Mam tu PC, ktory som preinstaloval (format). Nahodil som tam Windows XP SP3, updaty presli v pohode..., ale je tu problem s neznamym USB zariadenim, ktore nedokaze rozpoznat. Ak ma pamat neklame, tak nieco podobne som mal na starej Asus doske, ked sa mi zobrazovalo aj po instalacii vsetkych ovladacov nezname zariadenie. Vtedy stacilo stiahnut a nainstalovat malicku utilitu ci ovladac z netu zo stranky Asusu, ktory to vsetko vyriesil. Nech hladam ako hladam, nedokazem sa k nicomu dopracovat, aby som vyriesil problem tohoto neznameho USB zariadenia.
Vie niekto pomoct co s tym??? Dakujem.
USB not recognized - Asus M2N-MX a WinXP SP3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
LOL, tak ono tam fakt bola citacka kariet, ktoru som si ani nevsimol. Ale je mi divne, ze ju Windows sam nedetekoval. Ked som pozeral cez Everest, tak mi tam nic neukazalo, Aidu ani Sandru som uz nestihol pozriet, lebo som siel prec a potom som ten PC odovzdal. Ale tak snad maju k tomu nejake drivre a nainstaluju si to uz.
Re: USB not recognized - Asus M2N-MX a WinXP SP3
Zial mne tiez win 7 nevie detekovat citacku kariet. Na nej zo ziadnej strany nieje absolutne nic napisane, takze ani ovladace neviem najst. Nenapada vas nieco?