COD 4 - MP- Disconnect
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
COD 4 - MP- Disconnect
Cavte . Hral som COD 4 hraval som to asi 1 mesiac . Potom sa nieco pokazilo . Dookola mi nieco pisalo ked som sa pripojil na server . Preinstaloval som hru a znova to pisalo . Tak som sa rozhodol preinstalovat windows vista 32 bit . Jak som ho preinstaloval hned som nainstaloval COD 4 crackol som to , dal som patch 1.6-1.7 t.j 1.7 isiel som na twse kde som hraval na tych serveroch a jak som sa pripojil na vyberanie muzstva napisalo Server Disconnect . vid. scr. Neviem co mam s tym robit a raz mi vypisalo nieco Punk Buster neviem co . Ale Punk buster som samozrejme aktualizoval . V hre je Punk Buster pusteny vsetko no nwm please pomozte mi fakt . DAKUJEM
-
asterix3691
Medium Star
-
Šu-Do
Redeemer
to je jedno ci si siel prvy krat..asterix3691 napísal:siel som na ten server prvi krat takze ban urcite nie
osobna skusenost
mas original, ktory vlastnis iba ty ?
-
->slavo<-
Addict
Na 99% niekto cheatoval na CD key ktory pouzivas a na tento cd key je BAN takze si ho zmen a skus to znova, ked by sa ti nahodou nedarilo stale napojit ,Tak to mozes skusit na gameparku . Tam hravam ja a kopa kamaratov je tam dost vela ludi
skoro vsetky mody a mozes si vytvorit aj vlastny server aj zo zapnutym Microfonom, rotaciou map ,pocet killov,cas. atd. proste pohodicka jak sa patri.

skoro vsetky mody a mozes si vytvorit aj vlastny server aj zo zapnutym Microfonom, rotaciou map ,pocet killov,cas. atd. proste pohodicka jak sa patri.
-
asterix3691
Medium Star
No takze ani Game park nepomohol nic stale to iste mi pise nemozete mi niekto poslad CD key co hrate vy na game parku stale server disconnect . Dik alebo co mam robit
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2009, 22:21 )
Teraz mi prezmenu vipisalo toto vid. scr. Ja vobec nemam taky nick nwm a ked som mal minule tak vlastne tu hodnost atd. co my slo COD 4 tak ukladalo do AppData , Activision a neviem co teraz zlozku App Data vobec nemam preco . SCR.
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2009, 22:21 )
Teraz mi prezmenu vipisalo toto vid. scr. Ja vobec nemam taky nick nwm a ked som mal minule tak vlastne tu hodnost atd. co my slo COD 4 tak ukladalo do AppData , Activision a neviem co teraz zlozku App Data vobec nemam preco . SCR.
-
asterix3691
Medium Star
-
asterix3691
Medium Star