2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

CmB
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CmB »

Možno sa v roku 2012 niečo stane ale určite to nebude koniec sveta. :)
Možno dojdu ufoni
:lol: :lol:
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Možno si niekto prdne... :D
Inak, kto sa staví, že koniec nebude? :D
Ten kto je za to, že koniec nebude v podstate vyhral ;)
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Gepid - Ved každý rok si niekto prdne :lol: :lol:
Ale podla mna dojdu tý ufoni :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Podla mna sa stane nieco velke. Malo kto to prezije. Mozno som zly ale verim tomu, prajem si to. Tato zem uz potrebuje nejaku zmenu. Vsetko co ma zaciatok ma aj koniec. (to poznate) a podla mna to bude v 2012
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

PsychoS napísal:Podla mna sa stane nieco velke. Malo kto to prezije. Mozno som zly ale verim tomu, prajem si to. Tato zem uz potrebuje nejaku zmenu. Vsetko co ma zaciatok ma aj koniec. (to poznate) a podla mna to bude v 2012
Tak to máš pravdu zem potrebuje zmenu. Lebo tolkej hávede je tu napr. skíni,neonacisti a tolko toho ešte že by som to tu písal do rána. Zlý ludia by maly skapat a prežit iba tý dobrý. :D
PsychoS
Professional
Professional

Nejde o to. Ale mam taky pocit ze priroda uz je len otrokom cloveka. Clovek na tejto planete sa vyvysil na uplny vrch a vsetko je pod nim.
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

PsychoS napísal:Nejde o to. Ale mam taky pocit ze priroda uz je len otrokom cloveka. Clovek na tejto planete sa vyvysil na uplny vrch a vsetko je pod nim.
To nieje len pocit ale aj pravda
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A dufam, ze sa to zacne Afrikou.Nic proti nim, ale cely svet im len pomoha, strasna chudoba z ktorej sa uz asi nedostanu....Vynimkou je asi JAR a sever Afriky :?
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Mne sa už viac krát snívalo že bola celá obloha červeno-čierna a padalý meteority. A to sa mi snívalo niekolko krát za sebou. Ale či to maá niečo spoločné s koncom sveta tak to nevim :? Ale možno to bolo znamenie
PsychoS
Professional
Professional

o konci sveta som mal aj ja niekolko snov. Skor zasah velkym telesom. Ale tieto sny som mal este predtym nez som zistil ze taketo nieco nas caka. Je to zvlastne. A ze by to malo zacat afrikou: nenamietam. Tak by to malo byt. Su tu naozaj len na obtiaz.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ked niekto cita tie vase kecy,tak si fakt pomysli,ze je cas na koniec sveta...Ty si ten vyvoleny pre koho bol tento svet stvoreny...
A ze by to malo zacat afrikou: nenamietam. Tak by to malo byt. Su tu naozaj len na obtiaz.
Kto si clovece,ze nieco taketo napises???
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Admin ;) teda skoro :)
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja osobne ako na koniec sveta neverím ja si len myslím že sa stane nejaká vec ktorá všetkým ludom výrazne zmení život. Sa pozrite na moj avatar a určite pochopíte čo tým myslím :) A myslím že keby to tak bolo tak by to bolo dost "cool" :D
PsychoS
Professional
Professional

dudo02 napísal:Ked niekto cita tie vase kecy,tak si fakt pomysli,ze je cas na koniec sveta...Ty si ten vyvoleny pre koho bol tento svet stvoreny...Kto si clovece,ze nieco taketo napises???
Ja som ten kto sa dokaze o seba postarat. Ten ktory si na seba zarobi a nemusia mi posielat peniaze z celeho sveta.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Ani sa nejdem rozpisovat. Jednoducho sebecky ko*ot bez empatie.

Na obtiaz su tu jedine takito ludia ako ty. Ked ma pre teba zivot nulovu hodnotu, nemas ani len pravo pisat nieco o druhych.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

PsychoS napísal:Ja som ten kto sa dokaze o seba postarat. Ten ktory si na seba zarobi a nemusia mi posielat peniaze z celeho sveta.
Nozbohomrodina :shock: Vieš sa o seba postarať, lebo si sa narodil v Európe. Kebyže sa narodíš v Nigériy, nestačili by ti na postaranie sa o seba ani schopnosti Chucka Norisa z jeho najprehnanejších filmov. Šanca na to, aby si viedol život aspoň málinko sa približujúci k tomuto by bola menšia ako desatina promile.
Pri takýchto výrokoch sa mi búri všetka žlč :x Svedčia o tom, ako veľmi "humánny" vedia byť niekotrí ľudia. Skvelý názor :respect:
PsychoS
Professional
Professional

Mozu si zato len a len samy. Zivot akym si ziju, moralka. Totalna bieda. Keby poznali slovo usilovny, produktivita tak by neboli v takych srackach ako su.
Archon
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Archon »

2 Plasmon: nemusis dufat ze to zacne Afrikou, Ak to zacne tak pravdepodobne vsade a potom ti moze byt jedno ci si "chudobny african ktoremu pomaha cely svet" alebo "bohaty vyspely europan".

2 Psychos: Smiem sa spytat kolko penazi si poslal na nejaku charitu ktora pomaha detom v afrike, pripadne sa stara o ludi s AIDS. Predpokladam ze ziadne, tym padom nie su na obtiaz tebe konkretne. Nikto ti nekaze pomahat im.

Je podla mna je dost nespravodlive tvrdit ze by tu nemali byt pretoze su chudobni a ze sa tam siria choroby a podobne. Oni za to naozaj nemozu. A ked uz, ako si sa pricinil Ty k tomu ze si sa narodil v Europe a zijes si ako si zijes? Mozes byt rad ze tvoji predkovia robili to co robili, ale nemozes odsudzovat niekoho pretoze je african.
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

usilovnosť? produktivita?

Príspevok od používateľa Deafboy »

Usilovnosť? Produktivita? V Afrike už 6 ročné deti pracujú a živia tým zvyšok rodiny. Ten zvyšok ktorý ešte neskapal od hladu alebo na nejakú chorobu.
Nie som si istý či v Afrike bola takáto bieda odjakživa, alebo prišla až nástupom európskeho koloniálneho finančného systému. Každopádne je hamba že si tu po celej európe sedíme pekne vo vykurovanom byte a pri nakupovaní sa rozhodujeme medzi X výrobcami daého výrobku. Oni totiž nemajú výrobcov žiadnych a dovážať si nemôžu dovoliť.

Istým spôsobom chápem prečo začať od Afriky, no dalo sa to napísať aj ináč. Je pravdou že ak budú pri moci na zemi tí istí ľudia čo doteraz, tak bieda bude pokračovať. A bude nielen v Afrike, ale postupom času aj tu u nás. ;)
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Ten kto mi dal K+ velice dakujem. :) Prijemne ma to prekvapilo bo je to moj prvý karma bod. :smt003
Napísať odpoveď