Zaujímavý prieskum

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
blazen300
Amateur
Amateur

Zaujímavý prieskum

Príspevok od používateľa blazen300 »

Vítam Vás, robím si taky malý preiskum zaujíma ma čo všetko sa dá prenajímať trebárs ako byty alebo nehnuteľnosti. Prosím napíšte čokoľvek čo Vás napadá čo sa dá prenajímať. Ďakujem
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa meffisto »

co je toto za blbost?....vytiahni si Slovnik slovenskeho jazyka a 2/3 veci co su tam sa daju prenajimat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skôr by som sa opýtal, čo sa prenajímať nedá..

..zatiaľ mňa napadli iba ľudské orgány..

:)
blazen300
Amateur
Amateur

meffisto napísal:co je toto za blbost?....vytiahni si Slovnik slovenskeho jazyka a 2/3 veci co su tam sa daju prenajimat
fuha ty si nejaky talent jak vidim... tak napis aspon 10 frajer... a nenapadaj ma s takymi odpovedami ze si mam pozriet slovnik.. co si tym dosiahol ze si mi napisal taku odpoved ? nic, nebolo lepsie normalne odpovedat ? no napis mi aspon 10...
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

auto, ananas, anakonda, autobus, akvarium, automaticka pracka, aku skrutkovac, autozeriav, akumulator, antena, a tak dalej ... spokojny?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

myslim, ze nick trafil :D
blazen300
Amateur
Amateur

meffisto napísal:auto, ananas, anakonda, autobus, akvarium, automaticka pracka, aku skrutkovac, autozeriav, akumulator, antena, a tak dalej ... spokojny?
ananas niekomu prenajmes ? to ako ze jak myslis ? ze mu das ananas trebars na par dni on ti zaplati a ti ho vrati spat neposkodeny ? anakondu tak isto ? atd... sak ty si uplne mimo... to jak jak si dokazal taky blud napisat
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

blazen ..klud.. chcel ti tym povedat, ze prenajimat sa da naozaj nespocetne vela veci..zober si napriklad, ze uplne kazda elektronika sa kludne da prenajimat.. a napriklad aj ananas..niekto ho chce na vyzdobu..tak ti zaplati ty mu ho pozicias.. on si spravi vyzdobu a potom ti ho vrati..keby sa niekto tak blby nasiel tak by sa to dalo.. tak isto aj anakonda..

vsetko je to len o tom, ze si zle polozil otazku
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

pocitac,auto,motorka,autobus,sála,mobil,byt,GPSko,gitara,monitor

Myslim ze tam toho je 10.Da sa prenajat cokolvek absolutne cokolvek
blazen300
Amateur
Amateur

Point napísal:blazen ..klud.. chcel ti tym povedat, ze prenajimat sa da naozaj nespocetne vela veci..zober si napriklad, ze uplne kazda elektronika sa kludne da prenajimat.. a napriklad aj ananas..niekto ho chce na vyzdobu..tak ti zaplati ty mu ho pozicias.. on si spravi vyzdobu a potom ti ho vrati..keby sa niekto tak blby nasiel tak by sa to dalo.. tak isto aj anakonda..

vsetko je to len o tom, ze si zle polozil otazku
ok ale chcel som nieco co najrealnejsie napriklad jak byt alebo elektricke naradie nieco co je najpouzivanejsie a pravidelne je o to zaujem.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

No v dnesnej dobe sa niektorych miestach prenajimaju pracovne dielne pokial si chces nieco urobit a nemas svoju dielnu, potom to elektrotechnicke zariadenie, povacsine sa prenajimaju aj panelove vrtacky a podobne veci.Staci trochu zapojit mozog
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

brm napísal:Skôr by som sa opýtal, čo sa prenajímať nedá..

..zatiaľ mňa napadli iba ľudské orgány..

:)
tak ked si prenajmeš štetku tak tiež si prenajímaš svojim spôsobom nejake te orgány :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nechcem rypat, ale neda mi - v com spociva zaujimavost tohto prieskumu? Ono stale sa sem vraciam aby som to zistil, ale zatial nic nove a zaujimave okrem priblblych narazok som tu nenasiel - mozno tymi narazkami to ma byt zaujimave...

.. hm.. zaujimave
Napísať odpoveď