Budem vdacny kazdemu, kto mi pomoze
Ako nastavit BIOS heslo?
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako nastavit BIOS heslo?
Ahojte, potreboval by som pomoct.Chcel by som vediet, ako nasavit BIOS heslo-to co sa zadava hned na zaciatku.Skusal som v BIOS menu hocico aj to supervisorpassword(ci ako sa to vola), ale zaheslovalo mi akurat BIOS menu....Nic viac
.
.Vopred dakujem...
-
audiotrack
VIP
-
badboy007
Star
Windows XP...Dark edition
no ked som to skusil zaheslovat, zahesloval som len nastavenia/menu BIOSU.JA chcem zaheslovat tak, ze zapnem PC zobrazia sa mi udaje o PC RAM,Grafika,...a potom naskoci cierna obrazovka a tam musim zadat heslo.
Prepac, ze som to trochu zle vysvetlil, ale ja NIE som nejaky PC profik
.
no ked som to skusil zaheslovat, zahesloval som len nastavenia/menu BIOSU.JA chcem zaheslovat tak, ze zapnem PC zobrazia sa mi udaje o PC RAM,Grafika,...a potom naskoci cierna obrazovka a tam musim zadat heslo.
Prepac, ze som to trochu zle vysvetlil, ale ja NIE som nejaky PC profik
-
audiotrack
VIP
-
vladenko007
VIP
Povedal by som že to je vec biosu a nie OS. Mal som notebook IBM Think Pad a ten mal standartne bios ktory to podporoval. Dalo sa tam nastavit heslo na spustenie PC ako si napisal po uvodnej obrazovke čierna obrazovka a po napisani zacne bootovat operacny.
IBM a po novom Lenovo to podla mna maju v biose tu možnost. IBM bolo vzdy popredu co sa tyka ochrany.
IBM a po novom Lenovo to podla mna maju v biose tu možnost. IBM bolo vzdy popredu co sa tyka ochrany.