CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

chcem upozornit že aj kamarat hraval na nicku Raekwon the Chef alebo niekedy Raekwon. Teraz ma nick SP1D3R a občas na to nicku je tak bacha, aby ste si nesplietli osoby.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

dOoM^ napísal:takze Mad s hracom idemE'/nejdemE' aka PAIN alias P tiez znamy pod menom Sylvia hrajuci niekedy s nickom RAERHATJEHH alebo Raekwon a inokedy Ocko sa trapit uz nemusis dal som mu od brata fuckoff... s tvojim povolenim... a ked sa tam objavi znova dam mu bez mihnutia oka dalsi... alebo 10...
pre Psychosa: niekto tvrdil ze to je volaky Saw... nic mi to nehovori ale ak tebe ano tak to ries
Nechcem aby to vyzeralo ako neopodstatnené obvinenie ale mám pocit, že je to dinoso pretože už minule hral (cheatoval) - nepamätám si nick ale začal nadávať na mňa a na sestru, tentoraz sa história opakovala. Z ničoho nič mi začal hovoriť, že mám odkázať sestre, že je je*nutá apod. Takže ak sa nad tým trocha zamislíte/me tak správanie "oboch" bolo rovnaké... A keď som mu povedal nech drží hubu lebo viem, že je dinoso tak už bol ticho. Samozrejme keď prišla sestra hneď sa do nej pustil s nadávkami. ;)
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

I am fun :arrow: CHEATER :evil: , speedhack, ab prinajmensom...

demo slabota, lebo cheaty zapol aj niekto dalsi aby ho daval :roll:

to iamfun2.rar uz je lepsie a uplne staci...
Prílohy
iamfun.rar
(4.15 MiB) 24 stiahnutí
iamfun2.rar
(457.05 KiB) 24 stiahnutí
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Kapt.Michal bol to on yogurt..jak ste odišli,a lebo ty si tam ešte bol tuším, tak sa na mňa silný robil že keby ma stretol tak ma neviem čo všetko :D adresu som mu pekne nadiktoval, potom sa vyhováral že aj tak neni správna, zmenila sa mapa, napísal som čo je ty prešovský niktoš? ohlásil sa...takže tolko k nemu :smt098
dominator7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dominator7 »

Da sa nejako vyriesit ten problem s mapou awp_india po chvili zamrzne a nedsa sa hrat vobec a ked sa opat pripojim na server tak sa serveri hra uz de_dust2 ?
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ano, tento problem sme si vsimli urcite viaceri. Server skratka padne a zacina sa d2kou. Nieco podobne sa stalo aj pri crazyjumpe. Ani tie lagy neboli potesujuce. Co ste, pre pana, robili? :)

dominator7, nie si Ty ten z Budmeric?
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Oznam pre adminov: Ak uvidíte na serveri hráča SUPERB bez milosti ho ničte, dostal permament za cheating odomňa už 2x fuckoff, ale stále akosi uniká...tolko k tomu...(aspoň jeden poctivý cheater čo má rovnaký nick) :?
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

som zvedavi na to FOTO kde sme boli vsetci za smetakom na traine xD lol to bude fotka :D:D:D
KaptMichal
King
King

Tak prosím tu to je. Takto to vyzerá, keď sa hráči rozhodnú bojkotovať podstatu hry CS 1.6. Pre zábavu odporúčam začiatok a 18-tu minútu avšak zaujimavých pasáží je tam viac. ;) Have a Fun!
http://rapidshare.com/files/262281709/kos.dem.html[url] Dá sa to stiahnuť 10x, neviem rpečo to sem nešlo ale napísalo, že .dem nie je možné uploadnuť na hojko. :)

//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 23:38 )
pegasusss napísal:som zvedavi na to FOTO kde sme boli vsetci za smetakom na traine xD lol to bude fotka :D:D:D
Ja sa zabijem... ako som kopiroval link na rapide tak sa mi foto vymazalo... :( :( :( Toto je smutne, lebo vtedz ste boli totaln všetci okrem mňa tam. :´( Ospravedlňujem sa.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

KaptMichal - mal si dat do raru a islo by to dat aj sem :wink:..
KaptMichal
King
King

Jésúš mária svatý józef.... No kto do sosne nech to spraví ak sa mu chce ja idem spať. GL HF :twisted:

//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 23:57 )
Mad Dad napísal:Kapt.Michal bol to on yogurt..jak ste odišli,a lebo ty si tam ešte bol tuším, tak sa na mňa silný robil že keby ma stretol tak ma neviem čo všetko :D adresu som mu pekne nadiktoval, potom sa vyhováral že aj tak neni správna, zmenila sa mapa, napísal som čo je ty prešovský niktoš? ohlásil sa...takže tolko k nemu :smt098
Tak dobre som nakoniec poradil. ;)
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

KaptMichal napísal:Tak prosím tu to je. Takto to vyzerá, keď sa hráči rozhodnú bojkotovať podstatu hry CS 1.6. Pre zábavu odporúčam začiatok a 18-tu minútu avšak zaujimavých pasáží je tam viac. ;) Have a Fun!
http://rapidshare.com/files/262281709/kos.dem.html[url] Dá sa to stiahnuť 10x, neviem rpečo to sem nešlo ale napísalo, že .dem nie je možné uploadnuť na hojko. :)

//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 23:38 )
Ja sa zabijem... ako som kopiroval link na rapide tak sa mi foto vymazalo... :( :( :( Toto je smutne, lebo vtedz ste boli totaln všetci okrem mňa tam. :´( Ospravedlňujem sa.
sakra netusim ako to mam prehrat ... v csku mi to nenaslo ???
2david2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 2david2 »

mohol si to demo zrarovat nezaberalo by to tak vela heheh ale nevadi no idem si to pozriet bola prdel :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kde je problem v awp_india, tak to netusim. Pozeram sa aj na logy a podla logov to ide niekedy normalne, tj. skonci mapa a ide dalsia. Ale je tu aj log v ktorom napriklad padne server, nie je tam nic zapisane o pade, len je seknuty cely riadok pri zapisovani v zabiti nejakeho hraca a tam to konci. Cize nedokazem podla toho urcit pricinu padu.

Pridal som mapu de_cpl_strike, ktoru niekto chcel.
kolko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kolko »

Fakt že neviem posúdiť či inkriminovaný má alebo nemá wh...
Hrá vždy večer, pohybuje sa ako lama, ale niekedy sakramentsky dobre vie kam sa kuknúť.
Už sa teším kedy si zahráme de_cpl_strike :D
Prílohy
don1.zip
(675.23 KiB) 23 stiahnutí
don.zip
(1.99 MiB) 28 stiahnutí
dominator7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dominator7 »

Mastros napísal:Ano, tento problem sme si vsimli urcite viaceri. Server skratka padne a zacina sa d2kou. Nieco podobne sa stalo aj pri crazyjumpe. Ani tie lagy neboli potesujuce. Co ste, pre pana, robili? :)

dominator7, nie si Ty ten z Budmeric?
Mastros nie :D ja som Cowboj alebo Fyzik alebo psychik alebo dno alebo ten co pise tak vela tychto :D smajlikov :D cize moj nick na CS je Fyzicky a psychicky na dne
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

kolko napísal:Už sa teším kedy si zahráme de_cpl_strike :D
Nj, tes sa. Dnes sme si to votli. Opytaj sa brata ci sa server nerestartol... :?

//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2009, 11:56 )
Don podla mojho skromneho nazoru mal WH. Presvedcila ma pasaz, kde menil brokovnicu za M4 a daval si tlmic, ked ho zabili:
Vidi hraca, brokovnicou mu mieri na chrbat, ale uvedomuje si, ze by to bolo prd platne kvoli nepresnosti zbrane. Schmatne teda M4 s tym, ze roh, za ktory super zatial zasiel, ma stale na ociach. Zacne si nasadzat tlmic, zacne sa rozbiehat k tomu rohu, ale s WH zbada, ze super sa vracia, tak frisko sa snazi skryt za roh, ale nestihol.

Pozrel som si len prve demo.
KaptMichal
King
King

Mastros napísal:Nj, tes sa. Dnes sme si to votli. Opytaj sa brata ci sa server nerestartol... :?

//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2009, 11:56 )
Don podla mojho skromneho nazoru mal WH. Presvedcila ma pasaz, kde menil brokovnicu za M4 a daval si tlmic, ked ho zabili:
Vidi hraca, brokovnicou mu mieri na chrbat, ale uvedomuje si, ze by to bolo prd platne kvoli nepresnosti zbrane. Schmatne teda M4 s tym, ze roh, za ktory super zatial zasiel, ma stale na ociach. Zacne si nasadzat tlmic, zacne sa rozbiehat k tomu rohu, ale s WH zbada, ze super sa vracia, tak frisko sa snazi skryt za roh, ale nestihol.

Pozrel som si len prve demo.
Vrele doporučujem ísť robiť do Crime Scene Investigation
(Skratkou C.S.I), ale nie proste som si nemohol odpustiť takúto narážku. Čo sa týka dema ktoré som tu apol tak neviem preťo ti to nejde prehrať, mne šlapalo povedzte ostatní ktorí to pozerali či to išlo či to nešlo. ;)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Hej, na akom patchi ide hojko server? a staci instalovat ten patch ? netreba postupne? A sorry ale nechce sa mi listovat 260 stran. ;)

/Edit: Aha, to bude asi "Protokol: 47 (verzia 48 sa neplanuje)". Prepacte, ale ja to poznam len pod nazvom patch. :) Dakujem.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mas to hned na prvej strane :!:
Zamknuté