Isic v lete
-
barbaronan
Expert
Isic v lete
Zdravím, zaujímalo by ma či zlava prostrednictvom karty ISIC- niečo ako preukážka na vlaky/busy pre vysokoskolakov plati aj cez leto, pretoze zajtra sa chystam vlakom a nasledne autobusom, dakujem.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tu nieco mas, hoci to celkom neodpoveda na tvoj dotaz...
http://www.hojko.com/isic-karta-t123776 ... light=isic
http://www.hojko.com/isic-karta-t123776 ... light=isic
-
barbaronan
Expert
-
barbaronan
Expert
-
Fabo
Hardcore addict
Zlava v lete je zo zakona priznana studentom, bez rozdielu toho ci prebiehaju "prazdniny", ktore ako urcite vies, na vysokych skolach beztak nefunguju. Tam je bud semester, alebo riadne skuskove, alebo medziobdobie, ktore vsak nie je prazdninami, a na kazdej skole je inak.
ISIC ti plati, ak ti nevyprsala platnost.
ISIC ti plati, ak ti nevyprsala platnost.
-
barbaronan
Expert
-
barbaronan
Expert
-
lekoklatik
VIP
teraz zlava cez ISIC plati...cestoval som veselo aj vlakom aj busom....horsie to je na zaciatku septembra...vtedy je v tom ulny chaos, pretoze na prolongacnej znamke mas 09/2009...to znamena ze plati do 31.8. alebo do 30.9? kazdy rok to je inac. napr ja mam zapis 11.9. na ktory vzdy nosime doklad o zaplateni prolongacie a v ten den alebo na dalsi nam je ISIC aktivovany na dalsie obdobie, tym padom kvoli "skole" nemam pravo na zlavu medzi 1.9.-11.9.? ako neviem ci to ma len nasa skola take spomalene riesenie (ako aj vo vsetkom co sa tyka organizacie)
...btw teraz je aspon ta vyhoda ze mozme cestovat kdekolvek po SVK, pred 5 rokmi sme si mohli uplatnit zlavu len na vlakovu trasu zaevidovanu v ISICu, inde neplatil
...btw teraz je aspon ta vyhoda ze mozme cestovat kdekolvek po SVK, pred 5 rokmi sme si mohli uplatnit zlavu len na vlakovu trasu zaevidovanu v ISICu, inde neplatil
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na bus to plati 100%, to mam odskusane .. ale ked som chcel studentsky listok na vlak a predlozil som isic, tak sa na mna pozrela stylom "je*e vam aj s vasou kartickou?" ... pravila ze musim mat nejaku special kartu a kedze som dobiehal vlak stojaci na stanici tak som sa nehadal ... ake mate na zelezniciach vy skusenosti ?
...
pokiaľ máš čipový ISIC platí aj na železnici a zľava je 50%. Pri kúpe lístka ich vôbec nemusí zaujímať či máš kartu pri sebe, proste si popýtaš študentský a hotovo, ISIC ti skontroluje až sprievodca.nordkapp_pb napísal:na bus to plati 100%, to mam odskusane .. ale ked som chcel studentsky listok na vlak a predlozil som isic, tak sa na mna pozrela stylom "je*e vam aj s vasou kartickou?" ... pravila ze musim mat nejaku special kartu a kedze som dobiehal vlak stojaci na stanici tak som sa nehadal ... ake mate na zelezniciach vy skusenosti ?...
A ak je na prologačnej známke 09/2009 znamená že je platný do 30.09.2009 ...
-
Sagittarius
Guru
No len neviem, či nie iba do 31.8., lebo minulý som si začiatkom septembra kupoval vo vlaku lístok, lebo som nastúpil na stanici, kde nepredávajú lístky. A sprievodčíčka mi povedal povedala, že platí len do 31.8. s tým, že cesta na zápis je za polovicu, inak si ich ho už musím dať prelogovať. A ukázala mi to aj na displeji a bolo tam napísané, že je neplatný...spirki napísal:A ak je na prologačnej známke 09/2009 znamená že je platný do 30.09.2009 ...
Pre študentov, ktorí svoj Univerzitný preukaz študenta ISIC dostali v minulých akademických rokoch, a aj tento rok chcú využívať ISIC výhody a zľavy, je tu možnosť zakúpiť si prolongačnu známku ISIC, ktorá predĺži platnosť univerzitného preukazu a zároveň predĺži členstvo ISIC až do 30.9.2010.Sagittarius napísal:No len neviem, či nie iba do 31.8., lebo minulý som si začiatkom septembra kupoval vo vlaku lístok, lebo som nastúpil na stanici, kde nepredávajú lístky. A sprievodčíčka mi povedal povedala, že platí len do 31.8. s tým, že cesta na zápis je za polovicu, inak si ich ho už musím dať prelogovať. A ukázala mi to aj na displeji a bolo tam napísané, že je neplatný...
Zdroj:
Kód: Vybrať všetko
http://www.isic.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=5vo stvrtok som cestoval s priatelkou z Partizanskeho do Ziliny..ja som mal ISIC z UKF v Nitre a ona klasicku SAD cipovu kartu - ani jednemu z nas nechcel dat studenstke listky..priatelke povedal, ze na karte nema trasu PE - ZA, co by sa dalo este teoreticky zobrat, kedze to bol nejaky sukromnik, co nasiel v bazare stary zlacneny autobus..
mne nechcel dat preto, ze skolu mam v NR a idem do Ziliny!!! odhliadnuc od toho, ze na karte nie je miesto bydliska a kludne by som mohol ist zo skoly domov, tak by ma zaujimalo ako moze niekto pouzivat taketo argumenty na to aby nam odmietol vydat zlavnene cestovne na medzinarodny preukaz studenta, popripade kde by sa dalo stazovat na takychto dopravcov alebo minimalne spravit mu negativnu reklamu..
http://www.paulus-bus.sk/
(nejde o tie 2e, ktore sme museli zaplatit navyse, ale o princip)
p.s. : ostatne cesty - zo ZA do Terchovej a spat, zo ZA do PD a z PD do PE vlakom boli bez najmensich problemov so zlavou
mne nechcel dat preto, ze skolu mam v NR a idem do Ziliny!!! odhliadnuc od toho, ze na karte nie je miesto bydliska a kludne by som mohol ist zo skoly domov, tak by ma zaujimalo ako moze niekto pouzivat taketo argumenty na to aby nam odmietol vydat zlavnene cestovne na medzinarodny preukaz studenta, popripade kde by sa dalo stazovat na takychto dopravcov alebo minimalne spravit mu negativnu reklamu..
http://www.paulus-bus.sk/
(nejde o tie 2e, ktore sme museli zaplatit navyse, ale o princip)
p.s. : ostatne cesty - zo ZA do Terchovej a spat, zo ZA do PD a z PD do PE vlakom boli bez najmensich problemov so zlavou