potreboval by som poradit nejake reproduktory k notebooku prevazne na hudbu
aby to malo dobre basy... cca max do 500sk viem ze je to dost malo ale ak
by ste mi mohli nejake odporucit bol by som rad
Za 500 korun toho moc dobre nenajdes, ale ked niesi ochotny dat viac a trvas na reproduktoroch tak tu mas tieto.Maju vykon 10Wx2=20W co je slusne za takuto cenu aj ked znacka hovori za vsetko.
no lenze neodymove k notebooku .. nchcem aby sa mi nieco posralo...
tak bud tie druhe alebo posledne so subwooferom.. tie posledne budu asi lepsie nie?
Čo by sa ti pri neodýmových malo na notebooku posrať?? To je už na tebe, čo si vyberieš... Keď tie repráky chceš aj prenášať, tak by som určite išiel do 2.0. Ale nečakaj od tej 2.1 nejaký kvalitný zvuk, lebo za tú cenu... Ja by som išiel skôr do neodýmových.
aku mas na notebooku zvukovku? a vystup je vpohode? vacsinou na notebookoch nie je toto prave najlepsie vyriesene, preto by som na notebook doporucoval skor repraky pripojitelne cez USB s vlastnou zvukovkou. Lenze v tvojej cenovej kategorii ziadny zazrak necakaj...
//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2009, 16:06 )
este k tym pripojitelnym cez USB, ak ich chces mat dokonale prenosne, mozu byt aj napajane cez USB, to ale zrejme nebude velmi hlucne, ale na prijemne pocuvanie bude dostacujuce. Ak chces vykonne, tak budu mat zrejme samostatne napajanie.