Seria A
No skusim ti to trocha poopravit na moj sposob ako by som to postavil asi ja.
Inter by bol b pohode ale namiesto Motta by som na kraj hodil radsej Muntariho.
Juve no Caseresa urcite nie na kraj obrani to by bola fatalna chyba. Namiesto Mela skor Sissoko a dopredu vedla Del Piera skor Amauriho.
AC Milan tam by som nedal Inzaghiho na moj vkus je az moc stary.
AS Rim ten netusim aku ma zostavu takze do toho rypat nejdem.
Inter by bol b pohode ale namiesto Motta by som na kraj hodil radsej Muntariho.
Juve no Caseresa urcite nie na kraj obrani to by bola fatalna chyba. Namiesto Mela skor Sissoko a dopredu vedla Del Piera skor Amauriho.
AC Milan tam by som nedal Inzaghiho na moj vkus je az moc stary.
AS Rim ten netusim aku ma zostavu takze do toho rypat nejdem.
Muntari-Motta tam naozaj neviem kto je lepsi , dal som Mottu , predsa nova posila nemoze sediet na lavicke
K zostave Juventusu , tam sa ospravedlnujem , ale zabudol som na Sissoka , ten stred by mohol byt - Sisoko , Melo , Camoranesi a pred nimi Diego .
Pipo Inzaghi je pre ACM velmi dolezity hrac . Boriello bol dlho mimo , jeho forma bude otazna , Pato je dobry , vie dat aj goly ale to nestaci .
Milano to ale mozno bude hrat na 4-3-2-1 s jednym utocnikom a za nimi Ronaldinho so Seedorfom .
Rim kupil len Gubertiho , ktory hral v stredu v Uefe proti Gent fakt skvele . Chcelo by to zadarmo podpisat Lugana z Fenerbahce .
Inak zaujimave posily aj Neapol , ci Teraz Parma , ktora ziskala na hostovanie Bojinova z Man City a zadarmo prisiel Panucci z Ríma .
K zostave Juventusu , tam sa ospravedlnujem , ale zabudol som na Sissoka , ten stred by mohol byt - Sisoko , Melo , Camoranesi a pred nimi Diego .
Pipo Inzaghi je pre ACM velmi dolezity hrac . Boriello bol dlho mimo , jeho forma bude otazna , Pato je dobry , vie dat aj goly ale to nestaci .
Milano to ale mozno bude hrat na 4-3-2-1 s jednym utocnikom a za nimi Ronaldinho so Seedorfom .
Rim kupil len Gubertiho , ktory hral v stredu v Uefe proti Gent fakt skvele . Chcelo by to zadarmo podpisat Lugana z Fenerbahce .
Inak zaujimave posily aj Neapol , ci Teraz Parma , ktora ziskala na hostovanie Bojinova z Man City a zadarmo prisiel Panucci z Ríma .
Ja som fanúšik ACM už dlhé roky...stretnúť ma môžte na acmilan.cz (stam)
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 1:58 )
Tak máme za sebou 1. kolo Serie A, vcelku prekvapujúce výsledky, hlavne Inter
a AS Roma.
AC Milan odohralo pekný zápas, 3 body zaslúžené, Pato perfektný, takisto Ronaldinho pekné prihrávky do uličiek.
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 1:58 )
Tak máme za sebou 1. kolo Serie A, vcelku prekvapujúce výsledky, hlavne Inter
AC Milan odohralo pekný zápas, 3 body zaslúžené, Pato perfektný, takisto Ronaldinho pekné prihrávky do uličiek.
HOLT , píšem to nerád ale ten Inter je naozaj silný a to kur*a moc .
Myslím, že odchodom Ibrahimoviča museli strašne zarobiť , aj ked som si najprv myslel opak .
Nakúpili hráčov , ktorý majú víťaznú mentalitu a teraz kúpili Sneidera , tento typ hráča im presne chýbal .
Inter má celkovo zo všetkých mužstiev na svete najširší a najkvalitnejší káder a ja ich tipujem na víťazstvo v LM .
Myslím, že odchodom Ibrahimoviča museli strašne zarobiť , aj ked som si najprv myslel opak .
Nakúpili hráčov , ktorý majú víťaznú mentalitu a teraz kúpili Sneidera , tento typ hráča im presne chýbal .
Inter má celkovo zo všetkých mužstiev na svete najširší a najkvalitnejší káder a ja ich tipujem na víťazstvo v LM .
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
AC moje, co sa to s nim porobilo. Uz niekolko sezon je casto utrpenim divat sa na hru a aj vysledky. Dostat sa z tohto stavu je praca na par sezon, no musim k tomu este priratat par sezon, pocas ktorych si vedenie uvedomi, ze nieco treba robit. Cize par sezon+par sezon mi dokopy dava dost dlhy cas...
P.S. Inter je ozaj silny, Eto'o, Milito, Sneijder, Lucio je uzasna sila. Ale poviem to tak, ze kym nebudu konecne schopny presadit sa aj v Europe, tak je to v podstate bezpredmetne, lebo taliansku ligu by podla mna vyhrali aj s menej vyraznymi posilami.
P.S. Inter je ozaj silny, Eto'o, Milito, Sneijder, Lucio je uzasna sila. Ale poviem to tak, ze kym nebudu konecne schopny presadit sa aj v Europe, tak je to v podstate bezpredmetne, lebo taliansku ligu by podla mna vyhrali aj s menej vyraznymi posilami.
Vravis ze Inter je silny co je pravda ale je sliny tak v Serii A isto nevyhra ligu majstrov zabudas asi na muzstva ko Chelsea Real ManU [aj ked oni uz mozno tuto sezonu nebudu dobri] Barca ... pri takymto muzstvam by Inter vyhral len s velkymi problemami. Nemozes porovnavat Milita s Messim alebo Drogbom alebo Sneidera s Ronaldom alebo takym Xavim ci Lampardom.Talian napísal:HOLT , píšem to nerád ale ten Inter je naozaj silný a to kur*a moc .
Inter je sice moj najoblubenejsi klub v Taliansku a celkovo treti najoblubenejsi ale na vytazstvo v LM isto nema. A taktiez AC uz nie je to co kedysi to si treba tiez priznat hlavne strata Kaka bude citelna.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Trosku zasadny popis timovej hry po jednom sutaznom zapase, nemyslis? Myslim to, ze hraju ovela timovejsie. Na take tvrdenia je priskoro.Talian napísal:Prečo si myslíš , že Inter nemôže vyhrať LM ? Pred tým to bol Inter=Ibra , teraz hrajú ovela tímovejšie , a kvalitne sa posilnili .