Stretko
urcite pridem (ak do toho nic vaznejsie nepride), ale kupat sa asi nebudem. bolo fajn zosumarizovat aj prichody jednotlivych clenov. casovo sa prisposobim, takze mna z toho sumaru mozte vynechat
zatial mam len planovany odchod a to o 21:00 (mozno skor, mozno neskor - zalezi od toho ako sa vyspim a ako mi bude pri predstave, ze dalsi den znovu vstavam o 5:00).
zalezi od pocasia, plavky budu v kufri, tak keby sa nieco zomlelo a prisla by velka chut, tak by sa mozno dalo.Gepid napísal:Kúpať sa asi nikto nebude. Aj keď rád by som sa. Pokiaľ niekto pôjde tak poôjdem aj ja
Ty mi citas myslienky, to iste som chcel dnes napisat aj ja.Innocence napísal:Chlapci, ja len aby ste nezabudli pribaliť do výbavy foťák a pocvakali sa trochu, nech vieme ako to tam vyzeralo a kto skončil najhoršie. Lebo chlapci z KE ma v tomto sklamali..
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pri Tescu myslis ?? a kde to vlastne bude to miesto, v areali na kupalisku ?? ...aby som dopredu vedel ci mozem nastupit na autobus ktory ide zo Zlatych do Senca...Gepid napísal:nepísal si náhodou, že nedojdeš?
Choď sa okúpať zatiaľ16:30 by sme tam mali so Sovietom a Slayterom byť.
ano je to priamo "tam"Andrew007 napísal:Pri Tescu myslis ?? a kde to vlastne bude to miesto, v areali na kupalisku ?? ...aby som dopredu vedel ci mozem nastupit na autobus ktory ide zo Zlatych do Senca...
co sa tyka kupania, tak smelo do toho. dnes tam bolo dost ludi a neverim, ze by to boli ladove medvede