je*e ti?t33nboY2 napísal:Ešte v jednom je problem:
Preco media ukazuju vzdy to co urobili romovia ZLE ? Ved urcite nie vsetci romovia su ZLY ci ano ? Podla mna by ich to mohlo motivovat.
Romovia na Slovensku
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Keby tam mali davat len to, co romovia spravili dobre, tak by tie samovrazdy davali rovno do Reflexu..t33nboY2 napísal:Ešte v jednom je problem:
Preco media ukazuju vzdy to co urobili romovia ZLE ? Ved urcite nie vsetci romovia su ZLY ci ano ? Podla mna by ich to mohlo motivovat.
// no ja veru nie
Co mas za problem ? Vari nepoznas slusnych romov ?zvonenie33 napísal:je*e ti?
Ved ked za fasizmu ospevovali robotnikov ako super pracuju a co vsetky dokazali tak preco by nemohli aj teraz davat do sprav ako teraz cigani pracuju na stavbach ?
.
//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 22:57 )
Este by som chcel dodat ze na youtube jeden uzivatel PeterFSCT ktory uploaduje fasisticke videa na youtube mi pisal ze vsetko zle co media vysielaju tak to je zidovsky problem...
//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 22:57 )
Este by som chcel dodat ze na youtube jeden uzivatel PeterFSCT ktory uploaduje fasisticke videa na youtube mi pisal ze vsetko zle co media vysielaju tak to je zidovsky problem...
-
zvonenie33
Light Professional
ked cigan urobi nieco normalne tak je v mediach vykresleny ako kandidat na nobelovku pomaly. Jediny problem je ze take pribehy sa daju vidiet 2x za rok lebo ich viac nieje..t33nboY2 napísal:Co mas za problem ? Vari nepoznas slusnych romov ?
-
Grim
Darca
...s týmto súhlasím, ale potom nech nediskriminujú a vysielajú príbehy aj o tom, čo dobré spravili bieli. Keby sa rozhodovalo podľa toho kto čo užitočné spravil tak sa tam pravdepodobne veľmi tažko dostane cigán ktorý síce pomáha tým, že zbiera odpadky (ktoré sa mu hodia) popri cestach atd...to by musel byť asi nejaký vedec alebo vynálezca aby ho tam uverejnili (rovnako tak bieli, ali z bielych je viac vedcov a vynálezcov)t33nboY2 napísal:Ešte v jednom je problem:
...ale prečítajte si toto:
Kód: Vybrať všetko
http://www.aktuality.sk/clanok/143057/lucenec-iba-12-rocne-dievca-porodilo-dieta?hash=42a1bf5e2075571d1147a733cc85211c&i9=12d8b622fd90Aryan Angel : Budem rád, keď mi predostrieš nejaký fakt, štúdiu, vedecký dôkaz, že cigáni ( alebo aj akékoľvek iné etnikum, je mi to úplne jedno ) je genetický predurčené na páchanie nejakej negatívnej činnosti.
Hneď v tom článku máš odkaz na :
http://www.aktuality.sk/clanok/135873/o ... ny-skolak/
Keď je niekto je*****...

A ?...tipnite si či to je medzi bielymi alebo to budú rómovia...no? hughito? Ja ti môžem na 90% povedať že to bude asi ten druhý prípad.
Keď je niekto je*****...
Keby tam mali davat len to, co romovia spravili dobre, tak by tie samovrazdy davali rovno do Reflexu..
-
xH4wK
... poviem to takto, ked ma biely decko v takom veku je z toho velke halo, lebo to sa len tak casto nestava.hughito napísal:Aryan Angel : Budem rád, keď mi predostrieš nejaký fakt, štúdiu, vedecký dôkaz, že cigáni ( alebo aj akékoľvek iné etnikum, je mi to úplne jedno ) je genetický predurčené na páchanie nejakej negatívnej činnosti.
A ?
Keď je niekto je*****...
U ciganov je to bezne tak sa o to uz ani nikto nezaujima. A aj keby niekto chcel, tak ho oznacia za rasistu
Chapes ?
-
KaptMichal
King
Myslím, že aj keby sa to niekomu podarilo dokázať svet by to už len z princípu neuznal a chudák vedec by "prinajlepšom" skončil v base.Budem rád, keď mi predostrieš nejaký fakt, štúdiu, vedecký dôkaz, že cigáni ( alebo aj akékoľvek iné etnikum, je mi to úplne jedno ) je genetický predurčené na páchanie nejakej negatívnej činnosti.
Je dokázané, že čierna rasa je všeobecne menej inteligentná, neprispôsobivá, a kto nie je prispôsobiví,má problém rešpektovať zákony aj celú spoločnosť a kto nerešpektuje zákony, v mnohých prípadoch sa dopúšťa trestnej činnosti, takže ÁNO, dá sa povedať že sú predurčení na páchanie trestnej činnosti.hughito napísal:Aryan Angel : Budem rád, keď mi predostrieš nejaký fakt, štúdiu, vedecký dôkaz, že cigáni ( alebo aj akékoľvek iné etnikum, je mi to úplne jedno ) je genetický predurčené na páchanie nejakej negatívnej činnosti.
Kód: Vybrať všetko
http://sk.metapedia.org/wiki/Rasa_a_kriminalitaOdporúčam:
Tabu v sociálních vědách
Prečítať a spraviť si vlastný názor.
I. Kapitola:
Rozdiely medzi rasami
Tabu v sociálních vědách
Prečítať a spraviť si vlastný názor.
I. Kapitola:
Rozdiely medzi rasami
Rasy sa líšia nielen vonkajším vzhľadom, ale tiež schopnosťami (vrátane inteligencie a tvorivosti), potenciálom a výkonmi. Tieto rozdiely medzi rasami sa zakladajú na dedičných predpokladoch, a preto sú z väčšej časti nezmeniteľné. Vplyv prostredia je tiež významný, ale omnoho viac zavážia gény. Rasové rozdiely vznikli zrejme tak, že po desaťtisíce rokov sa rasy vyvíjali v oddelených podmienkach. Tieto podmienky vyvíjali na rasy rôzny selekčný tlak, následkom ktorého sa u rôznych rás vyberali gény vhodné na iné spôsoby života.
Politická korektnosť bráni v skúmaní týchto skutočností. Tým pádom znemožňuje nájsť správne riešene problému rasových vzťahov, keďže bez poznania týchto skutočností je nemožné nájsť adekvátne riešenie.
-
KaptMichal
King
Hej ale proste všetky problémy su zapríčinené tým, že rasy sa dostávajú do neprirodzených podmienok a prostredia,y sú zmiešané takže keby rómovia mali vlastný štát s vlastnou mocou tak by sa problémy na SR nekonali. Nemal by som nič proti keby Rusko niekde na sibíri vyhradilo územie pre vznik nového štátu....Takých 50.000km štvorcových by Rusko nezničilo. 
A to, že nejaká rasa je predurčená na iný štýl života pre mňa neznamená, že by sme ich mali postrieľať... Len treba vytvoriť podmienky vhodné pre rómov. Ale neviem si predstaviť ako by to tu na SR vyzeralo. Som presvedčený, že tu na Slovensku sa to určite nebude dať nikdy.
A to, že nejaká rasa je predurčená na iný štýl života pre mňa neznamená, že by sme ich mali postrieľať... Len treba vytvoriť podmienky vhodné pre rómov. Ale neviem si predstaviť ako by to tu na SR vyzeralo. Som presvedčený, že tu na Slovensku sa to určite nebude dať nikdy.
-
seth82
Darca
-
KaptMichal
King
Tak Ti poviem, že ak by sa nejakým spôsobom, ktorý vymyslíme MY rómsky problém vyriešil tak by som nemal problém. Ale MY sa snažíme a snažíme a cigáni sa ešte budú sťažovať, nechápem prečo NÁS ešte stále baví "skákať ako oni pískajú"seth82 napísal:A prečo by sme zasa MY mali niečo ohľadom toho robiť? Nech si to všetko vytrkocú sami, keď sa považujú za tak rovnoprávnych.
kolko krat uz dostali nove byty a co z nich ostalo? rozobrate na tehlu a vsetko popredaneKaptMichal napísal:Len treba vytvoriť podmienky vhodné pre rómov. Ale neviem si predstaviť ako by to tu na SR vyzeralo. Som presvedčený, že tu na Slovensku sa to určite nebude dať nikdy.
skus si ty znicit byt ci ti este nejaky byt niekto da
ked si mali odpracovat urcitu cast noveho byvania tak sa im tiazilo, ktory biely dostane moznost odpracovat si cast bytu? ja by som s radostou siel, a si myslis ze developer ma pusti na stavbu a este mi to odrata z ceny bytu? tazko
tolko vyhod co maju oni nema nikto v tomto state a stale je to malo
treba zacat byt na nich prisny, velky bic a maly dvor