Moje tipy sú:
Poplašné zbrane
Airsoft zbrane s plynovým pohonom (blow back)
Airsoft zbrane bez plynového pohonu.
Ak niekto pozná pravdu, prosím napíšte. Thanks.
Moc sa v zbraniach nevyznam, len ma to zaujimaOld Dirty Bastard napísal:skutočne zbrane a slepe naboje? hmm?
Chalan tá tvoja gramatika sa rovná tvojej úspešnosti v rodine podla mňa, sa troška zamysli nad tým čo sem píšeš,tvoje K- zviditelnuje tvôj postoj k životu. Tak prajem vela štastia (a hlúpy tu nie je nik)janulko napísal:ti si hlupi vet vo filme sa tvaria ze strelaju a potom zableski a zvuk pridaju v strizni ci kde to davaju
hej v strizni bo ja teraz robim filmy z gta4 ta viem ne
Co si myslis, ze je lacnejsie? Dat hercom do pistoli slepe naboje za par supiek, alebo sa s kazdym jednym vystrelom ''hrat'' na pocitacoch a dorabat tam specialne efekty? Podla mna je to jednoznacne 1.moznost, ovela efektivnejsie riesenie. Tak isto sa to robi s vybuchmi vo vojnovych filmoch, pomocou presneho rozlozenia trhavin pre ten-ktory vybuch.janulko napísal:ano mas pravdu dneska herci strelaju slepe naboje a petardy v dobe ked to mozu urobit trikmy
teda poplašná pištoľ ne?moosha napísal:Aha, tak to je uplne to iste - robit lame video z GTAIV (hry doboha) a natacanie realneho filmu s hercami za strasne love a 150-clennym stabom. A to vydedukovanie ze kde to robia (v strizni), to je konec![]()
Podla mna su to verne repliky zbrani (co nie je ziaden problem urobit), a strielaju sa bud nejake slepe naboje, ktore su naplnene niecim, co urobi na konci hlavne zablesk, alebo ked stlacia spust, tak sa na konci hlavne nejakym sposobom ten zablesk urobi a nic nevyleti.
Čo príspevok to perlajanulko napísal:ti si hlupi vet vo filme sa tvaria ze strelaju a potom zableski a zvuk pridaju v strizni ci kde to davaju
hej v strizni bo ja teraz robim filmy z gta4 ta viem ne
Aha, takže zo slepých nábojov vystrelý, len tá síra? To som nevedel.CmB napísal:Gregory House: Ty asi nevieš čo su slepé náboje. Zo slepého naboja nevyletí nič. Je tam len síra bez projektilu. Ale to čo si tu písal si tým zrejme myslel gumový projektil. Ten nesposobý žiadne vážne zranenia ani krvácanie. Ale pekne to štípe a bolí.