Problem s Audio cd

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jozko
Light Star
Light Star

Problem s Audio cd

Príspevok od používateľa jozko »

Caute mam problem ze som napalil audio cd 8x 16x rychlostou ale bohuzial nejde mi v radiu nechce ho nacitat vobec nwm preco. Aku znacku media doporucujete alebo kde by mohla byt chyba napaloval som cez nero
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Klasické CD prehrávače majú nižší výkon laseru ako má mechanika v počítačoch. Obyčajné CD-R odrážajú menej svetla, ako Audio C, takže v niektorých zariadeniach nemusia fungovať. Možno by si mohol vyskúšať špeciálne CD určené pre Audio CD, ktoré odrážajú viac svetla (sú ale drahšie ako obyčajné CD-R disky).
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s Audio cd

Príspevok od používateľa audiotrack »

jozko napísal:Caute mam problem ze som napalil audio cd 8x 16x rychlostou ale bohuzial nejde mi v radiu nechce ho nacitat vobec nwm preco. Aku znacku media doporucujete alebo kde by mohla byt chyba napaloval som cez nero
a tiež by si sa nemusel tak ponáhlať a napáliť to takou rýchlosťou, akú zvláda (i keď neviem prečo ti dovolilo vypalovať 8x CD 16x rýchlosťou)
jozko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozko »

sry preklep je tam napalovat som to 2x lebo som si myslel ze bude to mozno rychlostou 16x a 2krat 8x ale vysledok ten isty
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skús ešte jedno médium obetovať a napáľ ho 2x alebo 4x rýchosťou.

Ak budeš zadávať názov disku, daj ho iba veľkými písmenami.. a nezabudni zvoliť voľbu ukončiť napálené CD (tj. už nič iné nebudeš môcť dopáliť).
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no ja by som skor skusil toto uz napalene cd vyskusat vo viacerych zariadeniach (viac radii) a tak zistis ci je zle napalene (zle medium/zla vypalovacka) alebo ci je len to jedno dane radio prilis "fajnove" prip dako indisponovane citat media.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

pouzi iny napalovaci program ak mas nero 7 tak tam mi to tiez blblo dal som 6ku a slo to vporiadku
Napísať odpoveď