zaloha systemu (dos)
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zaloha systemu (dos)
Kamos mi dal disk kde je ms-dos a bezi tam program na podvojne uctovnictvo taky zvlasny nazor ma nieco ako mds ci nejak tak. Situacia je taka on je na ten program zvyknuty a ma ho tam z licenciou ( na nete sa da stahnut len demo ze vraj ) a problem je ten ze mi ten disk dal aby som ten system zalohoval . Ked ten disk zapojim priamo nabehne program podvojneho uctvonctva hned ako sa spusti ms-dos. Skusal som to zalohovat cez xp proste som to prekpiroval z jedneho disku na druhy .. lenze z toho druheho disku to uz nenabootovalo , fajn skusal com cez dos cez volkov commder a proste prekopirovat z disku na disk a ties to nejde nevedel by mi niekto poradit ako to mam spravit ?
-
gego
Light Professional
no presne skusal som dokonca som dal nahradit podovodny autoexec.bat uz na naistalovanom ms-dose na druhom disku a aj tak nejde ... co s tym ?chrono napísal:To záleží od toho, čo presne tam je. Je možné, že sa to spúšťa cez autoexec.bat. V takom prípade bude stačiť celé to niekam skopírovať (ak to budeš chcieť dať na iný disk a budeš to chcieť spúšťať priamo cez DOS, budeš musieť na ten disk najskôr ten DOS nainštalovať).
-
gego
Light Professional
nejde znamena ze pri spustani boot z toho disku na ktory som to dal ( test ze je to dobre zalohovane napise ) wrong media pres key nieco take ... proste ze tam nieje nic z coho by bootovalo ale to tam predsa je a aj tak nejdechrono napísal:Netuším, keďže nepíšeš, čo znamená, že to nejde.