Nejde mi otvorit disk C:\
Nejde mi otvorit disk C:\
Pomozte co mam s tym spravit. Kliknem 2x na disk C a mi vyhodi toto okno, kde si mam vybrat v akom programe to chcem otvorit.
-
vladenko007
VIP
Toto mal aj svagor sa to šíri mam pocit ze to je vyrus. Ked som vlozil usb kluc okamzite po kliknuti na ikonu usb kluča sa tam ten autorun okamzite nakopiroval a uz neslo ani ten kluc normalne otvoriť. Mal to na disku C aj D ale nepametam sa presne odstranoval som mu s disku D aj nieco co sa tvarilo ako $RECYCLE.BIN /S-1-5-21-4154674573-62059888-1989353822-500 ale ked sa na to kliklo tak sa tam ten autorun zas objavil neviem presne fakt je to uz pol roka mal tam strasny bordel z netu.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keď dáš na ten disk pravý klik, vidíš prvú volbu namiesto otvoriť nejakú znakovú hatlaninu? A druhá podotázka: vytvoril sa ten autorun.inf znova?un_know napísal:tak nasiel som ho, zmazal a nic. Stala sa ma pyta v akom programe to chcem otvorit.
-
vladenko007
VIP
Nie nemam tam ziadnu znakovu hatlaninu. Vytvori sa z nova po restarte. Ale uz som to vyriesil zmazal som autorun nasledne som spustil NOD32 ktory mi nasiel vyrusi dal som ich do karanteny restartoval som PC a uz to ide normalne.audiotrack napísal:keď dáš na ten disk pravý klik, vidíš prvú volbu namiesto otvoriť nejakú znakovú hatlaninu? A druhá podotázka: vytvoril sa ten autorun.inf znova?
Re: Nejde mi otvorit disk C:\
zdravim... tak mam tento isty problem.
AVG mi ten virus naslo (naslo mi virusi psw.onlinegames3 a crypton) aj na USB kluci a uz i na vsetkych pevnych diskoch... odstranil som virus, aj tie autorun subory z kazdeho disku....
...taktiez mi neslo zapnut zobrazovanie skrytych suborov, ale v registroch stacilo dat vo vetve HKEY_LOCAL_MACHINE/ SOFTWARE/ MICROSOFT/ WINDOWS/ CURRENTVERSION/ EXPLORER/ ADVANCED/ FOLDER/ HIDDEN/ SHOWALL
polozku CHECKEDVALUE na hodnotu 1 a otvaranie skrytych suborov uz ide.... (mam winXP, a toto plati pren, na inych som neskusal)
...no stale mi nejde otvorit ani jeden z diskov normalne cez prieskumnika windows (ked na disk kliknem pravym a dam preskumat tak ho otvori)... ale ked ho chcem otvorit normalne dvojklikom tak mi vyskoci tabulka Otvorit v programe...
...ked tam vyberam ze otvorit v explorer.exe (C:\WINDOWS\explorer.exe), tak mi ho normalne otvori, ale ked chcem disk otvorit znovu, tak zasa mi vyskoci tabulka Otvorit v programe.
Neviete mi poradit ako nastavit aby to vzdy otvaralo v explorer.exe (co je original prieskumnik windows)? ...dole v tej tabulke sa mi samozrejme neda zaskrtnut moznost: vzdy otvarat pomocou tohto programu.
//tak som sa trosku urychlil s pisanim s tohoto postu... po tom odstraneni autorun suborov a spristupneni skrytych suborov stacil uz iba restart a ide vsetko ako ma
...kazdopadne to tu necham pre ucelene info ako to vsetko obnovit 
AVG mi ten virus naslo (naslo mi virusi psw.onlinegames3 a crypton) aj na USB kluci a uz i na vsetkych pevnych diskoch... odstranil som virus, aj tie autorun subory z kazdeho disku....
...taktiez mi neslo zapnut zobrazovanie skrytych suborov, ale v registroch stacilo dat vo vetve HKEY_LOCAL_MACHINE/ SOFTWARE/ MICROSOFT/ WINDOWS/ CURRENTVERSION/ EXPLORER/ ADVANCED/ FOLDER/ HIDDEN/ SHOWALL
polozku CHECKEDVALUE na hodnotu 1 a otvaranie skrytych suborov uz ide.... (mam winXP, a toto plati pren, na inych som neskusal)
...no stale mi nejde otvorit ani jeden z diskov normalne cez prieskumnika windows (ked na disk kliknem pravym a dam preskumat tak ho otvori)... ale ked ho chcem otvorit normalne dvojklikom tak mi vyskoci tabulka Otvorit v programe...
...ked tam vyberam ze otvorit v explorer.exe (C:\WINDOWS\explorer.exe), tak mi ho normalne otvori, ale ked chcem disk otvorit znovu, tak zasa mi vyskoci tabulka Otvorit v programe.
Neviete mi poradit ako nastavit aby to vzdy otvaralo v explorer.exe (co je original prieskumnik windows)? ...dole v tej tabulke sa mi samozrejme neda zaskrtnut moznost: vzdy otvarat pomocou tohto programu.
//tak som sa trosku urychlil s pisanim s tohoto postu... po tom odstraneni autorun suborov a spristupneni skrytych suborov stacil uz iba restart a ide vsetko ako ma