.h .c vstavané kniznice
-
reDo
Star
- Kontaktovať používateľa:
.h .c vstavané kniznice
neviete akos a da dostat k vstavanym suborum ku knizniciam nechcem kniznice .h ako napr stdio.h ale chcem stdio.c kde to najdemm hccem sa pozriet ako s uriesene funkcie portadte pls
-
neutronmind
Expert
Na tej adrese, čo som poslal stiahni zdrojové kódy glibc a tam si nájdeš to, čo chceš (najnovšia verzia je http://ftp.gnu.org/gnu/glibc/glibc-2.10.1.tar.bz2).reDo napísal:moc som nepochoil ja som chcel s priponou .c napr k stdio.c namiesto .h chapete?
-
fero_zezina
Amateur
Uz ti to 2x NAPISALI. :DDDD UTFG neni ziadne unicode :DDD -> "USE THAT F*CKING GOOGLE"reDo napísal:co utfg nepochopil osm o com vravite len to ze to nenajdem v kompoe ale iba v .o no dobre a kde to mam vziat a co s tim utfg neni to unicode alebo co je to??
-
pheo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Samotné zdrojáky pri kopilátore nenájdeš a bolo by to zbytočné vždy kompilovať stdio. Namiesto toho sa v distribúcií nachádza už zkompilovaný .o subor. Keď spustis kompilovanie tak sa tieto subory nanovo nekompiluju ale len prilinkujú. Vzhľadom na to že čítanie .o suborov nepatrí do bežného repertoáru, je nutné si zohnať zdrojaky, link ti uviedol chrono - stiahni a najdeš tam zdrojaky všetkých štandartných knižníc pre C.