PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
-
Martinspeed
Medium Expert
Predávam Rapidshare.com ucty na 1 mesiac.Su vytvorene z bodov.Cena je 3,00€.Platba mozna prevodom na ucet alebo paypal!Piste SS!Pekne sa minaju za takuto cenu tak kupte kym este su iba za 3,00€!!! Som aj vo White-Liste
http://www.hojko.com/post1227631.html#1227631
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie, nie si. Máš iba jedno odporúčanie, do white-listu sa dostaneš až po troch. Čítaj prvý príspevok: http://www.hojko.com/post875294.html#875294skuki napísal:Predávam Rapidshare.com ucty na 1 mesiac.Su vytvorene z bodov.Cena je 3,00€.Platba mozna prevodom na ucet alebo paypal!Piste SS!Pekne sa minaju za takuto cenu tak kupte kym este su iba za 3,00€!!! Som aj vo White-Listehttp://www.hojko.com/post1227631.html#1227631
Predavam rapid ucet mesacny vytvoreny z bodov za 4 eura.
Ziadny ucet v banke ani nic take nepotrebujete,jednoducho cez postovu poukazku zaplatite a naskenujete mi na emailovku [email protected] ustrizok okamzite vam vytvorim ucet a odoslem udaje. Ak mate zaujem napiste mi na emailovku
Ziadny ucet v banke ani nic take nepotrebujete,jednoducho cez postovu poukazku zaplatite a naskenujete mi na emailovku [email protected] ustrizok okamzite vam vytvorim ucet a odoslem udaje. Ak mate zaujem napiste mi na emailovku
potrvrdzujem, akurat som zobral tri uctyPAuLi3 napísal:nemam zaujem o ucet, len chcem povedat , ze kupujte ucty od kaza, teraz ma akciu, kupoval som aj ja, ak sa bojite ze ma len 3 prispevky, nebojte,, patri k najvacsej uploaderskej skupine na SK
-
blaster700i
Light Expert
Predávam mesačné PREMIUM ÚČTY na RapidShare.com
Povôdne stojí mesačný prémium účet 6,99€ na rapidshare.com. Ja vám ho prédam so zľavou 60% pri kúpe jedného účtu a až 70% zľavou, keď si kupite 3 a viac účtov naraz.
Info o účte:
Dĺžka účtu: 30 dní.
Download limit (deň): 5 GB (maximálne 25GB/deň)
Bonus: HappyHour (od 2:00 do 10:00 sa vám počíta len 10%, čo v skutočnosti stiahnete)
Cena:
Jeden účet: 3,- Eura [PayPal]
Dva účty: 5,- Eur [PayPal alebo Prevod na účet]
Tri a viac účtov: 2,- Eura / účet [PayPal alebo Prevod na účet]
Keď si kúpite viac účtov a možte ich predať svojim kamarátom a zarobiť!
Platba:
Vopred prevodom na učet alebo na PayPal účet, po prijatí platby vám obratom zašlem prihlasovacie údaje.
Kontakt:
SS (PM)
Povôdne stojí mesačný prémium účet 6,99€ na rapidshare.com. Ja vám ho prédam so zľavou 60% pri kúpe jedného účtu a až 70% zľavou, keď si kupite 3 a viac účtov naraz.
Info o účte:
Dĺžka účtu: 30 dní.
Download limit (deň): 5 GB (maximálne 25GB/deň)
Bonus: HappyHour (od 2:00 do 10:00 sa vám počíta len 10%, čo v skutočnosti stiahnete)
Cena:
Jeden účet: 3,- Eura [PayPal]
Dva účty: 5,- Eur [PayPal alebo Prevod na účet]
Tri a viac účtov: 2,- Eura / účet [PayPal alebo Prevod na účet]
Keď si kúpite viac účtov a možte ich predať svojim kamarátom a zarobiť!
Platba:
Vopred prevodom na učet alebo na PayPal účet, po prijatí platby vám obratom zašlem prihlasovacie údaje.
Kontakt:
SS (PM)
Do konca letia je akcia, staci len 1998 bodov na vytvorenie mesacneho premium uctu !Mrk napísal:mozte mi prosim povedat, kolko tych rapidbodov je treba na vytvorenie toho 30 dnoveho acc ?
//dik