Problem s ovladacom graf karty na notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
yamahaMiso
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Problem s ovladacom graf karty na notebooku

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Ahojte, mám problém s ovladačom grafickej karty na mojej toshibe satellite a305d.Graficka karta je Ati radeon x1200, mam tam windows 7 a instaloval som ati catalist 9.7 ktory je kompatibilny aj na tento system.
Problem je v tom ze mi instalacia vypise, ze je vsetko nainstalovane spravne ale ovladac nainstalovany nemam.Rozlisenie mam maximalne 1024x768 a mam uplne roztiahnuty display.Skusal som uz X catalistou ale stale nic.Myslite ze problem je v tom, ze tam mam windows 7?Mal som tam XPcko a slapalo to v pohode.
Za kazdu odpoved Ďakujem
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

sry za ot...mozem vediet preco si prechadzal z XP na Win7 ?? je nieco co pod XP nejde a pod Win7 ano ? :)
yamahaMiso napísal:kupil som ten notebook narychlo od jedneho chalana ktory tam mal XP a bolo tam hodne virusou, pretoze tam nemal antivirus :x a kazdych 5 minut sa notebook restartoval.Teraz som tam hodil tu 7micku a nemam ovladace pre tento system.Ovladace mam len na XPcko
a preco tam nedas naspat XP ? ...ved Win7 alebo vista ten book iba spomaluju... predsa len to uz nie je ziadne delo(ak vobec niekedy bolo)...ak mas XP aj ovladace tak nevidim dovod preco ho tam nehodis... :) za hodinku by si mal po problemoch....
yamahaMiso
Star
Star

kupil som ten notebook narychlo od jedneho chalana ktory tam mal XP a bolo tam hodne virusou, pretoze tam nemal antivirus :x a kazdych 5 minut sa notebook restartoval.Teraz som tam hodil tu 7micku a nemam ovladace pre tento system.Ovladace mam len na XPcko
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Zbytočne si sťahoval drivery z ATI stránky, lebo x1200 je integrovaná grafika. O podporu ovládačov sa stará výrobca notebooku. Na stránke toshiby som našiel beta driver pre Win 7 Skús ten.
http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais ... 1073768663
yamahaMiso
Star
Star

Goten:dakujem velmi pekne za tvoju ochotu to hladat, ale nefunguje to :/ nevadi, hodim tam XPcko.
Napísať odpoveď