Mam Intel celeron 2000 MHz, 1024 + 256 MB Ram (166 MHz), Matsonic mainboard MS9158, chipset VIA, L1 D-cache 8KBytes a L2 cache 128 KBytes, Bus speed 100 MHz, rated FSB 400 MHz
a mam problem s rychlostou...ci uz pustim film cez w.media player, bs player alebo vlc tak bud seka neskutocne alebo obraz ide minimalne minutu za zvukom. a v prehliadaci, ci je to uz mozzilla, opera alebo IE staci ak mam 2 okna otvorene a uz je to fakt katastrofa...vsetko pomaly reaguje ci uz len maili pozeram alebo cokolvek...nevie mi pls niekto poradit ze cim to moze byt alebo ako to zlepsit???
som skusal aj format a na novo prehodit windows cize v procesoch prakticky nie je nic... mam pc cisty ako lalia a stale to robi... a nie HD to nie je..klasicke avi-cko...
neviem mam podobny stroj. skusim par tipov ale tazko povedat: 1.ovladac grafickej karty 2. v akom rezime pracuju disk (udma) a momentalne ma viac nenapada.
v spravca zariadeni. polozka tusim radice diskov.vyberes disk a das podrobnosti alebo vlastnosti (z hlavy neviem a bezim na linuxe). nejako tak by to malo byt
noo je to dobre ale mne to nepomohlo...stale mi ide pomaly cely pc...ci uz film alebo aj prehliadac...takze ak by mal niekto este nejake napady tak sem s nimi pls...
Sidxx napísal:noo na na HDD mam DMA mode 6 a na mechanike mam DMA mode 2 a stale to ide ako spomaleny film...
mechanika nepodporuje vyssi mod ako 2. a popravde ti ani na mechaniku vyssi netreba
ked je pc cisty ako lalia tak ma nic moc uz nenapada poradi niekto iny mozno. ale niekedy to robi ked je zasvineny chladic na procesore. koli prehriatiu vklada procesor prazdne instrukcie aby sa neprehrial (neviem ci to robil aj celeron) aky tam mas windows ? dufam ze nie vistu alebo 7.skus poslat vypis porcesov tesne po starte a potom so zapnutym prehliadacom popripade prehravacom