Call of Duty 4
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ci je spravna odpoved... problem so servrom by som povedal s verziou to nema nic.. skus iny serverpegasusss napísal:prosim vas , ked mi vypise ze connection timed out , tak to je ze mam inu verziu ??? alebo server neni online ? ci ?
-
Šu-Do
Redeemer
bud si mal asi prilis dlhu odozvu, alebo bol server offline, popripade si zabanovanypegasusss napísal:prosim vas , ked mi vypise ze connection timed out , tak to je ze mam inu verziu ??? alebo server neni online ? ci ?
-
Šu-Do
Redeemer
napise aj chybu ? podla mna, ta vyhodi punkbuster z dovodu toho, ze mas ban na GUID... ono ta to napoji, je tam zvuk, ale zmrzne to a odpoji ta sak ? v tom pripade ako som pisal..Gajdy napísal:sorry ak sa to tu uz rozoberalo ale ked sa pripojim na server tak ma po 2 sekundach vyhodi vcom to moze byt?
-
Sphinx
Addict
si z BB? mas zdielanu IP?? zmen CD key .. a pojde to najlepsie vygenerovat v key gene nie pouzit to co bolo pribalene k releasu..!Gajdy napísal:tak je to veru uz by som chcel vedet kde som mohol dostat ban ked som to v zivote nehral skusal som aj zmenu ip ale nepomohlo da sa stim daco spravit?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Kto nema origos nech ide na http://www.arenagame.sk su to super servery a hlavne da sa tam lahko cheatovat ...
. Ja mam WH a miniradar
-
Šu-Do
Redeemer
ach....mARILYN mANSON napísal:ale ja nemam original,a cd key som menil
a ty si debil ?t33nboY2 napísal:hlavne da sa tam lahko cheatovat ...
Nie preco ? Ja necheatujem normalne len vtedy ked su tam lestici ega ... vies som byval s nimi na TSku kym som zistil co su z anafukanci a nejako im ega zhodit musim aspon takto ... to mas potom pocut ich reci a radsej sa odpoja ...Šu-Do napísal:a ty si debil ?
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 23:46 )
Tebe neoriginalny CDkey poslem ak chces ...mARILYN mANSON napísal:ale ja nemam original,a cd key som menil
-
Šu-Do
Redeemer
ale aj tak... cheaty su svina, pokial sa jedna o Multiplayert33nboY2 napísal: Nie preco ? Ja necheatujem normalne len vtedy ked su tam lestici ega ... vies som byval s nimi na TSku kym som zistil co su z anafukanci a nejako im ega zhodit musim aspon takto ... to mas potom pocut ich reci a radsej sa odpoja ...
Súhlasim s tebou na 100% je to svinstvo ...Šu-Do napísal:ale aj tak... cheaty su svina, pokial sa jedna o Multiplayer
Vieš, oni su taky ze ked ich zacnes poctivo davat dole tak ta vykopnu bezdvovodne. Preto ich vylakam na CW ja vs 5 nahodim cheaty (inak by som to nedokazal) a robim si z nich prdel lebo si to opravnene zasluzia a potom placu cely tyzden
-
Šu-Do
Redeemer
to je poctivo ?? a ece k tomu na CW ? omgt33nboY2 napísal:Vieš, oni su taky ze ked ich zacnes poctivo davat dole tak ta vykopnu bezdvovodne. Preto ich vylakam na CW ja vs 5 nahodim cheaty (inak by som to nedokazal) a robim si z nich prdel lebo si to opravnene zasluzia a potom placu cely tyzden
Myslel som to tak ze ked ich niekto zacne davat dole (bez cheatov atd.) tak ho vykopnu zo servra aby ich "nezosmiesnil". A preco ta CW ? no myslia si ze 5 vs ja bude hracka a ked samozrejme vyhram tak vysledky uploadnem na fora aby plakali ako mali, to mas vidiet hned si zmenia nick a klantagŠu-Do napísal:to je poctivo ?? a ece k tomu na CW ? omg