takze pani mam tu na predaj tieto zazracne vecicky pre svoje polovicky...
pripadne damy pre vas... i ked si myslim ze baby sem na burzu moc nechodia...neni problem sa dohodnut casom pribudnu aj ine...dufam ze sa to berie ako elektronika...
komplet zabalene + zaruka ziadne made in china taiwan - oprava: je tam malymi pismenkami napisane made in china to som prehliadol pri mojom zraku ale inde je napisane vyrobca germany...tak ja nevem
cena dohodou...
vyhradne ponukam len tu na hojku mozno casom aj niekde inde ale prednostne tu
Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<.
takze pani viac info no ako bolo spomenute jeden 7.5 palca a druhy 7 palcov. idu tam klasicke tuskove barerky nie tie ceruzkove... a najlepsie asi nabijacie pre lepsiu vydrz...takze aj vibruju nie su to len klasicky robertkovia + da sa to regulovat samozrejme mam viac ks takze sa nebojte ze sa niekomu neujde casom pribudnu aj ine hracky.. aj pre panov....
zaruka plati na vibrator... nie ze mi to niekto vrati s tym ze partnerka sa s tym nedostatocne uspokojila alebo podobne hluposti...
hodte uz nejaku sumu nech viem ci sa to tu vobec oplati predavat
cORP. napísal:hakker mozno o tyzden dva zoberiem jeden alebo dva ak teda budu a skus prezradit co este budes mat mozno viem zohnat potencionalnych viac zakaznikov
no sam este celkom neviem co vsetko bude...kazdopadne dam vediet
dufam ze do vtedy uz budem mat hotovy web... samozrejme hojko.com bude mat moznost kuponov s niekolko nasobnou zlavou
ja by som taktiež jeden, možno 2 kusy zobral ... druhý to ešte musím presvedčiť kamarátku ale je to na polodobrej ceste ... počkám ešte aké budeš mať, ak budú aj dlhšie tak pohoda s takým nič nepokazíš
edit\\ sorry tak nič, zle osm si to prerátal v hlave väčší nechcem, ten prvý je perfektný
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 10:04 )
takze nikto viac? v pondelok budem posielat prvu objednavku... tak ak ma este niekto zaujem piste na ICQ ale do SS
tak máme aj kamarátky, ktoré net*tkáme a hoci ja osobne babu nemám, ale tak niektorí chalani proste nie sú ani tak často s tou svojou tak takýto malý pomocník sa hodí na vyplnenie chvíľ samoty
edit\\ UFFF ... samozrejme, že chvíle samoty u dievčat-žien ani som si neuvedomil ako to vyznelo hahaha
neni to len o tom ze kocke date vibrator a teraz sa o nu nebudete zaujimat podla mna je to skor na skvalitnenie sexualneho zivota pripadne spestrenie...