Co by ste privitali nove na fore???
-
lekoklatik
VIP
Takí majú svoj rank "spammer" Občas sa im pošťastí rank zablokovaný.Mosko napísal:vsetko je to iba o tom kto kolko poslete postov ! takze kludne moze byt dako típek co pise vacsinou OT ale uz ma rank guru
Na iných fórach majú ranky svoje, tak tu tiež. Ak ti fakt záleží na tom, čo máš pod menom, buď kreatívny a urob si tebe príslušný avatar
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Gadelat: Strankovanie nebude.
SchYzo: Taku temu aj s pravidlami mozes zalozit, daj ju oznamit pre moderatorov a popros o to, aby ta tema bola oznacena ako dolezita.
Gepid: Nie, vacsiu hlupost som dlho necital.
Soviet: Za skusku sa nic neda..., hmm, skusok tu bolo dost a same zbytocne mody tu vznikli, ako napriklad priatelia, zavislaci, cas straveny na fore...
Mosko: System rankov je dobry, hodnoti sa tak ako sa da, cize podla poctu prispevkov. Pri aktualnom pocte uzivatelov a teda aj aktivnych uzivatelov by bolo zlozite a zaroven nelogicke davat samostatne ranky kazdemu uzivatelovi. Ranky maju sice anglicky nazov, ale vystizne oznacuju co je treba.
A rovno odpovede do buducnosti na tuto novu stranu tejto temy: Prechod na phpBB 3 sa neplanuje kvoli modom, ktore tu mame. Taktiez sa neplanuje zmena templatu (designu/vzhladu) stranky, plati to iste co v pripade prechodu na phpBB 3. Karma sa rusit ani menit nebude. Avatary sa zvacsovat nebudu, zvacsovanie bolo nedavno (mozno pred dvomi ci tromi mesiacmi).
SchYzo: Taku temu aj s pravidlami mozes zalozit, daj ju oznamit pre moderatorov a popros o to, aby ta tema bola oznacena ako dolezita.
Gepid: Nie, vacsiu hlupost som dlho necital.
Soviet: Za skusku sa nic neda..., hmm, skusok tu bolo dost a same zbytocne mody tu vznikli, ako napriklad priatelia, zavislaci, cas straveny na fore...
Mosko: System rankov je dobry, hodnoti sa tak ako sa da, cize podla poctu prispevkov. Pri aktualnom pocte uzivatelov a teda aj aktivnych uzivatelov by bolo zlozite a zaroven nelogicke davat samostatne ranky kazdemu uzivatelovi. Ranky maju sice anglicky nazov, ale vystizne oznacuju co je treba.
A rovno odpovede do buducnosti na tuto novu stranu tejto temy: Prechod na phpBB 3 sa neplanuje kvoli modom, ktore tu mame. Taktiez sa neplanuje zmena templatu (designu/vzhladu) stranky, plati to iste co v pripade prechodu na phpBB 3. Karma sa rusit ani menit nebude. Avatary sa zvacsovat nebudu, zvacsovanie bolo nedavno (mozno pred dvomi ci tromi mesiacmi).
-
Soviet
Darca
Ani nie tak nove na fore, ale niekedy tu clovek fakt narazi na temu, na ktorej sa dostatocne zasmeje..
Vid napr.: http://www.hojko.com/sony-ericsson-c702-t124065.html
Nebolo by mozne urobit nieco ako je v Laska a vztahy tema Hall of Fame, aj vseobecna Hall of Fame? Hadzali by sa tam vybrane temy, ktore fakt zato stali ci stoja
Vid napr.: http://www.hojko.com/sony-ericsson-c702-t124065.html
Nebolo by mozne urobit nieco ako je v Laska a vztahy tema Hall of Fame, aj vseobecna Hall of Fame? Hadzali by sa tam vybrane temy, ktore fakt zato stali ci stoja
netusim ci sa to tu riesilo, rovnako ako netusim, ci je take nieco v phpBB realizovatelne - nieco ako odkazy na temy v inych kategoriach
Co tym myslim?
Vezmime si temu, celkom uzitocnu - Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY, umiestnenu v sekcii hladam. Ked ale niekto navstevuje len spodnu cast fora venovanu PC, tak sa o tejto teme nedozvie a just si zalozi novy prispevok v kategorii HRY. Tak by sa urobila rovnaka tema aj v tejto sekcii, pricom by odkazovala na temu v sekcii Hladam.
Rovnako plati pre filmy a hudbu - do sekcie Kultura a urcite by sa naslo aj dalsie vyuzitie, ktore by zabranilo vytvaranie duplicitnych tem v nespravnych kategoriach.
Co tym myslim?
Vezmime si temu, celkom uzitocnu - Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY, umiestnenu v sekcii hladam. Ked ale niekto navstevuje len spodnu cast fora venovanu PC, tak sa o tejto teme nedozvie a just si zalozi novy prispevok v kategorii HRY. Tak by sa urobila rovnaka tema aj v tejto sekcii, pricom by odkazovala na temu v sekcii Hladam.
Rovnako plati pre filmy a hudbu - do sekcie Kultura a urcite by sa naslo aj dalsie vyuzitie, ktore by zabranilo vytvaranie duplicitnych tem v nespravnych kategoriach.
super napad
Uz som nad tym dlho rozmyslal to sem napisat
phpBB netusim ale vBulletin hej
napr. http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=20696
uplne dole
napr to pomoze aj ked napr vytvorim nejaku temu, dole to zbadam, zistim ze na tu moju otazku nemusim vytvarat novu temu, ale mi staci napisat uz do existujucej...dam edit mojej...copy/paste do starej a moju zmazem...
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 18:16 )
v phpBB to dokazu napr. mody Similar Topics Mod alebo Precise Similar Topics
phpBB netusim ale vBulletin hej
napr. http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=20696
uplne dole
napr to pomoze aj ked napr vytvorim nejaku temu, dole to zbadam, zistim ze na tu moju otazku nemusim vytvarat novu temu, ale mi staci napisat uz do existujucej...dam edit mojej...copy/paste do starej a moju zmazem...
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 18:16 )
v phpBB to dokazu napr. mody Similar Topics Mod alebo Precise Similar Topics
Existuje aj mod pre phpBB2, ktorý testuje, či už existuje téma s podobným názvom (Subject Check), len je otázne, či má niečo také zmysel používať.
-
audiotrack
VIP
v opere ho pridáva tam kde máš kurzor, vo firefoxe nie a v ie a chrome som neskúšalSoviet napísal:Ja by som uvital, nech pri pisani spravy sa smailik prida na aktualnu poziciu kurzora..Vkuse ho hodi na koniec a ked clovek ma dlhsi text a spomenie si na nieco nakoniec a chce to dopisat so zaujimavym smailikom do stredu textu, tak to nepotesi..
-
aughostino
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
Nepremýšľali ste nad "multi-citáciou"?
Mám to aj opísať?
myslím že je to celkom zrozumiteľné z názvu. Snáď len. Na jednom fóre, som to videl. Prosto sa stlačí také + a pri ňom je symbol citácie. Označíte koľko a koho chcete citovať v jednom príspevku a potom klasicky kliknete na klasické "odpovedať". I keď tu sa to asi nejak extra nevyužije, či?
//Holy shit. Pardon
Mám to aj opísať?
myslím že je to celkom zrozumiteľné z názvu. Snáď len. Na jednom fóre, som to videl. Prosto sa stlačí také + a pri ňom je symbol citácie. Označíte koľko a koho chcete citovať v jednom príspevku a potom klasicky kliknete na klasické "odpovedať". I keď tu sa to asi nejak extra nevyužije, či?
//Holy shit. Pardon
-
audiotrack
VIP
vpravo máš rámik na hľadanie v téme, keby tam napíšeš multicitácia tak to nájdeš a nemusíš sa pýtať či sme nad tým uvažovali -> http://www.hojko.com/post947876.html#947876
-
RATZINGER666
Darca
-
audiotrack
VIP
a nezabudnite si v nastaveniach zaškrtnúť Auto-moto ak chcete aby vám z tohto fora zobrazovalo výsledky v "Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy" ak ich tam chcete vidieť, aby sa predišlo zbytočným otázkam
-
tomaxx_199
Medium Professional