Pneumatiky cez net
Pneumatiky cez net
Ahojte nevedel by mi niekto poradiť internetový obchod na pneumatiky a disky, taký ktorý máte odskúšaný a je lacný vopred ďakujem.
-
Stenky
Professional
pocul som dobre ohlasy na www.nejlevnejsipneu.cz/sk a ked pockas, 16.9 mi dorazia pneu z www.pneumatikypriamo.com .....
ale inac mal som tu cest v lete komunikovat s ludmi z www.preauto.sk ohladom diskov a boli tiez velmi velmi ustretovi, bohuzial na obchodovanie uz nedoslo lebo nemali co som chel (teda mali ale uz len posledne 3 kusy diskov, a s 3 diskami sa tazko jazdi
)
z www.wheels4you.sk mam disky a mozem povedat ze aj tu bola komunikacia na velmi vysokej urovni dokonca aj zopar dotazov po kupe velmi radi vyriesili
ale inac mal som tu cest v lete komunikovat s ludmi z www.preauto.sk ohladom diskov a boli tiez velmi velmi ustretovi, bohuzial na obchodovanie uz nedoslo lebo nemali co som chel (teda mali ale uz len posledne 3 kusy diskov, a s 3 diskami sa tazko jazdi
z www.wheels4you.sk mam disky a mozem povedat ze aj tu bola komunikacia na velmi vysokej urovni dokonca aj zopar dotazov po kupe velmi radi vyriesili
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
www.google.sk
www.nejlevnejsipneu.cz/sk/
www.az-pneu.sk/
www.dotovanepneu.sk/ (nemam overene a do reklamy narvali vela love)
www.pneudom.sk/
www.nejlevnejsipneu.cz/sk/
www.az-pneu.sk/
www.dotovanepneu.sk/ (nemam overene a do reklamy narvali vela love)
www.pneudom.sk/
ja som pneumatiky objednaval z http://www.aaa-pneu.sk/ .. v tom case som dunlop fastresponse nenasiel nikde za lepsiu cenu, ostatne znacky som neporovnaval. Skus 
-
Stenky
Professional
ja som zhanal Dunlop Sport MAXX 215/45 R16 a vsad boli od 3000-3700 plus minus a na www.pneumatikypriamo.com boli po 2500. pisal som si s nimi vraj nebudu starsie ako rok, mozno budu mat len par tyzdnov takze mam dusicku na mieste. nevyhoda je ze pneu platis prevodom pred tym nez ich vidis a idu z nemecka. samozrejme doprava v cene ale