Po ang. viem tak slova ohladne pocitacov, tak preto sa pytam.
RapidShare (novinky, zmeny, ...)
už sa to dá pozrieť v premium zóne...mischoo napísal:lepsie?? wtf ...
teraz je to lepsie hadam nie? kedze mozes ziskat viac bodov za den nie len tych 255 od PU..
len ktovie ci neod*bavaju kedze si to nemozes pozret
a btw tato 'novinka' je uz starsia
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Caute, aj vam znizili denny trafic na 5gb ??...to je neskutocne co si dovolia, som maval 25 a teraz 5...a aky rozdiel je medzi free a premium rapid points ? 
Kód: Vybrať všetko
Free RapidPoints: 10927
Premium RapidPoints: 244hmm... nwm ale ja tam mam mmntalne Traffic left: 24 731 MB (+3 GB)Andrew007 napísal:Caute, aj vam znizili denny trafic na 5gb ??...to je neskutocne co si dovolia, som maval 25 a teraz 5...a aky rozdiel je medzi free a premium rapid points ?
Kód: Vybrať všetko
Free RapidPoints: 10927 Premium RapidPoints: 244
tak si pozri ci ti niekto netahal nahodou z uctu v logoch
-
Andrew007
Guru wannabe
Aha..mno tak sa mylim..este jedna otazka...v pripade ze mi napr. blokli security a nepoznam heslo lebo nejaky smrtelnik prepisal moj mail, mam napisat do suportu mail aby mi to prenastavili ?? a ako potvrdim ze konto je vobec moje....nerad budem pred nimi vysvetlovat ze konto pouziva cca styri ludi..brm napísal:Andrew007.. priznám sa, že si posledné roky nepamätám, aby bol denný traffic 25GB. Určite sa jedná o rapidshare.com?
25GB za deň si mohol stiahnuť iba ak si predchádzajúcich 5 dní nestiahol ani 1B..
no tak jedine az im napises posles im tvoju ip oni to zkontroluju z akej bolAndrew007 napísal:Aha..mno tak sa mylim..este jedna otazka...v pripade ze mi napr. blokli security a nepoznam heslo lebo nejaky smrtelnik prepisal moj mail, mam napisat do suportu mail aby mi to prenastavili ?? a ako potvrdim ze konto je vobec moje....nerad budem pred nimi vysvetlovat ze konto pouziva cca styri ludi..
acc vytvarany a porovnaju z ktorej sa taha teraz.. ak to tak robia nwm mozno
ho uz nedostanes spat vobec co je pravdepodobnejsie..
nijakoPlasmon napísal:Uz niekto prisiel nato ako zmenit Premium RapidPoints na Free RapidPoints?
za premiove body sa vytvorit dalsi ucet na 30 dni napr., pokial nezaplatis, tak ho zrusiaPlasmon napísal:Uz niekto prisiel nato ako zmenit Premium RapidPoints na Free RapidPoints?
-
Andrew007
Guru wannabe
To je sice pekne, ale co s free bodamy ??rombo1 napísal:za premiove body sa vytvorit dalsi ucet na 30 dni napr., pokial nezaplatis, tak ho zrusia
Tak ja neviem, ale mne sa dáPlasmon napísal:Uz niekto prisiel nato ako zmenit Premium RapidPoints na Free RapidPoints?
Nový account "stojí" teraz len 2 tisíc bodov, to vyjde "lacnejšie", 10 tisíc je nejako veľa.1 Premium RapidPoints = 1.25 Free RapidPoints
# A minimum of 1000 Premium RapidPoints
How many Premium RapidPoints should be changed?
-
Robbie42
Light Professional
Rapidshare som doteral pouzival len sporadicky, ale kedze na intraku mame blokovane p2p tak sa chcem spytat ake su podmienky resp. limity pri pouzivani premium accountu. A taktiez ci tie ucty, ktore sa predavaju v bazari v RS vlakne, su regularne premium ucty (je mi jasne ze su vytvorene z bodov) s tymi istymi pravidlami ako pri tych, ktore idu za 8,90 ci za kolko.
Dakujem
Dakujem