Porta Pro kabel
Porta Pro kabel
Velmi by ma potešilo keby mi vedel niekto poradiť ohľadom týchto sluchátok.Mám tieto Kossy už niečo cez 2 roky a stratil som od nich krabicu, bloček a ani niesom regnutý pre doživotnú záruku a problem je v tom že mi vynecháva teraz už vôbec nejde ľavé sluchátko.Je tam zlomený kabel tesne pod sluchatkom a dal by som si to rád kdesi opraviť lenže netuším kde.Najlepšie by bolo vymeniť celý kábel aj s jackom lebo je to už celé pofiderné no neviem kde v MT prípadne v okolí by sa niečo takého dalo dať do servisu.Ak niekto o niečom viem ďakujem za každé info.
posli im ich postou priamo do servisu... krabicu ani blocek nepotrebujes, oni ti to opravia aj bez nich, len budes musiet zaplatit 400Sk/13,27EUR namiesto 150Sk/4,97EUR ktore by si platil keby si bol registrovany
alebo druha varianta:
najdi si niekoho, kto si tieto sluchadla kupoval a je tam zaregistrovany a popros ho aby ti ich tam poslal (akoze su to jeho sluchadla) a ty mu das peniaze
alebo druha varianta:
najdi si niekoho, kto si tieto sluchadla kupoval a je tam zaregistrovany a popros ho aby ti ich tam poslal (akoze su to jeho sluchadla) a ty mu das peniaze