takze uz som zacal tento serial pozerat aj ja...videl som len 3 casti,ale hrozne ma to chytilo...nic podobneho som este nevidel...ten serial je taky zvlastny,ze je az perfektny
a sexu tam je na kazdom kroku
preto ti odporúčam, pozeraj to v angličtine, dabing nestojí za vela.. Original je originál, Moodyho lenivý prízvuk nemá chybu!! ako češi robia dobrý dabing ale posledné roky to už flákajú ako naši.. neni nad original
BoBor89 napísal:preto ti odporúčam, pozeraj to v angličtine, dabing nestojí za vela.. Original je originál, Moodyho lenivý prízvuk nemá chybu!! ako češi robia dobrý dabing ale posledné roky to už flákajú ako naši.. neni nad original
heh vyzera to tak ze česi to zacinaju flakat a nasi si zacinaju davat zalezat....napr. dexter
tak a mam to dopozerane...zatial ako som si vsimol coskoro zacne 3. seria tak sa tesim pretoze tento serial je urcite jeden z najlepsich co som videl..dal som na vasu radu a dopozeral som to v original zneni a musim uznat fakt kvalitka...pride mi to ako zmes z knih Bukowskeho a Matkina. U mna 10/10
twardykamen napísal:tak a mam to dopozerane...zatial ako som si vsimol coskoro zacne 3. seria tak sa tesim pretoze tento serial je urcite jeden z najlepsich co som videl..dal som na vasu radu a dopozeral som to v original zneni a musim uznat fakt kvalitka...pride mi to ako zmes z knih Bukowskeho a Matkina. U mna 10/10
mne este chyba 5 casti do konca druhej serie...ale pozeram to z dabingom na original som prilis lenivy citat titulky...sobry serial...som rad ze bude aj tretia seria
som uz aj skoro zabudol na tento serial uz poriadne neviem, woco tam go ale tak tesim sa na dalsiu seriu tak, ako na himym, two and a half men, the big bang theory
Hank je borec, ale Rick Spriengfield to zabil s tou krvou a potom ked chceli zobrať tu cicu do nemocnice mu Runkle povedal daš si tam aj ten konečník vyšetriť.. som zvedavý čo sa tam vlastne ešte bude diať a či vôbec odíde do NY, a súčasná serial má mať niečo cez 20 častí tak aj na to som zvedavý
Hlavne nech to nema 7 serii po 25 ako ine sprostosti co ma bavili..
Je to dobre a je toho malo, keby bolo toho vela tak by to bolo o tom istom, aj ked o tom istom je to v podstate aj teraz, ale tym ze by toho bolo vela by to bolo doocibijuce.
makaveli na imdb som nekukal dlho, ale tak ešte v july, alebo v auguste tam bolo písané že 20 epizod, a aj niekde som to ešte čítal ale neviem kde, zrejme sa rozhodli, že to bude mať menej.. tak sa ospravedlňujem za zlú infošku ktorú som si neoveril
posledná časť vlemi zvláštna, a prišlo mi to tak že serial sa už ukončil.. ale človek nikdy nevie, možno sa to už nebude volať Californication, ale nejako inak.. lebo bolo naznačovanie že aj Runkle by odišiel do NY, ale táto posledná velmi zvláštna, taká skôr vážna ako zábavná..