšilo s predchádzajúceho obeda (nie surové), alebo šunku, slaninu, salám, klobásku, čokolvek mäsové. Opražte to na oleji, pridajte šampiňóny, kukuricu (alebo nejakú inú zeleninu, podla chuti) a kto má rád pikantne tak nakrájajte aj feferónky. Všetko spolu chvílu popražíme a do toho nastrúhame dva syry Niva, počkáme kým sa nám rozpustí. Nakoniec tam vytlačíme ešte jeden tavený syr v tom plastovom obale, osolíme, okoreníme. (Namiesto toho taveného syra môžeme dať aj pochúťkovú smotanu, ale ta je kyslá a nemusí každému chutiť, tak preto ako náhrada je ten tavený syr). Zmiešame to s cestovinami a podávame. :wink:
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

ja mam klavesnicu odolnu proti vode. dufam ze vydrzi vecne

//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2009, 20:58 )
co je dobre na piatok vecer pri tv?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

noo do volske oko nejedavam skor ten hemendex :) a klasika urobeny tak aby zltko bolo tvrde a neroztekalo sa aby sa mi to nemixovalo s kecupom tak este na vrch si davam platk tvrdeho syru (udeny/neudeny no neudeny mi viac chuti-tekovska/levicka tehla atp...) a korenie,papriku a tak a ktomu paradajky a ten kecup :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Volské oko a hemendex nie je to isté? :wink:
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

nie je...volske oko mas samostatne vajciska...hento je s niakou sunkou alebo anglickou slaninou
Napísať odpoveď