Chlapci.... chcel by som sa dohodnúť ohľadom cs_alpin, bude či nebude zakázaná. Ja som za zákaz pretože to znepríjemňuje hru aj ostatným hráčom - síce ja by som si hneď zlepšil skóre ale nieom egoista ( Do istej miery) Tak čo teda? Admin team prosím rýchlu reakciu. ďakujem
Pokiaľ viem, každý je z tej mapy paf. popravde nechápem prečo. Tiež sa mi donieslo že jediné čo má byť na tej mape zakázané, je AWP. čo v mojej prítomnosti na cs_alpin funguje. Takže čo chceš zakazovať?
ked som na serveri ja,a vidim ze cely team beha len s awp (lebo je to najvhodnejsia zbran na tu mapu - velka) tak okamzite ich zakazem, lebo to sa neda hrat...je to nieco ako ked na snowe (ak ste si vsimnli, uz sa nevotuje, ked je na serveri 20 ludi- dostali rozum konecne) niekto berie awp...
anketova otazka: co preboha sa vam paci na alpine? ved to je totalne idiotska a stupidna mapa, je tam tma, obrovske dialky, vysky....humus cisty
a ano jumping je blbost ktoru vymyslel niekto kto nevedel strielat
tak ale nikdy som ta nevidel hrat. mozno mas iny nick na cs nez tu. a beres nas tak kriticky. nechcem sa hadat. cs_alpin je skor taka fun mapa, aspon ja ju tak berem.
nemyslim ze je tak malo ludi co vie aky mam nick na csku to som ja -> http://cs.hojko.com/player.php?id=1570
kaptmichal: ty radsej nic nepis lebo z tvojho stylu pisania mi pripada ze bud mas 15 rokov alebo ...nebudem ta urazat, to je pod moju uroven
no ale ja som nevedel, nuz teraz uz viem kto si. pozri ako ten alpin zeru ked si ho stale votuju. podla tvojho nazoru je to blba mapa ale vzdy rozhoduje nazor vacsiny. tak uz to byva. Ak tam nepride nejaky admin a nezmeni to.