Zdravím, mám notebook asus F3E a hocikedy počas práce na NB ja niekoľkokrát na den mi vyhodí modru obrazovku ale ona len tak blikne a hned restart pc takže nestihenm ani zragistrovať čo tam píše... ale dneska sa prvykrát stalo že tam obrazovka zostala, odfotil som to a davam do prilohy. spomína sa tam súbor igxprd32 a zistil som že to ma dočinenia s grafikou a jej ovladačmi. nainštaloval som si najnovší ovladač ku grafickej a nič sa nezmenilo. trochu som pátral na internete a niekde sa naznačovalo že by to mohla sposobať tiež aj ramka. je možné že je poškodená? mohla by jej výmena vyriešiť problém? ďakujem
pozri google mi pomohol http://support.microsoft.com/kb/293078
//sorry neprecital som to cele, no ked mas podozrenie na ramku spust nejaky memtest z nejakeho live cd napr hirens boot cd
mam ten isty problem ale robilo mi to kvoli hlidacemu psovi co jsem mel nainstalovany... po odinstalovany to uz prestalo robit teda zatial to nerobi mozno to bude nejaky programom blbym /
nieviem ci to sice sem patri, ale este mam problem pri tomto notebooku ze ked mam zapojeny kabel na internet zamrzne mi pri spustani windowsu , aby som mohol zaponut PC musim mat odpojeny kabel a az potom ho mozem pripojit ked je zapnuty PC , neviem v com je chyba...
Mato1: Zrejme v tom, ze vo Windowse mas nastavene DHCP automaticke ziskavanie IP adries. Skus to nastavit na rucne, cize zadas rucne IP adresy v nastaveni sietovej karty a uvidis.
Odinštaluj sieťový adaptér z Windowsu cez Správcu zariadení a nainštaluj ho znova. Popozeraj na webe výrobcu notebooku či nieje nejaký novší ovládač na tú tvoju sieťovku.