O2 Kačička
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ja ju uz mam, v nasom meste som bol prvy kto si bol pre tu kacicku, takze ani v predajni este nic nevedeli, ja som dosiel vyteseny ze som vyhral kacicku a ony dve na mna kukali jak na blazna...potom sa to tam jedna pracovnicka este aj zahrala (asi zavidela ze ja som vyhral a ona nie
), no ale pocitam ze tych kaciek nebude moc, oni to mali len v suplicku taku krabicu, mohlo ich tam byt asi 100 - 200...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ked som to hral ja tak to odomna chcelo len meno, priezvisko, mail a predajnu, kde si ju vyzdvihnem. Poobede som to hral znova a uz v tej tabulke bolo aj tel. cislo....tak neviem, asi to zmenili...jukel napísal:Ja som kačku vylovil ale keď vybehol formular že mam zadať telefon hneď som to vypol. Nestojí mi doživotný SPAM od O2 za kačku.
bolek: nie, v predajni sa ma len opytala meno, priezvisko a mail...ziadny OP nechcela.
Hej, keby si čítal príspevky vyššie zistíš, že kačičky sa zrejme minuli a už ich naďalej neponúkajú.radek21 napísal:Už skončila táto sranda?Po chytení sa mi zobrazilo okno kde som si mohol stiahnuť zvonenie alebo pozadie na mobil, žiadny formulár.
Tak som to asi prehliadol, keď každý písal "ako si bol pre kačičku".Innocence napísal:Hej, keby si čítal príspevky vyššie zistíš, že kačičky sa zrejme minuli a už ich naďalej neponúkajú.