so zapojením 5.1 audia
-
zdenko.xxxx
Light Star
so zapojením 5.1 audia
Dobrý deň! No takže už som prešiel všetky príspevky čo sa tykaju problemami so zapajanim päťjedotky. Takže dnes som dostal do narucia Geniusy SW-HF5.1 5005. Napojil som ich na mp3jku klasicky cez Jack a všetko fachčí. No len zapojil som ich aj na moju integrovanu 8-kanalovu zvukovku C-MEDIA a zase podobny problem ktorý sa tu už riešil že mi nejdu REAR teda zadne repraky. Už 3 hodky sa tu bawím s nastaveniami, preinštaloval som drivery, počul som kombinaciu všetkých reproduktorov len zo zadnych ani len ton! Teraz som kukal manual a skusil som zadne repraky teda čierny konektor napojiť z čierneho vystupu(REAR) do šedeho (SIDE) vstupu ktorý je podľa manualu len na 8 kanalov. Vtip je v tom že všetko ide teda všetko hrá. Len mam obavy že predsi čierna by mala ísť na čiernu
takže prosím o rady DAKUJEM!!! Doska: M2N-E SLI pripajam obrazok s nastaveniami.
-
zdenko.xxxx
Light Star
-
zdenko.xxxx
Light Star
skúšal som všetko ale ništ
a wiem že kedysi tá konfiguracia jackov bola ale teraz ju tam už nemám asi nové drivery
ale hrá to fakt skvele len troška inač zapojené
začínam si myslieť že to má tak byť
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2009, 9:15 )
takže zistil som že predsi to len ide len musím nastaviť 7.1 takto to vypada a je to zapojené presne podľa farby moja otázka znie že mám to nechať takto nastavené alebo mam to zapojiť ako som vyššie písal a nastaviť zvuk 5.1 ???Očividne som zistil že WIN si stále pletie REAR reproduktory so SIDE reproduktormi, preto vzniká problém SIDE sú není v konfiguracii 5.1 a kedze WIN ich berie ako SIDE v skutočnosti sú to REAR tak preto nehrajú a ked nastavim 7.1 tak začnu hrať aj tie SIDE čiže hraju tie moje zadne. Sranda je to že to vychádza aj s konektormi čierny je potom na SIDE a šedy na REAR aj ked v manuale dosky je to naopak
čo si o tom myslíte?????
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2009, 9:15 )
takže zistil som že predsi to len ide len musím nastaviť 7.1 takto to vypada a je to zapojené presne podľa farby moja otázka znie že mám to nechať takto nastavené alebo mam to zapojiť ako som vyššie písal a nastaviť zvuk 5.1 ???Očividne som zistil že WIN si stále pletie REAR reproduktory so SIDE reproduktormi, preto vzniká problém SIDE sú není v konfiguracii 5.1 a kedze WIN ich berie ako SIDE v skutočnosti sú to REAR tak preto nehrajú a ked nastavim 7.1 tak začnu hrať aj tie SIDE čiže hraju tie moje zadne. Sranda je to že to vychádza aj s konektormi čierny je potom na SIDE a šedy na REAR aj ked v manuale dosky je to naopak