Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
www.mightandmagic.cz
Anathema: Vacsi rate (6x) a viacej fun
Equilibrium: XP rate 3x a vsetko ostatne 1x, bossovia castia ala official
Doporucujem ti equilibrium.
Anathema: Vacsi rate (6x) a viacej fun
Equilibrium: XP rate 3x a vsetko ostatne 1x, bossovia castia ala official
Doporucujem ti equilibrium.
-
Armageddon
Light Star
-
Royalflush
Guru wannabe
Zvysene raty sucks ... ked uz hram bud na normalnych blizz alebo idem na funko s instantkou ... ak sa ti nechce serkat s expenim bez na http://www.herniserver.cz/wow/ momentalne tam hram aj ja ... celkom good pvp server ... online okolo 500 ludi ...
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
Zdravím
Po dlhšej dobe (pol roku) som sa vrátil k WOWku, znova server Twilight's Hammer. Hrám znova asi len týždeň, ale dôvody, prečo som odišiel už čiastočne zmizli. Wintergrasp ide o veľa plynulejšie, existujú ťažšie Raidy (tak, to trošku nasere, keď ani nie 2 mesiace od kedy vyšiel WotLK som mal prejdené úplne všetko čo sa týka PvE) a celkovo, hra je o čosi viac zábavnejšia podľa môjho názoru (aj keď niektoré veci, ktoré blizzard chystá časom nahodiť do hry, či už novým datadiskom, alebo patchom ma sklamali). Všimol som si, že viacero ľudí, čo tiež hralo na ofikoch prestalo, z podobných dôvodov, čiže hranie je už o ničom.
Môj skromný názor sa zmenil, ale je to asi aj kvôli ľuďom, ktorí tam zas hrajú a s ktorými sa dá vyvraždiť skoro všetko a dobre zabaviť 
Na druhej strane, PVP je pre mňa stále nemožné, keďže mám internetového providera W*MAX, ktorý na dnešné pomery poskytuje veľmi pomalé pripojenie. (Sorry, ale neodpustil som si
Už mi to vážne lezie krkom, a ani na ofiku si veľmi PVP nezahráte vďaka takému netu / ale nič lepšie sa v diere kde bývam vybaviť nedá)
Ak by tu niekto NÁHODOU mal medzičasom char na Twilight's Hammer-i, tak mi pisnite poštu, máme takú mini CZ-SK guildu
Farwell!
Po dlhšej dobe (pol roku) som sa vrátil k WOWku, znova server Twilight's Hammer. Hrám znova asi len týždeň, ale dôvody, prečo som odišiel už čiastočne zmizli. Wintergrasp ide o veľa plynulejšie, existujú ťažšie Raidy (tak, to trošku nasere, keď ani nie 2 mesiace od kedy vyšiel WotLK som mal prejdené úplne všetko čo sa týka PvE) a celkovo, hra je o čosi viac zábavnejšia podľa môjho názoru (aj keď niektoré veci, ktoré blizzard chystá časom nahodiť do hry, či už novým datadiskom, alebo patchom ma sklamali). Všimol som si, že viacero ľudí, čo tiež hralo na ofikoch prestalo, z podobných dôvodov, čiže hranie je už o ničom.
Na druhej strane, PVP je pre mňa stále nemožné, keďže mám internetového providera W*MAX, ktorý na dnešné pomery poskytuje veľmi pomalé pripojenie. (Sorry, ale neodpustil som si
Ak by tu niekto NÁHODOU mal medzičasom char na Twilight's Hammer-i, tak mi pisnite poštu, máme takú mini CZ-SK guildu
Farwell!
-
aruN
Professional
da sa tam hrat akurat 99% hracov su keyturning lamy ktore ta reportnu za to ze nad nimi vyhras v arene..- eXo - napísal:Zvysene raty sucks ... ked uz hram bud na normalnych blizz alebo idem na funko s instantkou ... ak sa ti nechce serkat s expenim bez na http://www.herniserver.cz/wow/ momentalne tam hram aj ja ... celkom good pvp server ... online okolo 500 ludi ...
-
Royalflush
Guru wannabe
-
blitzkrieg
Professional
tieto talenty sa mi zdajú byť najlepšie na paladina a na jeho expenie poprípade nejake inštancie http://thottbot.com/paladin/t#/J/EKSW.RL.3 a equip ? skús maxovat silu a staminu poprípade nejaky intellect neublížiRoyalflush napísal:Ktore talenty su najlepsie za palacha na expenie? (zo 70 na 80)
a aky equip k tomu? lebo mam tych itemov dost od kazdeho specu tak sa neviem rozhodnut.
-
xH4wK
Tak dnes som zistil ze ucet s mojim Hunterom si "vzal povodny majitel s5" ... proste ho ukradol, zaplatil som mu zan asi pred 4 mesiacmi a teraz ho proste ukradol.
Je nejaky sposob ako ho dostat od neho s5 alebo ako ho donutit ?
Respektive dokazat ze predal ucet a nech ho zabanuju alebo proste nieco..
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Mrk
Professional
kedze acc je registrovane na jeho meno, tak ty s tym nic nepsravisH@wk napísal:Tak dnes som zistil ze ucet s mojim Hunterom si "vzal povodny majitel s5" ... proste ho ukradol, zaplatil som mu zan asi pred 4 mesiacmi a teraz ho proste ukradol.
-
aruN
Professional
http://thottbot.com/paladin/t#E/EgvBnD.Tb/5e osobne by som na expenie radil prot build, je to ovela lahsie ako retri podla mojho nazoru, natiahnes na seba viacero mobov a refreshujes consecracku a hammer of righteous, s manou by si mal byt bez problemov a s hpckami tiez, a ked nahodou budes tak kombinuj sealyRoyalflush napísal:Ktore talenty su najlepsie za palacha na expenie? (zo 70 na 80)
a aky equip k tomu? lebo mam tych itemov dost od kazdeho specu tak sa neviem rozhodnut.
Chlapci ked vam mozem poradit najlepsi private server ...je sice englicky hovoriaci and je to totalne bez bugov len sem tam sa nieco objavi pretoze Head Developer je vynalezca Ascentu
http://www.mmorpg4all.com 
Edit> Je to High rate sa mi zda ze 20x + okolo 1600+ ludi online
Edit> Je to High rate sa mi zda ze 20x + okolo 1600+ ludi online
-
Royalflush
Guru wannabe