Ahojte.
Rad by som si vytvoril web.
Ale nechapem preco je Server hosting o mnoho drahsi i ked ma obmedzeny traffic zatial co webhosting ma neobmedzeny traffic a je cenovo vyhodnejsi.
Chcel by som vediet zakladne rozdieli a na co sa hodi server hosting a na co sa hodi webhosting.
Dakujem za pomoc.
Webhosting vs. Server hosting
-
vladenko007
VIP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Serverhousing je prenajom boxu do ktoreho umiestnis svoj server, pripadne mozes dostat ich server. Cena zacina niekde od 50 eur za mesiac. Prakticky je cely server tvoj, spravujes si to, mozes tam co chces, je to tvoja masina a ked sa nieco pokazi, tak si to musis aj opravit. Alebo mas dedicated server, ze ti oni prenajimaju a okrem teba tam moze bezat este par projektov, napriklad mas dedicated server pre 3 ludi a teda tam bezia 3 vacsie projekty, ktore ten server vyuziju.
Aj forum hojko.com ma svoj vlastny server na ktorom bezi, pretoze je to uz cele dost velke a vytazuje dost server, preto by bolo nevyhodne ponukat firmam velku cast za svojho serveru za par drobnych za mesiac.
Aj forum hojko.com ma svoj vlastny server na ktorom bezi, pretoze je to uz cele dost velke a vytazuje dost server, preto by bolo nevyhodne ponukat firmam velku cast za svojho serveru za par drobnych za mesiac.