problem z hrou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Alex481991
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

problem z hrou

Príspevok od používateľa Alex481991 »

Nazdar prave som stiahol Fuel po rozbaleni mi vybehlo množstvo suborou + na konci subor z koncovkou .sfv spustil som ho v total comandery a začalo niečo kontrolovat a na konci napisalo že vraj chyby : 0
OK: 79 suborou...... čo mam robit vdaka za radu
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

v prvom rade: problem s hrou, 79 suborov :wink:
k teme: V tom priecinku, v ktorom mas tie subory ti mal po spojeni vzniknut nejaky subor. Bud ma priponu .iso, .rar alebo podobnu klasicku proponu.
Je mozne ze ma priponu .out -> To len premenujes na .rar, alebo na .iso :)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Nie nie povedal by som ze 79 suborov ktore ti vzniklo treba dat zas rozbalit. Volaktorí z nich je prvy na ten kliknut a zas extrahovat.
Pretoze mnoho ludi neviem preco ale zda sa mi to nelogicke zbalia subor takymto stylom.

Jeden ISO subor napriklad o velkosti 1GB zbalia do archivu a pri zbaleni ich daju rozdelit na 80 suborov a nasledne tychto 80 suborov zas zbalia a rozdelit na 100MB subory. Ze na 100 to je jasne trebars pojdu na rapid ale preco najprv na 80 a potom az velkost 100MB. Do dnes mi to neni jasne.
Vzdy ked sa mi takyto archiv dostane do ruk nadavam. A to nehovoriac o tom ako niekoho napadne napr. pri zbalovani avička zapnut velku kompresiu. Vtedy nadavam zas pretoze rozbalovanie trva dlhsie a nic sa takymto sposobom neusetri.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nie je lepsie problem napisat do prislusnej sekcie s hrami? A este lepsie rovno do temy o konretnej hre. Koho ta hra zaujima, ten si ju otvori a urcite je vyssia pravdepodobnost, ze na to natrafi niekto zainteresovany, ako ked sa tema vola absolutne nicnehovoriac.

A este lepsie je newarezit, ked sa tomu nerozumies...

No a najlepsie je rovno si to kupit a mas po problemoch.
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

v prvom rade ďakujem vám veľmi pekne ale tak ako si to hovoril ty BX tak sa to urobiť nedá lebo ten .out súbor nejde premenovať, KoCi máš pravdu je lepšie si kúpiť ale tak keby som mal vyhadzovať peniaze za všetky hry tak ďakujem veľmi pekne (samozrejme že niektoré hry aj kupujem ´=D) + sa ospravedlňujem za zle zaradenie príspevku som si neuvedomil ho zaradiť k príslušnej téme s hre :oops: ale veľmi pekne ďakujem vladenko007 (K+) nenapadlo ma to vôbec urobiť pretože som si nemyslel že tie súbory pôjdu otvoriť aj napríklad "winrarom"
Napísať odpoveď