ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal:A takisto Fico zamietol požiadavku ministra Jahnátka, aby mohol odstúpiť, tiež nepochopiteľné.
neviem o tom, ze by podal oficialnu poziadavku, pokial viem, jahnatek nad tym uvazoval(co je imo uplne zcestne, ved tie bane su sukromna firma, minister za ne nenesie vacsiu zodpovednost ako za akukolvek inu firmu), ale fico mu verejne vyjadril plnu doveru, cim mu povedal, ze nechce aby odstupil, neviem si predstavit, ze keby akykolvek clen vlady podal demisiu, tak by ho predseda vlady nutil zostat...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

ColdRain napísal:ak to beries takto, ano, svojim sposobom to tu ma co robit, ale pointa na co som poukazoval bolo to, ze si vedel, ze tych 800e vyplaca konkretne ministerstvo a aj tak ci kydal na fica...netvrdim ze je svaty, ale o chvilu bude moct aj za globalne oteplovanie
A vieš, na to aby to mohol dať do inej témy, muselo by tu mať tému každé ministerstvo alebo politik a je to trocha moc...a Fico je predseda vlády a tým personifikuje vládu a má, či už menšiu alebo väčšiu zodpovednosť za to, či ono ministerstvo...
ColdRain
Addict
Addict

Sagittarius napísal:A vieš, na to aby to mohol dať do inej témy, muselo by tu mať tému každé ministerstvo alebo politik a je to trocha moc...a Fico je predseda vlády a tým personifikuje vládu a má, či už menšiu alebo väčšiu zodpovednosť za to, či ono ministerstvo...
kurnik, 5 riadkov pod antificom je 50stranova tema spravanie sa ministrov+politika na slovensku...ano fico je predseda vlady, netvrdim ze nie, ale stve ma forma akou to kolega urobil, naschval prekrutil fakt tak aby to vyznelo proti ficovi
edit: hovoris o zodpovednosti za konanie ministerstva, akoby bolo urobilo nieco zle, ved sa len rozhodlo pomoct a pomaly aby sa branilo, ze si nieco take dovolilo...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Nič zlého nespravil, resp. nespravila (Tomanová) alebo nespravilo (ministerstvo), aj keď o tejto téme by sa dalo tiež diskutovať. Ale keď zodpovednosť, tak sa to týka aj jeho. A celé to aj tak vzniklo tak, že Fico to prezentoval na tlačovej besede, preto podľa mňa napísal, že Fico dá peniaze...
ColdRain
Addict
Addict

Sagittarius napísal:Nič zlého nespravil, resp. nespravila (Tomanová) alebo nespravilo (ministerstvo), aj keď o tejto téme by sa dalo tiež diskutovať. Ale keď zodpovednosť, tak sa to týka aj jeho. A celé to aj tak vzniklo tak, že Fico to prezentoval na tlačovej besede, preto podľa mňa napísal, že Fico dá peniaze...
aj na tej tlacovke hovoril, ze odskodnia podla vzoru novak aj keby mali traktory padat a ze sa rozhodlo pomoct aj ministerstvo, takisto bol aj shot s tomanovou kde ona osobne odprezentovala toto rzohodnutie...koniec koncov, myslim, ze kolega vie napist aj sam co ako myslel...hawk! idem spat !
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No teraz som sa dočítal, že im vyplatia navyše 33 tisíc Eur navyše, čo je už lepšie.
Ale ľudský život nič nenahradí, som zvedavý, ako dopadne to vyšetrovanie ( kto pochybil ) a hlavne čí odstúpi majiteľ baní.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Podľa mojho skromneho nazoru - či ide o súkromnú firmu alebo štátny podnik - odškodňovať by mala práve táto firma a pre takéto události by mala byť aj patrične poistená (ak nechce skrachovať).
Nanešťastie, je to len utopistická predstava..
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Frikso - s týmto názorom súhlasím, je to smutné, čo sa stalo, ale ako si poznamenal tak ide o súkromnú firmu a nie štátny podnik, radšej by sa to malo poriadne vyšetriť, lebo ta nehoda smrdí doteraz niečim nečistým čo sa tam dialo, ale nikto nemôže nič povedať, lebo by ihned prišiel o prácu, rovnako ako výbuch vo VOP, pád AN-24, či výbuch v Handlovej - aj tu bude výsledkom zlyhanie ľudskeho faktora a týmito peniazmi pozostalým len zatvoria ústa a my budeme čakať kedy sa stane opäť nejaké nešťastie, a skutoční vinníci ako Čičmanec a spol. si budú s krvou na rukach behať kľudne po slobode, pýtam sa kam išli tie peniaze od štátu ako dotácie na modernizáciu tažby, prečo štát stále dotuje súkromný podnik, ako sa využili peniaze od štátu: odpoved stoji na automobilovom parku: iba auta si každý pol rok menia predstavitelia a vrcholoví manažment Hornonitrianských baní :!: Pozostalí by mali požadovať poriadne vyšetrenie tej nehody, potom žalovať vedenie za pochybenie (nech mi nikto nehovorí, že tam nedošlo k porušeniu bezpečnosti :x ) a súdiť sa s vedením a nie takto štát jednorazovo odškodní pozostalých, ved peniaze od štátu ako dotácie, či zisk baní sa niekde musel stratiť, vieme už ale že to na modernizaciu nebolo a preto dnes pozostalí smútia a vinníci sa ukazuju v kamerách, čo je na tom najhoršie. Ja osobne by som ani len oči nemohol v noci zavrieť, kebyže mojou vinou príde o život 20 ľudí :shock:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

hughito: Majitel bane??? Majitelom bane su zamestnatnci - jeden robotnik ma jednu akciu. Pri nastupe do prace si si mohol kupit akcie, cize zamestnanci vlastnili 51 percent akcii, ale prakticky nemohli nic zmenit, pretoze na zmenu v akciovke by bolo potrebne valne zhromazdenie akcionarov a museli by prist vsetci, aby mali spolu tych 51 percent. Riaditel, ktory tam je bol dosadeny statom, kedze slo v minulosti o statny podnik (a mozno este aj nejaka cast podniku je statna). Takze prosim ta uz prestan tarat.
hughito
Redeemer
Redeemer

hojko napísal:hughito: Majitel bane??? Majitelom bane su zamestnatnci - jeden robotnik ma jednu akciu. Pri nastupe do prace si si mohol kupit akcie, cize zamestnanci vlastnili 51 percent akcii, ale prakticky nemohli nic zmenit, pretoze na zmenu v akciovke by bolo potrebne valne zhromazdenie akcionarov a museli by prist vsetci, aby mali spolu tych 51 percent. Riaditel, ktory tam je bol dosadeny statom, kedze slo v minulosti o statny podnik (a mozno este aj nejaka cast podniku je statna). Takze prosim ta uz prestan tarat.
Naozaj ? http://spravy.pravda.sk/cicmanec-kupil- ... domace_p12
http://www.cas.sk/clanok/127404/kto-sto ... akcii.html

Je riaditeľ a aj väčšinový majiteľ a podľa mnohých by mal vziať zodpovednosť za to, čo sa stalo, tak neviem čo sa tu zas brojíš.
http://spravy.pravda.sk/uhlobaron-cicma ... domace_p09
http://prievidza.sme.sk/c/4974148/zodpo ... natek.html

Mal by si viac čítať a menej obviňovať ľudí z tárania, lebo to potom vyznieva komicky.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

hughito, v pravde nepriamo obvinili dzurindovu vladu, konkretne ruska a ako inak-uholnu loby. tepelna el. novaky mala spalovat aj drevo a tym odlahcit banikom(2005). k tomu este vraj slubili 2000 e ak banici pojdu v pondelok do prace. proste ich nahanali.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Premiér otočil: Emisie sme predávali zle

Slovensko už nesmie emisie predávať podľa zmluvy, ktorú premiér vyše pol roka bránil.

BRATISLAVA. Minister životného prostredia Viliam Turský (SNS) dostal v piatok od premiéra Roberta Fica (Smer) verejný pokyn, aby zrušil kontroverznú zmluvu s garážovým dílerom Interblue Group.

http://ekonomika.sme.sk/c/4975129/premi ... i-zle.html

=========================================

Co sa stalo?

:lol:

Vidite, vyzera to tak keby nebolo SME, ktory odhaluju zlodejstva vlady, tak by SNS okradla Slovensko o milioni eur. :lol:

A SNS sa nazyva narodnou stranou. :lol:
Frikso
Darca
Darca

MakeFake: Voľby/prokurator :wooow: Jedno s druhým..
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

tu môžeme povedať lne jedno nech zdechne ten komunistický idiot! to čo sa robilo v šarišských michaľanoch je neuveriteľné a táto sku*vená boľševická vláda to len podporuje- to je premiér cigánov a komunistov a nie čestných slovákov a pritom nie som žiaden skin ani nič podobné ale 5 rokov sme tu od fica počúvali akí sú v sdkú,kdh zlodeji a on robí čo so širokým,paškom a dalšími zlodejmi hanba! radšej nech budú vo vláde zlodeji ako dzurinda ako komunistickí zlodeji ako fico! a aj tak by mal byť premiérom a prezidentom dokopy jediný muž- MARIÁN KOTLEBA!
hughito
Redeemer
Redeemer

Stoffo10 napísal:tu a aj tak by mal byť premiérom a prezidentom dokopy jediný muž- MARIÁN KOTLEBA!
:lol: Nie si to náhodou ty ? :D
Frikso
Darca
Darca

Stoffo10: Už len ten nám tu chýba do kompletnej zostavy. Alebo rovno možme postaviť nad Slovenskom obrovske šapito a vyberať vstupné.. :blee:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

MakeFake napísal:Vidite, vyzera to tak keby nebolo SME, ktory odhaluju zlodejstva vlady, tak by SNS okradla Slovensko o milioni eur.
kauzu o emisiach priniesol ako prvy na slovensku TREND ak ma pamat neklame tak niekedy koncom minuleho roka, takze my naozaj tych "investigativcov" zo SMEtiaka nepotrebujeme :wink: .
Frikso
Darca
Darca

krija:SME "prinieslo" dôkazy o nevýhodnosti, ktorých sa Fico toľko "dožadoval".
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Pán doktor Fico dá každej pozostalej rodine 800 Eur (!) ako kompenzáciu za smrť blízkeho. Ľudský život má hodnotu 800 eur ( bavíme sa o tragédii v Handlovej ).
Ako povedala moja mama, tie peniaze by mu tresla o hlavu.
Nechápem prečo s príchodom novej vlády sa všetci hrajú hry na slovíčka. Nemali by im dať radšej žiadne odškodné?? To by len potom bolo kriku. Pozostalým ľuďom chcú aspoň nejako vyjadriť sústrasť a ešte za to dostanú "cez hubu".
Hlubj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hlubj »

Citácia:
Pán doktor Fico dá každej pozostalej rodine 800 Eur (!) ako kompenzáciu za smrť blízkeho. Ľudský život má hodnotu 800 eur ( bavíme sa o tragédii v Handlovej ).
Ako povedala moja mama, tie peniaze by mu tresla o hlavu.
Nechápem prečo s príchodom novej vlády sa všetci hrajú hry na slovíčka. Nemali by im dať radšej žiadne odškodné?? To by len potom bolo kriku. Pozostalým ľuďom chcú aspoň nejako vyjadriť sústrasť a ešte za to dostanú "cez hubu".
kedysi som čítal nejaky rozhovor s pani ktorej zahynul muž v bani , ale bol sám tak to nebolo medializované, no a sťažovala sa že ona narozdiel od týchto nič nedostala. takže niektori môžu byť radi za tych 800 Eur
Napísať odpoveď