vymazane sms

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
manka777
Novice
Novice

vymazane sms

Príspevok od používateľa manka777 »

prosim vas, potrebujem pomoct.moj chalan sa mi vyhraza, ze si moze precitat davno vymazane smsky, bud len cez simku alebo cez mobil.ze existuje nejaky program, cez aky sa to da vyzistit.naozaj prosim o surnu pomoc,hlavne od niekoho, co ma v tomto nejake skusenosti.pred casom sa mi vymazalo video z kamery a on to dokazal nejakym zazrakom zohnat spat cez nejaky program co nasiel na nete, tak sa bojim, ze dokaze aj toto.dakujem vam.som zufala
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Velmi pochybujem o tom ze ked nejak usms vymazes tak by ju dokazal obnovit s5. Ked si predstavim to kvantum sms co som dostal a mal by obnovit prvu tak neviem neviem aky makatch yb to musel byt aby to dokazal. AK to vie tak chcem na nho kontakt :)
manka777
Novice
Novice

no to ma tiez prekvapuje ze by to dokazal...podla mna by to-ak by sa to ovsem dalo, strasne dlho trvalo a keby som si dala poslat novu simku, tak by nemohol asi nic...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

No, neboj.. Chalan by musel zit v Matrixe, aby to dokazal.. :D

Niekedy ma az prekvapuje, ze niektori ludia si vedia vymysliet take fantazmagoricke vecicky, aby nahnali strach niekomu, ze ich hakcne za 20 sekund alebo sa zacnu vyhrazat cez pokec, ze mame tvoju ip, ideme si po teba.. :D

edit: neviem, ale simka neni ako klasicka flash pamet, nie? Tam ked sa nieco zapise a potom niekedy vymazes, tak uz to je prec natrvalo, nie?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Denešná mládež je vychovávaná na kriminálke csi, pokeci a horrorových filmoch, takže všetci sa ti vlámajú do počítača, telefónu, všetci sú hackeri, sériový vrahovia a násilníci. :lol:
Juicy
King
King

Hmm a zaujimalo by ma este preco mas strach z toho ze tvoj chalan si precita vymazane sms. Mas dovod mu nieco tajit alebo pred nim nieco skryvas? Nastavme si zrkadlo :lol:
manka777
Novice
Novice

no snad by to tak malo byt, toho sa prave obavam...no aj ja to milujem, ked sa vyhraza sprostostami takehoto typu...to je uz fakt chore...takze by sa to nemalo dat, vsak?lebo som nasla adresu kde by sa to aj mohlo dako dat, len to stoji okolo 125 eur, takze tolko by asi neminal...dakujem:-)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Veď ten je taký hacker, že aj cez mobilnú sieť a vypnutý telefón prečíta vymazané esemesky. :lol:

Teraz vázne: Dá sa to. :P
manka777
Novice
Novice

nemam co skryvat, len mi leze na nervy ak sa mi stale vsade stara, vsetky osobne veci chce vediet ma moje hesla, kontroluje mobily pod...a toto je uz posledna kvapka.nejde mi o to, ze tajim nieco, ale predsa sukromie sakra.a vadi mi to, ze co si ma kukat moje sms, co som pisala este ked som mala ineho priatela...je to kreten

//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 13:42 )
haha---vazne:co?da sa to?
Juicy
King
King

Ak je to taky kreten tak to s nim sekni ale myslim si ze to uz patri do inej sekcie tohto fora: http://www.hojko.com/laska-vztahy-priatelstvo-f38.html
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

no tak s takym by si to mala skoncit cim skor, bezohladu ci si precita alebo neprecita tvoje vymazane smsky :x
manka777
Novice
Novice

tak to mas pravdu...
Napísať odpoveď