Vyber motorky
Vyber motorky
Ahoj onedlho budem mat vodicak na 125ccm motorku tak by som poprosil nejaky typ na motocykel. Ale hlavne nie Superbike ani chopper.
Najlepsie bude Supermoto. Cena do 65 000sk 4-takt a nieco kvalitne a nove. moj typ je toto http://yuki-megelli.autobazar.eu/125m-id1094870.html ....
Najlepsie bude Supermoto. Cena do 65 000sk 4-takt a nieco kvalitne a nove. moj typ je toto http://yuki-megelli.autobazar.eu/125m-id1094870.html ....
-
aughostino
Medium Professional
www.motoride.sk.... tam ti urcite poradia viac ako tu
tu hondu kúpiš novu za 65k ?? pls kde ? .............a tu yamahu no to maš taky bycikel ale taka moto po meste lepšie než skuter ..........
ked chceš niečo ako to megeli tak yuki 125 sm ta nova je podla mna dosť pekna maximalka at 100km/h samozrejme dáš znej aj viac ale to už neni pre nu dobre..........a te megeli su dosť kazivé ........skorej tu yuki
ked chceš niečo ako to megeli tak yuki 125 sm ta nova je podla mna dosť pekna maximalka at 100km/h samozrejme dáš znej aj viac ale to už neni pre nu dobre..........a te megeli su dosť kazivé ........skorej tu yuki
ale nova ??? alebo z bazaru ?? .........
yuki tine je pekna ale ked už tak si kup yuki vistu ? na nete ju už nemaju ale niekde na sklade sa ešte nájde ,,,,teda podla mna vypadá tak dospelejšie ........ale je to tvoja moto tak si vyber a držím palce nech niesu nejake večšie problémy .........ak všetko vínde ako má tak mna na leto čaká yuki rs ....
yuki tine je pekna ale ked už tak si kup yuki vistu ? na nete ju už nemaju ale niekde na sklade sa ešte nájde ,,,,teda podla mna vypadá tak dospelejšie ........ale je to tvoja moto tak si vyber a držím palce nech niesu nejake večšie problémy .........ak všetko vínde ako má tak mna na leto čaká yuki rs ....
no nová cbr stoji 100 000a teraz je za niečo cez 80 000 kedže 125 yamaha stoji 3300e + a je omnoho lepšia nez cbr takže myslim že cez zimu cbr pojde ešte dole ...........a už je aj cbf taka lacna moto aj ked mne sa moc nepáči vyzorom ..........ale teraz je tých moto v tejto kubature strašne moc na výber takže stači len vybarť tu správnu
ser na 125 kup si toto a máš o zábavu postarané http://honda-cbr.autobazar.eu/900rr-fir ... 30045.html 
další chytrák ..........
no 140km/h vytiahne ked ideš dole kopcom a vietor ti fuka do chrbta a na takých tenkých kolesách by som sa bal isť tolko .....a te vibrácie pritom predcalen je to 125ccm...............
a 140km/h ide aj ta yuki rs teda podla testov čo som čítal osobnu skusenosť snou nemam ale ako som písal na leto snád bude a snád sa podarí nanej dáť aspon 120km/h viac mi zatial netreba
no 140km/h vytiahne ked ideš dole kopcom a vietor ti fuka do chrbta a na takých tenkých kolesách by som sa bal isť tolko .....a te vibrácie pritom predcalen je to 125ccm...............
a 140km/h ide aj ta yuki rs teda podla testov čo som čítal osobnu skusenosť snou nemam ale ako som písal na leto snád bude a snád sa podarí nanej dáť aspon 120km/h viac mi zatial netreba
Aký chytrák sakra? Ved som videl jak ju testovaly na letisku a 140-tku na nej urobily jak nič. Tak nevim čo tu trepešZaxman napísal:další chytrák ..........
yuki je česká značka firmy ktorá predáva motorky čínskej výroby no neni yuki ako yuki víď ta megeli je nahovno motororka ale rs sm této nove su vpohode motory maju licenčné od suzuk ..............kedysi číny boli fakt šroty ale teraz už nie jasne že japonec je lepší ale aj drahši a ty vravíš že mam vodičak 125ccm 16 rokov čiže asi o 2 roky budeš kupovať už 250ccm alebo aj keby o 5 rokov na neobmedzený vodičák tak ta čína ti vydrži nvm ako je to s tine či su dobre ale rs a sm ručím že su spoľahlive i ked niekde dalej ako 400km od domova by som sam na nej nešiel ale to ani na inej 125ccm aj keby to bol japonec .................jedine čo je na tých čínach je že praskaju zadne svetlo ale ked tam daš led diodu tak vtedy to prestane a nejaké uvoľnovanie šrobov ale myslim že ked si pred jazdou vždy podoťahuješ zo 5 šrobov tak ty to jazdu neznechutí ..............je jasne že to neni kvalita ako japonec ale odzrkadluje sa to aj na tej cene totiž iba ch*j by dal vyše 100 000 za 125ccm ked už po pol roku sa ti bude zdať ta moto slabá nieto po dvoch ..........a potom ju predaš tak za polovicu a 50 000 fuč.....
zasa je pravda že je problem s predajom číny ale.......oproti japoncový ktoreho predáš rýchlejšie
zasa je pravda že je problem s predajom číny ale.......oproti japoncový ktoreho predáš rýchlejšie