Grafik pre hojko.com

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Kufor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kufor »

animovane je uz na predchadzajucej strane, nakoniec sa ale vybralo toto
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

audiotrack napísal:to si nemohol hneď spraviť animované?
Ako Kufor vraví, animované som odoslal ešte pred tým, čo je teraz použité, ale hojko si vybral bez animácie.
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SlivkaDesign »

Ako nič v zlom, ale v logu čo je teraz (LETO 2009) sú nelegálne prvky, presnejšie povedané v pozadí loga. Spoznal som to podľa tenkej bielej čiarky naľavo a takto si značí svoje vektory iStockphoto.com
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Myslím ze fóru by to mohlo uškodiť v rámci copyright-u
Innocence
VIP
VIP

Ďakujem za napomenutie a mínusovú karmu, ale čo vám bránilo urobiť logo? NIČ! Nech sa páči, leto ešte je, zaplaťte si obrázok (alebo si nájdite nejaký free treťotriedny - samozrejme, najprv sa spýtajte autora, ktorý možno nikdy neodpíše a tak nebudete mať povolenie na použitie) a hoďte ho do loga! Ja som mal čas, tak som ho spravil, to, že som tam použil obrázok, za ktorý som si nezaplatil? Ja to nerobím za účelom žiadneho zisku a teda to nie je KRÁDEŽ (vysvetlené dementovi s nickom DjBass, ktorý si komplexy vybíja mínusovou karmou), na svojom webe so slušnou návštevnosťou som mal podobné obrázky cez dva roky a nikto mi nič nenapísal - oni idú po veľkých firmách, ktorí ich obrázky využívajú v reklamách a následne z toho majú zisk!!

Edit: Ďakujem za ďalšie mínusové karmy, človek chce dobre, spraví logo a vy takto. Už tri mínusové karmy len preto, že som "ukradol" logo, z ktorého ja nič nemám. Vďaka.. :roll:
Mimochodom, všetci, čo ste mi dali K-, máte povolenie mať v avataroch to, čo tam máte? Ťažko..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

do budúcna skús nájsť aspoň ako si to nazval treťotriedny obrázok. Uplink myslím že nedával platené obrázky, ale to čo bežne našiel. Zabere to viac času, ale vždy sa dá niečo vygoogliť.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Innocence napísal:Ja to nerobím za účelom žiadneho zisku a teda to nie je KRÁDEŽ
No keďže to logo je na webe hojko.com, kompetentných budú asi skôr zaujímať zisky webu hojko.com..

:)
Innocence
VIP
VIP

Dobre, som zlodej a plagiátor, ako ma už viacerí nazvali, za dobrotu na žobrotu, ale keď vás to baví, dajte mi K-, mne to už nevadí. Už som hojkovi napísal, nech mi odstráni rank a prístup do VIP sekcie, odstráňte to logo, čo tam teraz je, lebo budú problémy, ospravedlňujem sa za všetko, čo som urobil a prosím, aby ste ani ďalšie logo na Deň zrušenia otroctva nepoužili, tam je tiež samozrejme ukradnutý obrázok, lebo som nekontaktoval autora, končím s logami, vďaka za príležitosť.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Áno, ja som dement. Som si toho vedomý, tak som sa ti aj podpísal. Avatar a logo sú dve rozdielne veci. Avatar si dáva každý užívateľ SÁM, takže je to jeho osobný problém. Nemôžeš porovnávať svoj web, (predpokladám s oveľa nižšou navštevovanosťou) a hojko. Ako som už napísal.. keď kradneš, tak kradni tak, aby po tebe neostali stopy.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Innocence, tvoje spravanie je teraz uplne detinske. Do grafiky sa velmi nevyznam, preto neviem co vsetko si "ukradol", aku to ma hodnotu a aku skodu si spravil. No sam si sa priznal, takze zrejme nieco na tom bude...
Innocence napísal:Už som hojkovi napísal, nech mi odstráni rank a prístup do VIP sekcie, odstráňte to logo, čo tam teraz je, lebo budú problémy...
Toto je velmi jednoduche napisat.. najprv si "vychutnas" uspech, kde ta vsetci vychvaluju a potom ked sa objavi pravda, tak sa vsetkeho vzdas a pripadne nasledky prenechas vedeniu fora?
Nehovoriac o tom, ze nazves "dementom" niekoho, kto podla mna pravom odoslal k-.
Innocence napísal:končím s logami, vďaka za príležitosť.
Amen, vela stastia v dalsich projektoch.
Innocence
VIP
VIP

Čaute, ako by som začal.. Dnes ráno prišiel dosť nepríjemný píspevok, v ktorom bolo, že kradnem obrázky z iStockPhoto či ako sa ten web volá, ktoré používam ako podklady pre svoje logá. Áno, dotyčný mal pravdu, neuvedomoval som si to (hoci nevedomosť neospravedlňuje), vygoogloval som proste obrázok, dal ho ako podklad do loga a celkom sa mi to páčilo, tak som to odoslal a následne bolo schválené ako Logo Leta 2009. Dnes som zistil, že som spravil strašnú chybu. Na krajoch loga ostali pásiky a to ma "usvedčilo". Nemyslel som, že z toho bude taký boom, vzápätí prišla celkom hojná reakcia mnohých užívateľov fóra (viď prílohu - mená scenzúrované), s niektorými z nich teda nesúhlasím, taký Jancuk mi doteraz napriek veľkohubým vyhláseniam neposlal PSD avataru aj keď som sa mu na ICQ ozval.

Doobeda som mal hroznú náladu, možno preto som dosť nešťastne zareagoval na príspevky v téme "Grafik pre hojko.com". Okrem iného som napísal, že končím s logami, čo teraz ľutujem, bolo to v návale emócií. Logá naďalej robiť budem, dostal som skvelú príležitosť zlepšovať sa, preto to len tak za hlavu nehodím a nevykašlem sa na vedenie. Neskutočne ma mrzí, že som fóru hojko.com spôsobil potenciálne problémy s copyrightom. Ak dostanem druhú šancu, v budúcnosti sa to naozaj nezopakuje, budem vyberať obrázky bez watermarku či copyrightu a budem sa snažiť spýtať autora, či mu to nebude vadiť. Za svoje správanie som samozrejme ochotný prijať hocijaký trest, od odobratia ranku a prístupu do VIP sekcie až po permanent ban, lebo viem, že som urobil blbosť, ktorá je len ťažko ospravedlniteľná.

Nakoniec už len jedno: Ďakujem všetkým, ktorí ma v tejto, pre mňa ťažkej, situácii podporili, cením si Vašu pomoc a dosť mi pomohla.

S pozdravom, Innocence (v reakciach kľudne pokračujte v mínusovej karme, prestalo ma to trápiť)
Prílohy
hojko.PNG
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Innocence napísal:Čaute, ako by som začal.. Dnes ráno prišiel dosť nepríjemný píspevok, v ktorom bolo, že kradnem obrázky z iStockPhoto či ako sa ten web volá, ktoré používam ako podklady pre svoje logá. Áno, dotyčný mal pravdu, neuvedomoval som si to (hoci nevedomosť neospravedlňuje), vygoogloval som proste obrázok, dal ho ako podklad do loga a celkom sa mi to páčilo, tak som to odoslal a následne bolo schválené ako Logo Leta 2009. Dnes som zistil, že som spravil strašnú chybu. Na krajoch loga ostali pásiky a to ma "usvedčilo". Nemyslel som, že z toho bude taký boom, vzápätí prišla celkom hojná reakcia mnohých užívateľov fóra (viď prílohu - mená scenzúrované), s niektorými z nich teda nesúhlasím, taký Jancuk mi doteraz napriek veľkohubým vyhláseniam neposlal PSD avataru aj keď som sa mu na ICQ ozval.

Doobeda som mal hroznú náladu, možno preto som dosť nešťastne zareagoval na príspevky v téme "Grafik pre hojko.com". Okrem iného som napísal, že končím s logami, čo teraz ľutujem, bolo to v návale emócií. Logá naďalej robiť budem, dostal som skvelú príležitosť zlepšovať sa, preto to len tak za hlavu nehodím a nevykašlem sa na vedenie. Neskutočne ma mrzí, že som fóru hojko.com spôsobil potenciálne problémy s copyrightom. Ak dostanem druhú šancu, v budúcnosti sa to naozaj nezopakuje, budem vyberať obrázky bez watermarku či copyrightu a budem sa snažiť spýtať autora, či mu to nebude vadiť. Za svoje správanie som samozrejme ochotný prijať hocijaký trest, od odobratia ranku a prístupu do VIP sekcie až po permanent ban, lebo viem, že som urobil blbosť, ktorá je len ťažko ospravedlniteľná.

Nakoniec už len jedno: Ďakujem všetkým, ktorí ma v tejto, pre mňa ťažkej, situácii podporili, cením si Vašu pomoc a dosť mi pomohla.

S pozdravom, Innocence (v reakciach kľudne pokračujte v mínusovej karme, prestalo ma to trápiť)
Bože môj :cry:
Prosím, nechoď.
Kámo? Vzchop sa. Máš vlastnú hlavu. juj. Ty proste skôr konáš ako premýšľaš
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Na icq som ti odpovedal akurát neviem prečo si neodpísal to je jedno ako som ti uz písal asi aj na icq mne sa to logo paci a sam niekedy pouzivam veci ohladne grafiky z googla a nepozerám na copyright takže ta aj chápem no ako písal lekoklatik pokračuj ďalej v tvorení log prečo nie ved logo nove vzdy potesi
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Proste stalo sa.
Som rad, ze si to nakoniec pochopil...kedze presne toto sa ti moze stat kdekolvek.
V praci vyriesis strasny problem, dostanes odmenu a po case sa pride na to, ze si len zkopiroval riesenie z Internetu...hanba (a podobne).

Podla mojho nazoru chybu si nespravil len ty.
Dalo sa vsetko spravit omnoho racionalnejsie a profesionalnejsie:

- to logo tu pokial sa nemylim stale je (je to teda problem, alebo nie je?)
- po tom, ako si sa to dozvedel (ci uz prvy ty, alebo moderator), malo sa to logo ztiahnut, mal si dostat upozornenie a nemuselo sa o tom diskutovat verejne

Takto mi to pripada, ze 99 percent ludi z fora o tom ani len netusilo, ze to je kradnuty obrazok, ale ked bol po tebe hodeny prvy kamen, tak sa naslo par ludi a hodili si do teba tiez...

...tolko moj nazor.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

jaaaj co k tomu dodat :D :lol:
Prílohy
hojko-copyrightpwned.gif
owned
(11.31 KiB) 245 stiahnutí
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Uplink!!! To má čo znamenať. Predávaš logá za "hojkochrbtom"???

:)

//Maki. ty choď spať, ty si to nepochopil :-P LLucia našla hojko logo na istockphoto ako sa ho uplink snaží "streliť" :D
//brm :?
fakt nechcem drobným písmom všade písať "joke" :-P
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

leko - chod spat - zle vidis :D to nieje uplink
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

LLucia napísal:jaaaj co k tomu dodat :D :lol:
to logo je super ;) podla mna by mohlo byt 03. oktobra http://www.dsl.sk/article.php?article=2513
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

lekoklatik napísal:LLucia našla hojko logo na istockphoto ako sa ho uplink snaží "streliť"
Si si istý, nikde nepísala, že to tam je.. podľa mňa urobila tématické logo s nápisom istockphoto..

//dačo mi uniklo? ..aj keď je pravda, že sa to dá rôzne chápať.. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brm že ani ty nepochopíš, to som nečakal :)
Zamknuté