Takze kedze sa vela ludi hlasi, a nechceme aby sa zaspamovala ina tema, tak tu vytvaram novu, sem piste ako, kde, kto vsetko by isiel, na akej mape by ste to chceli postvarat, atd. tu mate moznost sa vyjadrit
ja navrhujem cs_alpin ako uz niekto hovoril i ked neviem kolko tam je slotov na spawn. takze ak by neslo to tak sa nieco vymysli. Este ma tak napadla jedna jump mapa kde je na spodku voda. Mohlo by sa to celkom hodit aby sme sa nepozabijali.
Suhlasim s Vami, mozme postavit rozne veci "z ludi". Dalsia vec: Potrebujeme organizaciu. Takze vsetci sa musime dohodnut na TS alebo Skype alebo Ventrilo. Nemusia mat vsetci mikrofon organizovat to mozu dvaja traja ludi, ostatni pocuvat aby nebol zmatok. Mimochodom server poskytnem velmi rad.
ak mi bude vyhovovat termin tak sa pridam aj ja
a mapu, neviem jak sa vola, je to awp mapa, a je to ako keby oproti sebe 2 velke biele veze, a na kazdom poschodi je voda a taktiez aj uplne dole, ta mapa je aj na hojku ale netusim jej nazov
Ešte bude potreba viacej ľudí zohnať keď už chceme dať ten rekord
A časovo sa môžem prispôsobiť , ale tak dovolím si navrhnúť asi najlepší termín pre všetkých , keď už to bude na inom servery by sme to mohli dať kľudne aj cez deň nie ? Čiže čo vravíte na sobotu 15.8 okolo 14:30 keby sme začali ? To by nás určite bude drvivá väčšina doma + už by mali byť všetci naobedovaný Alebo račej inokedy ?
Ano ta mapka čo je na videjku je dobrá, btw nápad s aztecom je tiež dobrý na začiatok ale crazyjumps chlapci... nechcem vám kaziť radosť ale toľko slotov... tak 128 by stačilo To sa nebude dať ani s 32 hráčmi. Po počiatočnom neúspechu nápadu takáto účasť... pekne pekne. A časovo... do soboty poobedia aj o 4 ráno rpetože rodičia sú "off" :D
konecne mam po sichte a vidim same dobre spravy. vyvyja sa to dobrym smerom a snad to aj uskutocnime, mne sobota vyhovuje az po 4, robota nepovoli a myslim ze ostatni budu pri PC tiez az okolo vecera. Co sa tyka mounikacie, tak mikrkak mam len ja, len problem je v tom, ze ho neviem rozchodit na cs . Ak by sa nasla dobra dusa, ktora by mi pomohla bol by som vdacny.