Seria A
Nedopisujem , len si myslím, že Barcelona nebude tak impozantná ako v minulej sezóne a jedna dosť veľká vina tam bude Ibrahimovics , uvidíš .- eXo - napísal:Odpisujes Barcelonu Real ... ked si ich ani nevidel hrat ale Inter po jednom zapase davas na LM ... pockaj o chvilu tu mame zaspas Inter Barca .... uvidime ako to dopadne ...
A od Realu neviem , čo čakať .
Uvidime ako to dopadne dnes ... skoda ze nemozem pozerat.Talian napísal:Nedopisujem , len si myslím, že Barcelona nebude tak impozantná ako v minulej sezóne a jedna dosť veľká vina tam bude Ibrahimovics , uvidíš .
A od Realu neviem , čo čakať .
Milano má strašný problém , aj ked sa to začína pomaly vylepšovať . Musí tam nastať generačná výmena .
Obrana je priam príšerná , pozitívum je Silva , Onyewu je skôr priemerný hráč .Zambrotta má najlepšie roky za sebou , Nesta to isté , dlho zranený , už to nie je ten Nesta , ktorý bol možno najlepší obranca sveta . Favalli sa nemá cenu vyjadrovať , rovnako ako Kaladze a Jankulovski je dobrý možno tak pre Jablonec .
Stred poľa : Gattuso je príšerný , už som to niekde písal , Ambrosini nikdy nebol špička , ďalší trochu nadpriemerný futbalista , Seedorfovi by jednoznačne prospel odchod, Flamini sa zatiaľ moc neadaptoval , aj ked sa zlepsuje . Minulu sezonu hraval ako pravý bek . A teraz najvacsi problem - Andrea Pirlo . Pirlo považovaný za najlepšieho režiséra na svete by túto trofej mohol získať jedine tak medzi retardovanými . Spomaľuje celú hru ACM , slabo bráni a prakticky jeho gólová potencia je nulová .
Obrana je priam príšerná , pozitívum je Silva , Onyewu je skôr priemerný hráč .Zambrotta má najlepšie roky za sebou , Nesta to isté , dlho zranený , už to nie je ten Nesta , ktorý bol možno najlepší obranca sveta . Favalli sa nemá cenu vyjadrovať , rovnako ako Kaladze a Jankulovski je dobrý možno tak pre Jablonec .
Stred poľa : Gattuso je príšerný , už som to niekde písal , Ambrosini nikdy nebol špička , ďalší trochu nadpriemerný futbalista , Seedorfovi by jednoznačne prospel odchod, Flamini sa zatiaľ moc neadaptoval , aj ked sa zlepsuje . Minulu sezonu hraval ako pravý bek . A teraz najvacsi problem - Andrea Pirlo . Pirlo považovaný za najlepšieho režiséra na svete by túto trofej mohol získať jedine tak medzi retardovanými . Spomaľuje celú hru ACM , slabo bráni a prakticky jeho gólová potencia je nulová .
Obrana je dobrá čo sa týka stopérskej dvojice, Nesta + Silva tvoria perfektný tím + Onyewu ako náhradník. Problémom sú kraje, tie sú doslova otrasné, nemám slov a neprišla žiadna avizovaná náhrada.Talian napísal:Milano má strašný problém , aj ked sa to začína pomaly vylepšovať . Musí tam nastať generačná výmena .
Stred poľa : Gattuso je príšerný , už som to niekde písal , Ambrosini nikdy nebol špi*ka , ďalší trochu nadpriemerný futbalista , Seedorfovi by jednoznačne prospel odchod, Flamini sa zatiaľ moc neadaptoval , aj ked sa zlepsuje . Minulu sezonu hraval ako pravý bek . A teraz najvacsi problem - Andrea Pirlo . Pirlo považovaný za najlepšieho režiséra na svete by túto trofej mohol získať jedine tak medzi retardovanými . Spomaľuje celú hru ACM , slabo bráni a prakticky jeho gólová potencia je nulová .
Tá záloha je tiež za zenitom, Gattuso, Pirlo, Seedorf slabé, Ambrosini hral dobre minulý rok a teraz sedí.
Celkovo tam vidím problém taký, že zálohu máme moc defenzívnu, jediný ofenzívny hráč je tam Ronaldinho, na neho s aj všetko hrá a spolieha sa naňho. A to nie je moc dobré.
Útok : Pato dobrý, z Huntelaara uvidíme čo sa vyvinie, Pippo je už starý ale ako žolík a v pohode a Borriello je otrasná, vždy som hovoril, že na ACM nemá.
Ze ma AC stary kader si mysel vsimnut snad kazdy stale nechapem preco sa tam spoliehaju na taketo rocniky ....snad ziaden iny spickovy tym nema takyto vekovy priemer jediny mlady talent tam je Pato resp. teraz Huntelaar davno mali prikrocit uz ku vymene a zacat tou obranou ako spominal kolega Nesta Jankulovky Kaladze uz su za zenitom stred pola z velkej casti tiez ... jedine co ako tak teraz maju dobre je ten utok.
A Arsenal to tak spravil a chytili sa mu hraci ... ved naraz predal vela zakladov a opor muzstva - Henry, ljundberg, Pires ... prisli mlady hraci a par starsich co to malo dirigovat ostali ... vacsinou v obrane - Kolo Toure, Gallas .... a teraz sa ma Arsenal celkom dobre az na to ze na trofeje to nestaci este podla mna.
Rivaldo tam isiel vcase , kedy vyhral MS a bol tam asi 3 či 2 najlepší strelec , navyše zo Statútom z Barcelony . Ronaldo prišiel s Madridu , kde ho síce fanúšikovia nemuseli , ale bol ich najlepší strelec .kali520 napísal:Problem AC je aj v tom ze robi strasne nakup a kupuju tych zkrachovanych brazilcanov ako bol Rivaldo, Ronaldo a teraz Ronaldinho.
Ronaldinhovi tam nevyšla sezóna , pred tým bol najlepší .
Lenze z Ronaldinhom to islo strasidelne z kopca z hodnotenia 10 by som ho al asi na 4 .. teraz sa to ustalilo na takej 6 ale uz to davno nei je ten hrac co presiel pomedzi 5 obrancov stylom ze to vyzera ze sa potkyna o loptu a pritom to boli neuveritelne triky.Talian napísal: Ronaldinhovi tam nevyšla sezóna , pred tým bol najlepší .
Hej , ale teraz som nanho zvedavý , v AC Miláne bude hrať asi podhrotového hráča a pred ním dvojica útočníkov Pato-Borriello(Huntelaar) . Proti Siene hral parádne .- eXo - napísal:Lenze z Ronaldinhom to islo strasidelne z kopca z hodnotenia 10 by som ho al asi na 4 .. teraz sa to ustalilo na takej 6 ale uz to davno nei je ten hrac co presiel pomedzi 5 obrancov stylom ze to vyzera ze sa potkyna o loptu a pritom to boli neuveritelne triky.
Ronaldinho sa dúfam rozohrá do starej formy, určite by som ho neoznačil ako skrachovaného Brazílčana.Talian napísal:Hej , ale teraz som nanho zvedavý , v AC Miláne bude hrať asi podhrotového hráča a pred ním dvojica útočníkov Pato-Borriello(Huntelaar) . Proti Siene hral parádne .
Rivaldo sa proste nepresadil a Ronaldo hral geniálne, akurát mal smolu ( a to naozaj extrémnu ) na zranenia.
Toto prestupové obdobie bolo zo strany vedenia ACM totálnou blamážou, som naozaj sklamaný.
Re: Seria A
ACM 3:0 Inter.
Nádherný zýpas, nádherný výkon ! Scudetto je blízko !
Nádherný zýpas, nádherný výkon ! Scudetto je blízko !
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Seria A
Aspoň scudetto snáď výjde keď uz v LM to nejak nevyšlo. 5 bodový náskok ale ešte nieje bohviečo.