Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
infinite
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa infinite »

Any Given Sunday [CSFD] 8/10
Skvela rezia, soundtrack, kamera, strih... velky podiel na kvalite filmu si odnieslo aj to ze tam hral Al Pacino bez ktoreho si tento film asi tazko predstavit aby si zachoval vsetky vlastnosti. Sportove filmy sa mi malokedy pacia takze to naozaj odporucam pozriet aj ked to nie je najkratsi film :wink:

Awakenings [CSFD] 9/10
Jedna z najlepsich dram z nemocnicneho prostredia. Robert De Niro podava skvely vykon az som si obcas myslel ze tu chorobu niekedy nehra ale ju aj skutocne ma... Pripominulo mi to trochu film One Flew Over the Cuckoo's Nest... oplati sa pozriet aj z dovodu ze to je podla skutocnej udalosti.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Ach. Ide to dole vodou. Prosím môžete sa držať témy Najlepsi film v poslednej dobe a nepostovať tu veci z 90. rokov?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

rename it: Film v poslednej dobe :) Veď nemusí byť najlepší aby sme ho odporúčali :)
Neviem ako ostatnúi ale ja si uvedomujem že do tejto témy patria filmy ktoré stoja vôbec za pár písmeniek a tiež viem že filmy ktoré sú odpad na to majú svoju tému :) Zlatý priemer prosto nepíšem. Pokiaĺ ma film extra nezaujme, tak sa nemám o čo deliť.

//Maki: Obaja vieme že sú kreténi aj tu na hojkovi ktorí to pochopia tak ako si to napísal ty. Ale koľko takých príspekov reportnuť? Možno 1-2 za deň :D Veď sa určia pravidlá a bude, alebo sa do toho nepliesť vôbec. Už sa to v tejto téme raz riešilo a vyriešilo sa .... Tiež sme tu riešili čisto recenzie na filmy a hojko to lockol. Tak teda beriem späť. Nech to ostane ako ostane. Jediné čo by mohlo byť uvedené ako Pravidlo v tejto téme je, že popísať aspoň 2-3 vety o filme... Nie ako lukas. hodiť link na csfd a 8/10 :roll:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

co ide akoze dole vodou?

Ja som tiez za premenovanie.
V tejto teme som us nasiel zopar filmov, ktore stali sa pozretie, takze svoj ucel splna.

//edit: samozrejme za premenovanie na : Najlepsi film
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

leko: tu nejde o to ze "najlepsie" ale ze "v poslednej dobe" - posledna doba je kolko? mozno rok.... a tu bum film z 90 a 99 - to je trosku OT potom... to uz nech sa to premenuje na "Najlepsie filmy" a v popise temy nech sa prida "ohodnotit + minirecenziu"
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

a co tak nieco v style odporucania na filmy? nie je vela najlepsich filmov, ale ja osobne sem pisem filmy, ktore stoja za pozretie, maju nieco do seba. nie len najlepsie.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

OT som rad ze sa tu odporucaju aj stare filmy a bol by som velmi rad ak by to tak ostalo..casto krat si pozriem aj starsie filmy a uz viackrat som listoval v tejto teme aby som sa nechal inspirovat aj starsimi prispevkami.
skor mi vadi ako tu je 30 nazorov na ten isty film ( napr hangover a pod) a stale ten isty prispevok.. to aky ma zmysel ked 30 ludi napise dobra komedia ..takisto suhlasim s tym aby sa k odporucaniu hodila aspon 1-2 vety
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nevzdelaný chlapec z indického slumu v štúdiu a kresle svetoznámej hry Milionár čaká na predposlednú otázku za 20 miliónov rupií. Ako sa k takému úspechu prepracoval zaujíma aj indickú políciu, preto po prerušení vysielania je zatknutý. A aj za pomoci týrania musí vysvetliť, ako sa mu takýto zázrak podaril. A on rozpráva. O pravej biede v indickom slume, o tom ako mu pred očami náboženskí radikáli zavraždili matku, o tom ako žobral, ako sa predieral životom, ale aj o vražde, o láske...
Veľmi zaujímavý počin Dannyho Boyla, práve som ho dopozeral, môžem odporučiť. Celkovo napínavý dej, človek každú chvíľu čaká čo sa stane, a nie vždy sa to dá predvídať. Herecké výkony sú podľa mňa absolútne výborné, a záver ? Samozrejme nepoviem :)

Milionár z chatrče.
http://www.csfd.cz/film/234131-milionar ... llionaire/

//práve môj počítač nakupuje Valkíru, takže keď pozriem, napíšem...
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

to hojko: Myslím si že ludia no teda uzivatelia si pozerajú hlavne to aky je film dobrý podla odporucania na csfd, komenty tipu perfektné rozuzlenie, nemalo to chybu,... by som mohol napísať ak si vsimnes pisal som ich v predchadzajuci stranach, ale niekde ich vobec netreba si myslím sry ak to iní berú inak
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

26lukas26 napísal:to hojko: Myslím si že ludia no teda uzivatelia si pozerajú hlavne to aky je film dobrý podla odporucania na csfd, komenty tipu perfektné rozuzlenie, nemalo to chybu,... by som mohol napísať ak si vsimnes pisal som ich v predchadzajuci stranach, ale niekde ich vobec netreba si myslím sry ak to iní berú inak
Riadit sa nazormi na csfd ci imdb je podla mna kravina..Vacsinou tam jeden napise 5* a brutal fekal dobre...a hned podnim niekto da 3* a kravina..
Preto radsej pridem sem a pozriem si co urcity ludia napisu o tom danom filme, kedze viem, ze vacsina tu dava kvalitne snimky a hodnotenia realne..

Aby som nebol OT:

Adventureland 6-7/10
Nejak ma ten film nenadchol..Extra nic nove v nom nebolo a ten koniec? To si mohli odpustit..
Taka romantika, ktorych je na svete dost :) Ale na jedno pozretie sa to da vydrzat..
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

Ak mám doporučiť aj ja nieaký dokument tak to bude určite snímka Domov Neni to len čistý dokument ktorý rozpráva o ekologických problémoch ale dáva hned aj riešenia. V živote ma viac žiadny dokument takto nenadchol. http://www.csfd.cz/film/253641-domov-home/ dal by som mu 5 hviezdiciek, jediné čo trochu mrzí je ten český dabing zlý výber sry pán Zdeněk Svěrák, za povšimnutie stoja aj zaujimavosti http://www.csfd.cz/film/253641-home/zajimavosti/

//GothaR: cely film v EN:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Angels & Demons
kvalitny film.. milujem toho herca.. zasluzi si 9/10 odomna :)
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Gregory House »

Requiem za sen / Requiem for a dream

Síce to bola totálna p*******, ale to je na tom to zaujímavé :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Gregory House napísal:Requiem za sen / Requiem for a dream

Síce to bola totálna p*******, ale to je na tom to zaujímavé :D
Ty si chalan musíš silne na niečom lietať...
Nevieš normálne opísať čo sa ti na filme páčilo a čo nie? A zdrž sa prosím spoilerov
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Life is hot in Cracktown
- perfektna drama, ktora sleduje zivoty 4 skupin ludi - transsexuala/ mladeho poulicneho gangstra/ otca mladej rodiny/ clapca, ktory zije v biede a chudobe.

Vsetky tieto pribehy urcitym sposobom spaja crack a tvrde podmienky zivota na ulici.

TRAILER

CSFD
IMDB
Prílohy
LifeIsHotInCracktown.jpg
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa t33nboY2 »

A co toto ? Sice starsi ale super :))

Into the wild

uz som zabudol slovensky preklad :oops:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak dnes som si pozrel Pátek třináctého, bola to taka vyvrazdovacka, nestihal som pocitat mrtvoly.Uvodny titulok prisiel necakane az po 20 minutach, uz som nanho aj zabudol.Mne toto nepripadalo ako horor, ale ako masaker.Pribeh mohol byt aj lepsi, ale zato vrazdy boli fakt brutalne, sekery lietali vzduchom. :D Boli tam aj dobre zvukove efekty, subwoofer nestihal nasavat vzduch. Dost ma prekvapil koniec, ale uz viac nebudem prezradzat,odporucam pozriet. 5/10
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nie je to novinka, ale napíšem sem niečo o filme ktorý som práve dopozeral.

Bathory
http://www.csfd.cz/film/221421-bathory/

Koprodukčný film režiséra Juraja Jakubiska.
Tento režisér natočil naozaj dobrý film, a zároveň ho pokazil. Prečo? Výber herečky menom Anna Friel bol výborný. Svoju rolu zahrala dobre, ja som jej tú Alžbetu Bátoriovú uveril. Takisto negatívnu postavu Thursa herec zahral veľmi dobre. Dobové kostýmy sú za 10 bodov, výber lokalít na natáčanie výborný.
Samotný dej je ale to horšie. Rozvláčny s Jakubiskovými pseudosnovými vložkami, ktoré ma celý čas proste iritovali. Vojnové scény. No absolútny amaterizmus. Samotný vojaci to zahrali vcelku dobre, ale tie akože výbuchy okolo, nech sa nikto na mňa nehnevá, bolo to až trápne. Ja myslím, ak by tam neboli, bolo by to úplne o inom a nechýbali by tam.

Celkovo sa mi film páčil, pre mňa 7/10.
marko1095
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marko1095 »

Vykúpenie z väznice SHAWSHANK...Paráda..http://www.csfd.cz/film/2294-vykoupeni- ... ption-the/
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Inglourious Basterds zial nie v kine ale doma na pc, recenziu tu uz hodil seth tak len moje dojmy...Od Tarantina som cakal uchylny cudny rozpravkovy film plny potokov krvi a debility..Nedockal som sa ..nastastie :) Ajked alternativna minulost sa da pojat rozpravkovo a trosku krvi a nasilia tam tiez bolo, nebolo to prehnane. S filmom som spokojny.uz som si myslel ze Tarantino dobry film nenatoci (od r.97 dobry nenatocil podla mna) ... Hodnotim 8/10.

The Art of Negative Thinking -Norsky film o hendikepovanych ludoch ktory su v skupine pozitivneho myslenia. Prijmu noveho clena ktory skupinu obrati hore nohami a zmeni na skupinu negativneho myslenia... Celkom prijemne pozeranie 7/10[/b]
Napísať odpoveď