Aký internet?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
murcatko
Light Expert
Light Expert

Aký internet?

Príspevok od používateľa murcatko »

Onedlho nám končí zmluva s chellom, a chceme si dať nový internet, máme počítač a ja notebook (nový, tam internet ešte nemám). A teraz nevieme, aký si máme dať internet. Najlepšie by bolo asi wifi, aby sme to chytali na obidvoch, ale aké? Fibernet, magio, chello? Moc sa v tom nevyznám, tak by som bol rád, ak by ste dali nejaké návrhy. :)
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

V prvom rade napis kde byvas . :)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

v druhom rade, Fibernet, magio, chello nie sú cez wifi ;)
murcatko
Light Expert
Light Expert

hm

Trnava, Družba.. naše sídlisko nemá problém, máme asi všetko okrem lokálnych
command
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa command »

Urcite doporucujem kupit wi fi router na ktory napojis akykolvek net(ak bude na mac adresu tak kupit taky aby dokazal klonovat mac adresy)samozrejme aby bol s podporou NAT a na tento router kludne napojis komp a popritom mozes cez wifi byt na NB na nete, doma to tak vyuzivam uz viacej rokov a bez problemov.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Keď už je tu táto téma tak sa opýtam aj ja. Bývam na Myjave. Momentálne máme neobmedzené DSLko od T-Mobile, 2,5Mbps.

Nevie niekto či by sa nenašlo niečo lepšie a v cene do 17€ (500 Sk)? Viem, že by som si mal popozerať poskytovateľov u nás, ale u takých sme už raz net mali a to bol otras. Tak snáď mi pomôžete.

Díky moc

// Ešte jedna vec, ja sa v tom moc nevyznám tak ako by sa ten prípadný nový net dal napojiť na notebook?
command
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa command »

radek21 napísal:Keď už je tu táto téma tak sa opýtam aj ja. Bývam na Myjave. Momentálne máme neobmedzené DSLko od T-Mobile, 2,5Mbps.

Nevie niekto či by sa nenašlo niečo lepšie a v cene do 17€ (500 Sk)? Viem, že by som si mal popozerať poskytovateľov u nás, ale u takých sme už raz net mali a to bol otras. Tak snáď mi pomôžete.

Díky moc

// Ešte jedna vec, ja sa v tom moc nevyznám tak ako by sa ten prípadný nový net dal napojiť na notebook?
Takisto ako som pisal v predchadzajucom prispevku wi fi router a mozes pripojit NB cez wifi malo by to ist prakticky na akykolvek dostupny net(okrem mobilnych)bohuzial co sa tyka poskytovatelov tam u vas tak s tym ti ja neporadim my u nas v TO mame axalnet ktory poskytuje 20mbps za 490sk/cca 17€
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: hm

Príspevok od používateľa Šu-Do »

murcatko napísal:Trnava, Družba.. naše sídlisko nemá problém, máme asi všetko okrem lokálnych
v pokryti orangu co sa fibernetu tyka som nenasiel ulicu Družba.. kazdopadne ak mozes, skus fibernet.. zacinaju sa da povedat, maju slusne ceny + este novu siet..
ak nie, tak potom Chello.. osobne som s nim spokojny... 30/3 mbit a taha mi z torrentov (z TL) 3.8MB/s... :) cize pohode.. co sa technickych problemov tyka.. hmm uz su to 3 roky.. pamätam si pred dvoma rokmi na hodinkovy vypadok :roll: a asi par mesiacov dozadu ked robili segmentaciu, tak to neslo dalsiu hodinku.. cize asi tak :) samozrejme v kazdej lokalite je to ine
murcatko
Light Expert
Light Expert

radek21 napísal:Keď už je tu táto téma tak sa opýtam aj ja. Bývam na Myjave. Momentálne máme neobmedzené DSLko od T-Mobile, 2,5Mbps.

Díky moc

http://www.satro.sk/ActiveWeb/Street Myslím, že tebe sa oplatí satro...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do: Družba je miestna časť :), nie ulica
Inak zober peem. V okolí nič lepšie nenájdeš. Aj keď všetci nadávajú podľa mňa je OK. Až na FUP :?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Satro neber mal som to a tie skúsenosti otras... Neustále padanie.. Padalo to na celej ulici a ešte ak si tam zavolal boli múdry, že problém je na tvojej strane pritom padala celá ulica.. Tak teraz mám Fibernet som spokojný mám na to pichnuté 2pc + 1 notebook. Dávajú k tomu router D-Link DI524, ktorý má už wifi anténu čiže nieje problém sa na wifi sieť pripojiť cez NB.. Má 4x Lan, 1x Wan takže pohoda.. Ja som s fibernetom spokojný, neviem ale ako to je u vás s pokrytím..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som už pár rokov spokojný so SWAN - om. Myslím, že ceny majú na rýchlosť rôznych druhov internetu veľmi výhodnú. Momentálne platím za Triple Play mesačne okolo 26€. Rýchlosť je 30Mbps/10Mbps (momentálne nameraných 27,2Mbps/12,6Mbps)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Swan= Peem :)
Teda u nás v TT
Napísať odpoveď